Connect with us

technokrata

Jönnek a fizetős e-képeslapok

Kütyük

Jönnek a fizetős e-képeslapok

Interneten küldhető üdvözlőkártyákat kínáló cég bejelentette: szolgáltatásának igénybe vételéért ezentúl fizetnie kell a felhasználóknak.

Úgy tűnik, az ingyenes online képeslapküldő szolgáltatások ideje leáldozóban van, a számos ilyet üzemeltető AmericanGreetings.com ugyanis bejelentette, hogy az internetes képeslapok küldéséért éves használati díjat számol fel.

Az AmericanGreetings üzemeltetésében lévő oldalak – ide tartozik többek között az Egreetings Network, illetve a Blue Mountain Arts is – összes szolgáltatása csak évi 11,95 dolláros előfizetési díj befizetése ellenében lesznek elérhetők. Igaz, ezért cserébe a felhasználó egész évben értesítést kaphat összes ismerőse, valamint a családtagok névnapjáról, születésnapjáról, illetve egyéb ünnepekről, saját fotókat helyezhet el üdvözleteiben, amelyeket időzítve is elküldhet, valamint nyomtatható képeslapokat is szerkeszthet a website-on. 11,95 dollárért egyébként a család 3 tagja küldözgetheti a képeslapokat.

Betty Yeh, Nielsen/NetRatings elemzőjének véleménye szerint az online képeslapküldés egy igencsak kedvelt és gyakran végzett tevékenység a Világhálón barangolók körében. Példának okáért a Flowgo oldalait október hónapban 12,96 millióan keresték fel, míg egy másik népszerű webhelyet, a Blue Mountaint 12,95 millióan látogatták meg, tehát bizonyára nem kis üzlet rejlik a villámgyorsan elküldhető elektronikus üdvözlőkártyákban.

Tovább

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés