Connect with us

technokrata

Ismét az Audi a legjobb autómárka

Garázs

Ismét az Audi a legjobb autómárka

Ismét az Audi a legjobb autómárka

A világ legismertebb és legbefolyásosabb fogyasztóvédelmi magazinjában, az amerikai Consumer Reports 2017-es felmérésében ismét – sorozatban másodszor – az Audi bizonyult a legjobb autómárkának.

A Consumer Reports nevű havonta megjelenő és gyártóktól teljesen független magazin minden évben közzéteszi kedveltségi listáját, mely határozottan a legfontosabb támpontja az amerikai autóvásárlóknak.

Több különböző kategória összesítése során megállapítható, hogy az Audi szerezte meg idén az első helyet, közvetlenül a Porsche és a BMW elől (A Mercedes-Benz csak a 20. a listában!!!)

maxresdefault

A felmérésben több mint 300.000 ügyfél vett részt, emellett az autókat közúti helyzetekben és speciális pályákon is tesztelték, a végső döntésben továbbá a biztonság és a megbízhatóság is nagy szerepet játszott.

Emellett a Top 10 luxusautó kategóriában is egy Audi modell lett a győztes, ami nem más, mint a Q7 (A 7 személyes verzió 100/97 pontot kapott). Az Audi ezáltal 2016-ban újabb rekordévet könyvelhetett el az USA-ban, mely az óriáscég harmadik legnagyobb piaca jelenleg. A felmérés eredménye mellett ez is azt mutatja, hogy a négykarikás márka teljesíti a vásárlók elvárásait és igényeit, amit a sportos, hatékony és hálózatba kapcsolt autókkal szemben támasztanak.

További Garázs

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés