Connect with us

technokrata

Allergia ellen fényterápiával

Hee infravörös fényterápia

LifeStyle

Allergia ellen fényterápiával

Allergia ellen fényterápiával

Az allergia mára népbetegséggé duzzadt. Sok ember életét megkeseríti hol hosszabb, hol rövidebb időre. Azonban nem csupán gyógyszeres kezeléssel vehetjük fel vele szemben a harcot, hanem alternatív gyógymódokkal is, melyekkel ugyanúgy tünetmentes időszakokat érhetünk el. Egy ilyen alternatív módszert jelent az infravörös fényterápia.

Az allergia tünetei és kezelési lehetőségek

A leggyakoribb tünetek között szerepel az orrdugulás, orrfolyás, köhögés, szem- és fülviszketés és a kaparó torok. Ezek mindegyike külön-külön is kellemetlen, együttesen pedig meglehetősen meg tudják nehezíteni az allergiában szenvedők mindennapjait. Erre jelent egy hatékony alternatív megoldást a Smartmedical Hee allergia elleni készüléke.

Az alternatív allergia elleni kezelések esetén is többnyire számolni kell minimális mértékű mellékhatással, mint ahogyan ez a gyógynövény-terápiák és az akupunktúra esetén is van, azonban az infravörös fény használata nem okoz mellékhatást.

Figyelnünk kell – az allergiás időszakokban különösen – az immunrendszer erősítésére, melyben a probiotikumok, a C-vitamin és az ómega-zsírsavak lesznek nagy segítségünkre. Ezek ugyanis növelik a szervezet ellenállóképességét és csökkentik az allergiás reakció kialakulását.

A stressz életünk szinte minden területére kihat, így az allergiás időszakokat is nehezebben élhetjük meg, ha túl sok stressz ér bennünket. Relaxációs technikák alkalmazásával lehetőségünk van arra, hogy csökkentsük a kártékony hatásait.

Hee infravörös fényterápia – egy technológiai újítás

A technológia, melyet a Hee allergia elleni készülék használ, egy kiváló és forradalmian új alternatívát jelent az allergia tüneteinek csökkentésére. Ehhez a készülék infravörös fényt használ terápiás jelleggel.

Ez az infravörös fény az akupunktúrás pontokra van hatással, stimulálja azokat, és ezen keresztül csökkenti a kellemetlen tüneteket, melyek végül teljesen el is múlhatnak.

Mindezekkel együtt egy olyan gyógyszermentes megoldást jelent, amelynek használata során a mellékhatások kialakulásától sem kell tartani. Napi kétszeri kezelés már elegendő a kívánt hatás eléréséhez. Egy kezelésnek 2 x 3-5 perc időtartam felel meg.

A Hee infravörös fényterápia hatása

Az allergia kínzó tünetei már az első kezelések alkalmával enyhülnek, hosszú távú használatával pedig teljes tünetmentesség érhető el.

Amikor a súlyos allergiás tünetek leverik az embert a lábáról, nehéz elképzelni, hogy másképp is lehet élni. Azonban a Hee infravörös fényterápia és a holisztikus szemléletmód egészen más utat kínál. Úgy ad lehetőséget a tünetmentes életre, hogy közben nem kell folyamatosan gyógyszerekkel terhelni a szervezetünket.

A Smartmedical oldalán beszerezhető Hee allergia elleni fényterápiás készülékkel tehát lehetőség adódik újra élvezni a mindennapokat.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés