Connect with us

technokrata

A felnőtteket is szórakoztatják a vicces társasjátékok

vicces társasjátékok buliszervíz harcur párbaj

LifeStyle

A felnőtteket is szórakoztatják a vicces társasjátékok

A felnőtteket is szórakoztatják a vicces társasjátékok

Mindenkire ráfér a kikapcsolódás, még a felnőttekre is. Sokan nem is tudják, hogy ma már számukra is kínálnak különféle társasjátékokat, amelyekkel jól szórakozhatnak.

A Hancúr Párbaj is egy felnőtteknek szóló játék, és mi biztosak vagyunk benne, hogy mindenki kellemesen tölti majd el a szabadidejét. A megterhelő hétköznapokat bátran dobjuk fel egy jó társassal.

Sokan szerveznek összejöveteleket

Ezek a játékok itt is megállják a helyüket, hiszen fontos, hogy vendégeinknek néha egy kis változatosságot is nyújtsunk. Bizonyára unalmas, hogy a házibulin mindig csak a zene szól és mindenki iszik és eszik. Ennél azért többre van szükség ahhoz, hogy még évek múlva is boldogan emlékezzenek a vendégek erre a találkozásra. Ezek a játékok csapatépítő jelleggel is bírnak, és csupán a képzelőerőnkre lesz szükségünk ahhoz, hogy győztesként kerüljünk ki, egy-egy körből.

Egy másik különleges játék a Buliszerviz

A Hancúr Párbaj kínálatában is fellelhető játék 8 fő kellemes kikapcsolódását biztosítja. Jó hír, hogy ha nagyobb partit adunk, akkor többet is vásárolhatunk belőle, így minden meghívott jól fog majd szórakozni. Nem a megszokott társasok közé sorolható, és valószínűleg sokan nem is ismerik, így újdonságként fog hatni rájuk. A pikáns feladatok megoldásánál néha bevállalósnak kell majd lenni.

Pontosan hogyan kell játszani?

A játéktáblán söröskupakokkkal lehet haladni és egy-egy mezőre lépve a kihúzott kártyán lévő feladatokat kell majd megoldani. Összesen 21 Buli Dollárt kell összegyűjteni annak érdekében, hogy mi legyünk a legjobbak a játék során. Párban, de többen is lehet játszani, így a buli után akár párunkkal közösen is kipróbálhatjuk.

Izgalmas, hangulatfokozó kártyákkal fogunk találkozni

A kártyákon különféle feladatok szerepelnek, mint például az, hogy mutassunk be tánclépéseket, figurákat. A csavar az lesz, hogy a játékostársak dönthetik el, hogy milyen táncstílusban kell majd ezt véghezvinni. Az is lehet, hogy éppen mi húzzuk ki azt a kártyát, amin a népdal éneklése szerepel feladatként. Akinek nincsen túl jó hangja, az bizonyára megnevetteti majd a többieket. Fontos, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból, és inkább vállaljunk be minden feladatot, hogy minél több dollárt gyűjtsünk be.

A bevállalós kártyák egy következő szintre emelnek

Ez a kártyapakli tényleg csak azoknak való, akik bevállalósabbak. Nem kötelező használni, de így biztosan fergeteges lesz a bulihangulat. Elképzelhető, hogy egy mellettünk ülőnek kell majd kifújni az orrát, de lehet, hogy öltáncot kell végrehajtani az egyik társunk ölében. Vajon ki meri ezt bevállalni?

Miért érdemes megvásárolni ezt a játékot?

A Buliszerviz számos kihívást tartogat, amivel bevállalósabb barátainkkal sok közös örömteli órát tölthetünk el. Igyekezzünk minden feladatot megoldani még akkor is, ha kicsit pikánsabbak. Ezzel a játékkal végre mindenki kikapcsolódhat egy kicsit a hétköznapi mókuskerékből, és legalább pár órára elfelejtheti a problémáit. Mi biztosak vagyunk abban, hogy ez egy emlékezetes buli lesz!


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés