Connect with us

technokrata

George Clooney és Brad Pitt vajon hogyan éli meg az öregedést?

öregedés

LifeStyle

George Clooney és Brad Pitt vajon hogyan éli meg az öregedést?

George Clooney és Brad Pitt vajon hogyan éli meg az öregedést?

George Clooney és Brad Pitt barátsága híres a szórakoztató iparban, amely a közös filmjeik, különösen az „Ocean’s” sorozat során alakult ki. Mindketten karizmatikusak és humorosak, és bár nagy sztárok, könnyed, őszinte kapcsolatuk és kölcsönös tiszteletük példaként szolgál Hollywoodban.

Mindkettőjük karrierje hosszú évek óta reflektorfénybe helyezi őket, rajongóik szeme előtt váltak fiatal tehetségből idősödő, jóvágású férfivá. Túl vannak a hatodik ikszen is, korukat elfogadva élik mindennapjaikat. Sármjuk az öregedéssel együtt is megmaradt, de sok férfi számára az idő múlása esztétikai problémákat vet fel. Az Aesthetica Orvosi Központ arcfiatalító, bőrmegújító kezeléseivel visszaforgathatjuk az idő kerekét, ismét energikus és kisimult tekintettel folytathatjuk mindennapjainkat. Nézzük, hogy a két sztár mit gondol az öregedésről!

Gondolatok az öregedésről

Azt Clooney is elismeri, hogy hatvan éves kor után az előtte álló húsz évben már bármit tehet az egészségéért, de nyolcvan felett megváltoznak majd a dolgok. A test izmai és csontjai redukálódnak, így most kell még kihasználnia a lehetőségeit. Éppen ezért Pitt-el együtt már nem a színjátszás az életükben a legfontosabb, hanem megpróbálnak több időt tölteni a családjukkal, új élményeket szereznek.

Mindkét színész most érti meg, hogy halandóak. Elfogadják, hogy az élet múlandó, és a kor előrehaladtával külsejük is változik. Már nem játszhatják el egy fiatalember szerepét, új kihívásokkal szembesülnek, de elfogadják az öregedés külső jeleit és az ezzel járó változásokat.

Modern technológia

Nem mindenki olyan szerencsés, mint a két színészóriás, hiszen sok férfi számára az öregedés külső változásai nem akceptálhatóak. Számukra azonban rengeteg lehetőséget kínálnak a modern orvos-esztétikai kezelések. A technológia fejlődése ugyanis ezen a területen is erősen érezteti magát.

A legújabb fejlesztésű orvosi lézerek használata már mindennapos az arcfiatalító és bőrmegújító kezelések során. Mivel világunk egyre afelé halad, hogy a külső igen fontos az előrejutásban, így a férfiak is gyakrabban választják a fiatalító kezeléseket.

Fiatalító kezelések

A bőr felszínének erőteljes hámlasztásával dolgozó ablatív kezelések a bőr megújulását eredményezik. Hatásukra fényesebb, élettel telibbé válik az arcbőr, eltűnnek az apró ráncok, pigmentfoltok, akné utáni hegek. A non-ablatív eljárások a lézeres kezelések, melyek a bőr felszíni sérülése nélkül hatékonyan javítják a súlyos bőrproblémákat is. A bőr feszességét eredményezik, a kollagéntermelést ösztönzik.

A beavatkozások mindkét típusának számos előnye van, de kiemelhetjük, hogy a felépülési idő jóval rövidebb vagy egyáltalán nincs, ellentétben a plasztikai műtétekkel, melyek után hosszú hetek múlva válik gyógyulttá a páciens.

Összességében elmondhatjuk, hogy a szerencsés alkatú filmsztárok mellett bárkinek van lehetősége ismét fiatalos külsővel élni, akár hatvan felett is.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés