Connect with us

technokrata

Van, amikor az egyszerű a nagyszerű…

szexhinta

LifeStyle

Van, amikor az egyszerű a nagyszerű…

Van, amikor az egyszerű a nagyszerű…

Bár a modern technológia számtalan olyan vívmányt hozott, amely megkönnyíti, élvezetesebbé vagy épp egyszerűbbé teszi az életünket, azért akadnak olyan régóta bevált dolgok, amelyeket semmi újszerű nem fog tudni kiszorítani.

Gondoljunk csak bele abba, hogy mennyiféle számítógépes/telefonos/berregő-cserregő játékkal bombázzák a harmadik évezred gyermekeit, miközben egy sima, játszótéri hinta ugyanúgy el tudja őket szórakoztatni – ha nem jobban is akár!

Sőt, ha a felnőttek világát, vagy még konkrétabban a felnőttek játszóterét nézzük, akkor ugyanez a jelenség szintén megfigyelhető. Gondoljunk csak bele: létezik már mindenféle vibrátor, maszturbátor, Satisfyer, okoseszköz applikációval, aztán közben a SZEXSHOP.hu szexhintája épp úgy fergeteges orgazmusokkal kecsegteti a hintázni vágyó felnőtteket.

Mit tud egy hinta?

Kétkedve fogadod, hogy pazar meneteket lehet benne tolni? Nem vagy akrobata, igaz? Szerencsére semmi artista mutatványt nem kell majd bemutatni, éppen ellenkezőleg.

A hinta lesz a segítségetekre abban, hogy minél gördülékenyebb, minél simább legyen az együttlét. A súlytalanság állapotát és a ritmusos mozgást kihasználva többféle pózt fel fogtok tudni venni – többek között olyat is, ami simán ágyban fekve egyszerűen képtelenség lenne.

Éppen ezért, ha már unod a hagyományos helyzeteket, akkor mindenképpen újíts be egy szexhintát!

No jó, de a lakásba?

Igen, most biztosan felmerül benned a kérdés, hogy mennyire lehetséges mindezt lakáson belül megvalósítani. Szerencsére a gyártók is gondoltak erre a szempontra, illetve tisztában voltak vele, hogy nem rendelkezik mindenki intim, jól eldugott kerttel, ahol kedvére hancúrozhat, így kerültek kialakításra a beltéri szexhinták.

Ezek közül akad olyan, ami felfúrható, ám létezik olyan változat is, amely ennél jóval diszkrétebb megoldást képvisel, így például ajtóra akasztható. Ez utóbbi azért is jön kapóra, mert bizony a kisgyermekes szülőknek is vannak igényeik… A bármikor előkapható és eltehető hintát nekik találták fel, így az élvezetekről sem kell lemondani, miközben fennmarad a teljes diszkréció.

Meg ne állj!

Ha már egyszer elindultál ezen az úton, akkor meg ne állj! Nagyszerű, hogy lett hintátok, de a szexszoba további elemeit sem árt beszerezni. Míg akad a fentebb nevezett webshop kínálatában könnyebben befogadható felszerelés, mint amilyen mondjuk a szexpárna is, addig léteznek olyan darabok is, amelyek egy kicsit haladóbb és bevállalósabb szemléletet igényelnek – ilyen lehet többek között a szexgép, amelynek szintén számtalan verziója létezik.

Mindenképpen tanácsos “kicsiben” kezdeni, és amikor már megszereztétek a kellő rutint, akkor jöhetnek a professzionálisabb kütyük is! Egy biztos: garantáltan nem fogtok unatkozni akkor sem, ha elmegy az áram, vagy ha épp valaki lemondja a közös programotokat!


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés