Connect with us

technokrata

Hosszabbított az Oriflame, továbbra is a GLP Europe a cég logisztikai partnere

GLP

E-gazdaság

Hosszabbított az Oriflame, továbbra is a GLP Europe a cég logisztikai partnere

Hosszabbított az Oriflame, továbbra is a GLP Europe a cég logisztikai partnere

17.030m2-nyi területre írt alá a szépségipari vállalat

Egy évvel a lejárat előtt meghosszabbította bérleti szerződését az Oriflame, a világ egyik első számú direkt értékesítéssel foglalkozó szépségipari vállalata a GLP Europe üllői központjában.

A cég 2010 óta bérel raktár- és irodaterületet a GLP Üllő Airport Logistics Centre-ben.

Összesen 17.030m2-nyi területre írt alá újabb három évre az Oriflame a világ egyik vezető logisztikai üzemeltetőjénél. A svéd gyökerekkel rendelkező szépségipari vállalat több mint 60 országban van jelen, logisztikai partnereit rendkívüli körültekintéssel választja ki. Kerekes István, a GLP Hungary country managere a megállapodás kapcsán elmondta: a GLP részéről a vállalat megtartása mellett a cash flow javítása és az épület piaci értékének lehető legmagasabb szinten tartása volt a cél.

„Úgy gondolom, hogy mindkét fél számára előnyös üzletet tudtunk kötni. Világszerte megbízható partnerként állunk ügyfeleink mellett, ezt a szerződés hosszabbítások is sorra visszaigazolják. Számos ágazat vezető nagyvállalataival dolgozunk együtt az e-kereskedelemtől a gyártáson és a gyógyszeriparon át a külső logisztikai szolgáltatásokig (3PL).  A GLP-nél elköteleztük magunkat, hogy előtérbe helyezzük az ügyfeleinket, így logisztikai telephelyeinket úgy tervezzük és építjük meg, hogy támogassák a hosszú távú sikeres működést és hatékonyságot”

– összegez a GLP Hungary country managere.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További E-gazdaság

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés