Connect with us

technokrata

A beépíthető kávéfőző előnyei

beépíthető kávéfőző előnye

LifeStyle

A beépíthető kávéfőző előnyei

A beépíthető kávéfőző előnyei

A kávéfőző egy olyan dolog a konyhában, amelynek mindenképpen helyet kell biztosítani. Nem mindegy azonban, hová helyezzük el az eszközt, hiszen jellemzően nagyobb méretű készülékekről van szó.

Éppen ezért célszerű a konyhai szekrénybe integrálható modellt választani – akár a Miele beépíthető kávéfőzők közül. Ezek a termékek ugyanis a legmodernebb technológiával vannak felszerelve, ennek ellenére kezelésük rendkívül egyszerű. Ismerkedjünk is meg velük közelebbről!

A beépíthetőséggel járó előnyök

Az álomkonyhában minden kézre esik, praktikus az elrendezés és minden dizájnos is. Nem véletlen, hogy manapság a legtöbben úgy alakítják ki a helyiséget, hogy előre megtervezik, mi hova kerül.

A sütőnek már régóta fix helye van a modern konyhákban, de sokan a hűtőnek is a szekrényben keresnek helyet, illetve vannak, akik a mosógépet is ide telepítik. Miért ne tehetnénk tehát be a kávéfőzőt is ide a pult helyett?

Az innovatív megoldásairól híres Miele márka forgalmaz beépíthető darabokat is, amelyek a dizájn részei lehetnek. Megválasztható a szín, a méret is esetükben, de persze elsősorban a funkciók fognak számítani.

Milyen modellek közül választhatunk?

Először is azt gondoljuk át, milyen kávékat kedvelünk, hogyan szoktuk fogyasztani ezt a finom italt. Azok, akik szeretik a változatosságot, válasszanak olyan gépet, amelybe akár 3-féle kávébabot is tehetnek. Így nem kell folyton cserélgetni a tartályt.

Érdemes lehet arra is figyelni, van-e teafőzési lehetőség is a gép használata során – mert gyakori, hogy a család egyik tagja nem iszik kávét, de tea előállítására ekkor is használható a kávéfőző.

Fontos kitétel lehet, mennyire könnyen ápolható a termék. Itt ezzel sem lesz gond!

Azok a legjobb modellek, ahol a tejtartály is könnyen rögzíthető, vagy éppen lehetőség van a kávés- és teáskanna funkció használatára is. Ez utóbbi azt jelenti, hogy egyszerre akár 8 adag kávét, teát is lefőzhetünk, így ha vendégek jönnek, percek alatt szervírozhatjuk nekik az italokat.

Lényeges lehet még a víztartály elhelyezkedésére is figyelni. Amennyiben a DirectWater is része a technológiának, akkor időt és fáradságot spórolhatunk: a friss víz közvetlenül csatlakozik a kávégéphez, nekünk pedig nem kell utántöltenünk a víztartályt sosem.

További innovatív megoldások

Nem kell messzire mennünk ahhoz, hogy a márka termékei között további innovatív megoldásokat is találjunk. Ilyen például a CupSensor funkció, amely arra hivatott, hogy felismerje, mekkora csészét tettünk a kifolyó alá. A takarítást is elkerülhetjük így, hiszen a fröccsenés kizárt, ráadásul a latte macchiatóhoz használt poharak is elférnek a tálcán.

A OneTouch for Two arról gondoskodik, hogy minél kevesebbet kelljen bajlódnunk a géppel: egy gombnyomásra két különféle kávét is képes elkészíteni.

Ha még nagyobb komfortra vágyunk, akkor a Miele app segítségével előre be is programozhatjuk, mikor induljon el a főzés. De az okostelefon által is kezelhető kávégépek számos előnyt rejtenek még, érdemes közelebbről is szemügyre venni őket a webáruház honlapján!


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés