Connect with us

technokrata

A konyhai takarításban nagy segítséget nyújthat a hideg zsíroldó

hideg zsíroldó

LifeStyle

A konyhai takarításban nagy segítséget nyújthat a hideg zsíroldó

A konyhai takarításban nagy segítséget nyújthat a hideg zsíroldó

A makacs zsiradékok eltávolítása érdekében valószínűleg már mindenki mindent bevetett, mégis sokszor nagyon nehezen boldogul. A minőségi tisztítószerek között érdemes szétnézni!

A Shoperiától a hideg zsíroldót is érdemes beszerezni, ha hatékonyabbá szeretnénk tenni a takarítást. A mai modern, fejlett technológia lehetővé teszi, hogy minden házimunkát sokkal egyszerűbben elvégezhessünk, nem úgy, mint nagyanyáink.

Hogyan kell előkészíteni a konyhát?

A zsíroldó használatakor minden olyan dolgot távolítsunk el a területről, ami zavaró lehet. A konyhai eszközöket, a gépeket és még az edényeket is pakoljuk el, hogy a zsírtalanítani kívánt felületet szabadon elérjük. A takarítást így sokkal gyorsabban el lehet végezni, mintha egyesével pakolnánk el mindent a zsíroldás közben. Azt a piszkot, amiről úgy gondoljuk, hogy könnyedén letörölhető, távolítsuk el, így a tisztítószerünk is sokkal hatékonyabban végzi majd el a rábízott feladatot.

Óvatosan használjuk a zsíroldót

Ez a termék némely felületben kárt tehet, ezért a használati utasítás tanulmányozásával kezdjünk. Amennyiben olyan felületről kell a zsírt eltávolítani, ahol ezt a terméket nem vethetjük be, akkor használjuk például víz és ecet keverékét. Mindig kövessük a gyártó utasítását, hiszen senkinek sem hiányzik, hogy egy új konyhabútort vagy edénykészletet kelljen vásárolnia. Mivel a szer igen maró hatású, ezért a hatóidőt tartsuk be.

Mit érdemes még tudni a Well Done hideg zsíroldóról?

A tűzhelyek, a tepsik, a rozsdamentes edények tisztítására bátran bevethető ez a fokozott hatékonyságú zsíroldó. A foszfátokat, amfoter felületaktív anyagokat is tartalmazó termék a különféle felületeket nagyon gyorsan meg tudja tisztítani. Mivel az egész eljárás igen gyors, ezért még időt is megtakaríthatunk vele, amelyet akár a szabadidőnk kellemes eltöltésére is fordíthatunk.

Használata egyszerű, hiszen a kiválasztott felületre kell permetezni, majd várni. A hatóidő letelte után szivaccsal vagy súrolóval mossuk le a tisztítószert. Kényes felületeket kicsit óvatosabban súroljunk, nehogy összekarcoljuk.

Csak megfelelő odafigyeléssel használható

Ez a szer nagyon súlyos égési sérüléseket okozhat, ha nem kellő odafigyeléssel használjuk. Mivel maró hatású, ezért a légutakat is károsíthatja, ezért aki erre érzékenyebb, inkább használjon maszkot. Kezünket védjük gumikesztyűvel és ha lehet, ne közelítsünk arcunkkal a felülethez. Mindig szellőztessük azt a helységet, ahol a tisztítást végezzük. Amennyiben ezeket betartjuk, akkor jó eséllyel megúszhatjuk a baleseteket.

A zsíroldó tárolása

Mivel speciális tárolást igényel, ezért szintén tájékozódjunk a gyártó által adott utasításból. Egy biztos, hogy száraz és napfénytől védett helyen érdemes tárolni. Ahol gyerekek is vannak a családban, ott mindenképpen olyan tárolóhelyet találjunk, amit a kicsik nem érnek el.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés