Connect with us

technokrata

A Sagem Communication megnyitotta harmadik mobiltelefon gyárát Manausban

Dotkom

A Sagem Communication megnyitotta harmadik mobiltelefon gyárát Manausban

A Sagem Communication Brazíliában nyitja meg harmadik gyárát.

A Sagem Communication bejelentette harmadik, Manaus-i gyárának megnyitását, ahol a brazil Sagem Comunicações GSM készülékeket fog gyártani.

Az új gyárat a Sagem Communication elnök-vezérigazgatója, Gregoire Olivier nyitotta meg. Manausban, ahol olyan készülékek készülnek majd, amelyek kielégítik az amerikai mobilpiac igényeit.

Sagem Comunicações Manaus-i gyárában e hónapban indul a termelés több mint 100 embernek munkát adva.

A gyárban a Sagem a Brazil és a Latin-Amerikai piacra szánt készülékek széles skáláját gyártja majd, amelyek között éppúgy megtalálhatók lesznek a hagyományos formájú készülékek, mint a kinyithatók.

„Nemzetközi terjeszkedésünk során az elmúlt évben kiemelt szerepet játszott Latin-Amerika. Annak érdekében, hogy ezt a növekedést megszilárdítsuk, minél közelebb kívánunk lenni a potenciális helyi vásárlóinkhoz. Emellett helyi partnereinknek szeretnénk olyan készülékeket ajánlani, amelyek minden tekintetben megfelelnek a végfelhasználók elvárásainak.” – nyilatkozta Gregoire Olivier

A már működő kínai közös vállalat és a franciaországi Fougeres-ban található gyár mellett, ez a Manaus-i egység is lehetővé teszi a Sagem Communications számára, hogy megerősítse helyét a világ nagy mobilgyártói között.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés