Connect with us

technokrata

Vállalati teljesítménymenedzsment a gyakorlatban

Laptop

Vállalati teljesítménymenedzsment a gyakorlatban

Az MIS Magyarországon.

A BiXPERT Kft. – az MIS AG disztribútora – 2005. június 23-án nagy sikerrel mutatta be Magyarországon először az MIS vállalati teljesítménymenedzsmentet (CPM) támogató tervező, elemző és jelentéskészítő megoldását. Az MIS DecisionWare legújabb verzióját a legendás, előkelő, kellemes hangulatú Gerbeaud Házban ismerhette meg az érdeklődők széles köre.

Az előadások az alábbi témák köré csoportosultak:

  • A BiXPERT Kft. bemutatása, az üzleti intelligencia megoldások áttekintése;
  • Az MIS AG bemutatása és a teljesítménymenedzsment (CPM) koncepció;
  • Az MIS élő bemutatása;
  • Esettanulmány, felhasználói tapasztalatok.

A köszöntő beszédet Bánkuti Zoltán, a BiXPERT Kft. ügyvezető igazgatója tartotta. Bevezető előadásában ismertette a cég múltját, jelenlegi helyzetét, jövőjét, majd a vállalati célokra és az elemzési alkalmazások megtérülésére is kitért.

Az MIS AG részéről Stefan B. Weixelbam, a cég senior partnermenedzsere a cég bemutatását követően felhívta a figyelmet a vállalati teljesítménymérés általános informatikai, információs problémáira, valamint az MIS által képviselt koncepciót ezek áthidalására.

A továbbiakban a konferencia középpontjában álló MIS bemutatása következett. Tóth Szilárd, a BiXPERT Kft. tanácsadója és az MIS termékmenedzsere élő bemutató keretében részletesen ismertette az MIS nyújtotta lehetőségeket (MIS Alea, MIS OnVision, MIS DeltaMiner…), melyet gyakorlati példákon keresztül is bemutatott a közönség számára.

Hubanov Mihályné, az Electrolux Kft. kontrolling munkatársa a vállalatnál kialakított MIS rendszer érdekességeiről, előnyeiről, a bevezetés és alkalmazás tapasztalatairól számolt be. Előadásában kitért a projekt indulására, fázisaira, a célkitűzésekre, természetesen a megvalósításra és végül a rendszerrel kapcsolatos továbblépési lehetőségekre.

A konferencia résztvevőinek a szünetekben lehetőségük nyílt kötetlen beszélgetésre kollégákkal, ügyfelekkel és partnereikkel.



Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés