Connect with us

technokrata

Léghokizzunk a telefonunkon!

Kütyük

Léghokizzunk a telefonunkon!

Az Electronic Arts bejelentette, hogy a nagyobb mobiltelefon szolgáltatók hamarosan elérhetővé teszik az EA Air Hockey, a népszerű asztali szabadidősport mobilos verzióját Európa több országában – többek között Ausztriában, Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Portugáliában, Spanyolországban, Svájcban és az Egyesült Királyságban.


Az EA Air Hockey sebességet, akciót és izgalmat hoz el a mobiltelefon tulajdonosok számára. A léghoki a klasszikus játéktermi változatra épül, amiben két játékos terelget egy korongot az asztalon, és igyekeznek gólt szerezni. A statikus elektromosság miatt a korong egy légpárnán siklik közvetlenül az asztal fölött az ellenfél kapujába.

A játékosok versenyezhetnek a számítógéppel vagy kihívhatják barátaikat egy-egy meccsre. A mobiltelefonos változat felhasználói kilenc erősségi fokozatot alkalmazhatnak a végső kihívás során.

˝Az EA Air Hockey a valódi asztali sport izgalmát nyújtja a mobiltelefonon˝ – mondta Javier Ferreira, az EA marketingosztályának társelnöke. ˝A játék számtalan rajongót szerzett Észak-Amerikában és most arra készül, hogy meghódítsa Európát is˝.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés