Connect with us

technokrata

Motorola Screen3: automatikusan érkező hírek a telefonon

Kütyük

Motorola Screen3: automatikusan érkező hírek a telefonon

A Screen3 technológia révén a Motorola tovább bővíti a modern mobiltelefonok már amúgy sem éppen szűkös szolgáltatási körét.


A Motorola bejelentette, hogy a CTM-mel karöltve beindította Ázsia első Screen3 szolgáltatását, még pedig Makaóban. Ez az újszerű szolgáltatás első körben Motorola V3i készülékek segítségével vehető igénybe.

A világ második legnagyobb mobilgyártójaként jegyzett amerikai vállalat legújabb fejlesztése nem más, mint egy Push jellegű, vagyis központilag az előfizetők készülékére ˝kinyomott˝ szolgáltatás. A Screen3 lényege: a mobiltelefonok kijelzőjén a számítógépekről ismerős RSS megoldáshoz hasonló módon folyamatosan és automatikusan megjelennek a legfrissebb információkat tartalmazó különböző kép- és szöveganyagok.

A Screen3-nak köszönhetően immár egyetlen friss hírről sem kell lemaradnunk, ezenkívül pedig folyamatosan információt kaphatunk a várható időjárásról, vagy éppen a heti mozifilm premierekről. A tartalomszolgáltatást a mobil operátorok végzik, az első Screen3 kompatibilis készülék pedig a tavalyi CeBIT szakkiállításon debütált Motorola V557-es modell.

Azzal kapcsolatban egyelőre nincsenek pontos információink, hogy hazánkban mikortól lehet majd igénybe venni ezt az érdekes új szolgáltatást.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés