Connect with us

technokrata

Már kapható a BenQ-Siemens E61 zenemobil

Kütyük

Már kapható a BenQ-Siemens E61 zenemobil

Megjelent a piacon a BenQ Mobile alsó-középkategóriás zenemobilja.


A BenQ-Siemens E61 típusjelzésű készüléket a világon elsőként a Virgin Mobile vette fel a kínálatába – a brit szolgáltatónál a telefon előfizetéssel együtt 99 fontba, vagyis mintegy 38 ezer forintba kerül.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) telefon zenei funkciói egyszerűen működtethetők a készülék tetején lévő gombok segítségével. A GPRS Class 10 képes E61 egy feltöltéssel maximum tízórányi zenét játszik le, a számokat pedig akár mi magunk is énekelhetjük a kijelzőn megjelenő dalszövegek segítségével.

A mobiltelefon hangszórói és sztereó fülhallgatója kellemes hangzást garantál, amely a hatsávos hangszínszabályozóval saját ízlésünknek megfelelően finomítható. Személyi számítógépünkről könnyedén letölthetjük a file-okat a készülékre USB adatkábelen keresztül, vagy MMS-ben küldhetjük el a legújabb zenéket barátainknak és kollégáinknak.

Zenei gyűjteményünket az akár 1 GB tárhelyet biztosító, csatlakoztatható miniSD memóriakártyán tárolhatjuk. Az ergonomikus kialakítású, ék alakú E61 mobiltelefon 101 milliméter hosszú, 44 milliméter széles, 17 milliméter vastag és 88 gramm tömegű.

A TFT technológiájú kijelző 120×160 pixeles felbontású és 65 ezer színárnyalatú, az integrált kamerával pedig maximum VGA (640×480 pixel) felbontásban fotózhatunk.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés