Connect with us

technokrata

HP Compaq nx6325 noteszgép

Laptop

HP Compaq nx6325 noteszgép

A HP nemrégiben mutatta be az AMD 64 bites, kétmagos processzortechnológiájára épülő HP Compaq nx6325 üzleti notebookot.

A KKV-knak tervezett HP Compaq nx6325 notebook többféle AMD processzortechnológiával rendelhető (AMD Turion 64 X2 Mobile Technology és AMD Mobile Sempron Technology). Nagy teljesítményű kétmagos processzorával a felhasználók több, nagy kapacitásigényű programot futtathatnak párhuzamosan, így több feladatot végezhetnek el kevesebb idő alatt.

A mobilitás és a produktivitás tökéletes egyensúlyát megtestesítő, „thin-and-light” kategóriájú noteszgép többféle csatlakozási lehetőséget, megnövelt üzemidejű akkumulátort és új generációs ATI grafikus kártyát kínál. LightScribe technológiára épülő, opcionális kétrétegű DVD+/-RW meghajtója az egyrétegű lemezek tárkapacitásának kétszeresét nyújtja, és támogatja az egyedi címkék közvetlen lemezre írását. Az nx6325 „hét az egyben” kártyaolvasójával a felhasználó gyorsan megoszthatja adatait a legnépszerűbb kártyaformátumok segítségével. A modell ezenkívül biometrikus ujjlenyomat-érzékelővel, integrált TPM 1.2 biztonsági lapkával (Csak az Egyesült Államok és Kanada területén) és Smart Card olvasóval is rendelkezik.

A mobil életstílus viszontagságait jól tűrő új noteszgép a HP mobil adatvédelmi rendszerével (HP Mobile Data Protection System) óvja az adatokat az ütődésekkel és a rezgéssel szemben. Védelmi jellemzői között karcolásálló laminálás és a HP folyadékálló billentyűzete is szerepel.



Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés