Connect with us

technokrata

Nokia N97: a nagy átverés?

Kütyük

Nokia N97: a nagy átverés?

Itt a Nokia legújabb és egyben legnagyobb tudású készüléke, vagy tán mégsem?

Az alábbi felvételeken állítólag egy bizonyos Nokia N97-es okostelefon látható. Azért írom, hogy állítólag, mert jó esély van arra, hogy ezúttal egy a valóságban nem is létező telefonhoz van szerencsénk, mely némi Photoshop munka eredménye. Nem ez az első ilyen fantázia-szülemény mobil és vélhetően nem is az utolsó, most viszont lássuk, hogy készítője pontosan milyennek is álmodta meg az N97-est!

A szétcsúsztatható kialakítással rendelkező Nokia N97-nek nem igazán vannak memóriagondjai, lévén, hogy integrált memóriájának kapacitása 20 GB. A hátfal felső szekciójában elhelyezett, vakus digitális fényképezőgép modul a nemrégiben (a valóságban is) debütált Nokia N95-höz hasonlóan 5 megapixeles felbontású és persze az autofókusz funkció sem hiányzik belőle. A digitális zoom 20x-os nagyítású, de ami ennél talán fontosabb: az optikai zoom 2,4x-es átfogású.

A gigantikus méretű, 3 colos képátlójú TFT kijelző felbontása ismeretlen, azt viszont tudni lehet, hogy 16 millió színárnyalattal büszkélkedhet. A miniSD memóriakártyákkal bővíthető készülékből többek közt a sztereó FM rádió, illetve a sztereó hangszórók sem hiányoznak. A dedikált zenelejátszó gombos Nokia N97 készenléti ideje meghaladja a 400 órát, zenelejátszó módban pedig maximum 24 órán keresztül képes üzemelni a telefon. Ki tudja, egyszer talán a valóságban is találkozhatunk majd egy ilyen, vagy legalábbis ehhez hasonló Nokiával…



Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés