Connect with us

technokrata

Pink zenék – mobiltelefonokra!

Kütyük

Pink zenék – mobiltelefonokra!

Pink legújabb dalai immár Sony Ericsson telefonokba szánt memóriakártyákon is elérhetők.

A Sony Europe RME részlege, a Sony BMG és a Sony Ericsson együttműködésével kiadott egy korlátozott számban gyártott, 512 MB kapacitású Memory Stick Micro memóriakártyát, melyre a híres énekesnő, Pink exkluzív hanganyagait előre feltöltötték. A memóriakártya számos Sony Ericsson mobiltelefonnal kompatibilis (M2 slottal ellátott készülékekkel). Az előre feltöltött hanganyag tartalmazza többek közt a nagy sikert aratott ˝Stupid Girls˝ slágert az ˝I´m Not Dead˝ albumról, valamint egy exkluzív, Pink-kel készült interjút (MPEG-4 videóban).

Ez a limitált szériás memóriakártya szabványos M2 adaptert is tartalmaz, melynek segítségével Memory Stick Pro kompatibilis termékekkel összekapcsolható, és így a video/audio anyagok PC-n keresztül is élvezhetők. A memóriakártyára feltöltött tartalom jogtiszta, ami azt jelenti, hogy megosztható a barátokkal, akár mobiltelefonon, akár Memory Stick Pro kompatibilis eszközökön keresztül.

A Memory Stick Micro 5 éves garanciával kapható. A vásárlók igénybe vehetik az adatvédelmi szolgáltatást is, mely a Sony vásárlói oldalán keresztül érhető el: http://www.sony.net/memorystick/supporte/. A szolgáltatáson keresztül az elveszett, vagy törölt adatok, illetve képek is visszaállíthatók.

A különleges Memory Stick Micro memóriakártya csomagolásán Pink képei láthatók – a forgalmazás ebben a hónapban kezdődik. A Pink Memory Stick Micro többek közt az alábbi Sony Ericsson készülékekkel kompatibilis: K790i/K800i, M600i, K610i, Z530i, Z550i és W300i.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés