Connect with us

technokrata

Európába érkezett a Palm Pre

Kütyük

Európába érkezett a Palm Pre

Idén februárban jelentették be a készüléket, de Európában hivatalosan csak most debütált a piacon.

Nyolc hónappal a bejelentést követően az öreg kontinensen elsőként Németországban bukkant fel a Palm sikervárományos újdonsága, még pedig az O2 szolgáltatónál. Ez azonban még csak a kezdet, hiszen napokon belül Spanyolországot, illetve az Egyesült Királyságot is meg fogja hódítani magának az újdonság. Németországban 480 euróba kerül a készülék kártyafüggetlen verziója, de ha valaki kétéves hűségnyilatkozatot ír alá egy 20 eurós havi díjú tarifacsomagra, akkor akár már 1 euró ellenében is hazaviheti a telefont.

A négynormás GSM modulos Palm Pre egy szétcsúsztatható kialakítású smartphone, mely csukott helyzetben 100,5×59,5×16,9 milliméter méretű. A fedlap nagy részét a 3,1 colos képátlóval rendelkező, kapacitív technológiájú érintőkijelző uralja, mely elsősorban 320×480 pixeles felbontásáról, illetve 16 millió színárnyalatáról ismerszik meg.

A Palm webOS szoftvert futtató telefon a mai elvárásoknak megfelelően 3G/HSDPA, Wi-Fi és Bluetooth vezeték nélküli adatátviteli megoldással is fel van vértezve. A nagyteljesítményű, 600 MHz-es frekvenciájú ARM Cortex A8 processzorral szerelt készülék hátlapján egy 3 megapixeles, LED-vakus kamera található, az ezzel készített képek pedig a 8 GB-os belső memóriában tárolhatók el.

#img1#



Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés