Connect with us

technokrata

Végre itt a jó idő és lehet kirándulni, de nem árt, ha vannak szuper céljaink – ehhez pedig hasznos appjaink

App

Végre itt a jó idő és lehet kirándulni, de nem árt, ha vannak szuper céljaink – ehhez pedig hasznos appjaink

Végre itt a jó idő és lehet kirándulni, de nem árt, ha vannak szuper céljaink – ehhez pedig hasznos appjaink

Óvatosan kell kimerészkednünk a hatalmas hőségbe, ügyelve arra, hogy ne legyünk túl sokat a napon, figyeljünk a leégésre és folyamatosan hidratáljuk magunkat.

A jó idő azonban lehetőséget teremt arra, hogy felfedezzünk izgalmas, új helyeket, a HONOR pedig pár tippel segít ebben.

🌍Tele a világ rejtett kincsekkel – A tipikus városnézési túrák gyakran figyelmen kívül hagyják a kisebb, rejtett érdekességeket. Az Atlas Obscura egy olyan app, amit a felhasználók segítségével bővítenek, és ami kevésbé ismert különlegességeket szemléltet helymeghatározás alapján. Érdemes körbenézni szülővárosunkban is, mert bőven tartogathat meglepetéseket!

🧳Tervezzük tudatosan utunkat – Manapság már rengeteg opciónk van az utazásra, legyen szó gyalogtúrákról, autókról, biciklikről vagy tömegközlekedésről. Ha utóbbit választjuk, akkor az Omio tökéletes társ lehet, ugyanis segít megtalálni a leggyorsabb és legolcsóbb vonat-, busz- vagy repülőjáratokat a megadott paraméterek alapján. Az új HONOR 200 termékcsalád egyébként kifejezetten passzol majd útjainkhoz, ugyanis kimagasló fényképezési technológiáikkal jobbnál jobb képeken örökíthetjük meg nyaralásunkat.

💸Kezeljük helyén a költségeket – Akár barátokkal, akár családdal utazunk, a költségek megfelelő elosztása kifejezetten fontos: egyrészt borzasztó veszekedni az anyagiakon, másrészt frusztráló, ha nem tudjuk, ha épp valaki tartozik valamennyivel. A Splitwise kényelmes lehetőséget kínál arra, hogy elosszuk, rendszerezzük és felügyeljük az anyagiakat, bárhova is utazunk.

🌤️Az időjárás programot szabhat – A folyamatosan változó, kiszámíthatatlan időjárás jelentősen befolyásolhatja programjainkat: elvégre sárban túrázni vagy kánikulában hegyet mászni nem a legbiztonságosabb döntés. Az AccuWeather precíz, hosszútávú időjárás-előrejelzéseket biztosít amellett, hogy a hőséget, a páratartalmat és egyéb, a tervezéshez hasznos adatokat tartalmaz.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További App

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Kütyük

A Candy mikrohullámú sütőivel élmény lesz a főzés

2024. szeptember 5. csütörtök
dreame robotporszívó
fotónyomtatás otthon

Kütyük

Milyen nyomtatót válassz otthonra?

2024. augusztus 28. szerda

Office

Érkezik a PaperOffice az ASUSTOR NAS-ra

2024. augusztus 26. hétfő
bluetooth hangprojektor sound bar

Kütyük

Milyen hangszórót válasszunk?

2024. augusztus 24. szombat

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés