Connect with us

technokrata

Hamarosan újra itt az iskola – íme pár hasznos alkalmazás a tanuláshoz

App

Hamarosan újra itt az iskola – íme pár hasznos alkalmazás a tanuláshoz

Hamarosan újra itt az iskola – íme pár hasznos alkalmazás a tanuláshoz

Ugyan még sok van hátra az augusztusból, de utána visszatér az iskola a hétköznapokba.

Nagy eséllyel már sokan vadásszák a Back 2 School akciókat az üzletekben, hogy a diákok kellően felszerelve térhessenek vissza az iskolapadokba. Alább pár olyan hasznos alkalmazást ajánl a HONOR, amik digitális oldalról könnyítik meg a tanulást.

🗣 Tanuljunk játékosan – A Kahoot egy kiváló app, amivel játékos kvízeket lehet készíteni. Ezeket fel lehet húzni a tananyagra, így nemcsak egymással gyakorolva lehet szórakozva tanulni, hanem akár órai vetélkedőket is lehet szervezni, még hatékonyabbá téve a tananyagok befogadását.

🧮 Számoljunk logikusan – Lássuk be: a matematika nem megy mindenkinek. Ennek azonban sokszor az lehet az oka, hogy nem egyértelműek a műveletek közötti logikai kapcsok. A PhotoMath ebben segít, ugyanis fotók alapján nemcsak, hogy megoldja a feladatokat, hanem le is vezeti a megoldást.

📚  Olvassunk rendszeresen – Még van idő bepótolni azt a pár hátramaradt kötelező olvasmányt – főleg a Bookly segítségével. Az app segít rendszerezni és nyomon követni az olvasás idejét és mennyiségét, így akár napi célokat is be lehet állítani, hogy időben végezzünk mindennel.

📝 Jegyzeteljünk alaposan – A jegyzetek elkészítése közben gyakorlatilag már meg is tanulhatjuk az anyagokat – ehhez pedig ideális az Evernote. Pazar, vizuálisan egyedi, jól befogadható és személyre szabható jegyezeteket lehet vele létrehozni, de listákat, munkaterveket és egyéb hasonló tartalmakat is készíthetünk vele.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További App

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés