Connect with us

technokrata

A továbbfejlesztett Samsung Food új, színvonalasabb élményeket kínál az IFA 2024 kiállításon

App

A továbbfejlesztett Samsung Food új, színvonalasabb élményeket kínál az IFA 2024 kiállításon

A továbbfejlesztett Samsung Food új, színvonalasabb élményeket kínál az IFA 2024 kiállításon

A Samsung Food új funkciói a napi étrend egyszerű betartását és a jólléti célok elérését segítik elő a felhasználók élelmiszerlistája és személyre szóló receptek alapján

A Samsung a Samsung Food első évfordulója alkalmából, az IFA 2024 kiállításon mutatja be a személyre szabható, AI-alapú élelmiszer- és receptgyűjtő felület legújabb funkcióit és frissítéseit.

Az alkalmazás a tavalyi IFA kiállításon mutatkozott be, azóta pedig több mint hatmillió felhasználó töltötte le, és az étkezéstervezés, valamint főzés egyik alapvető eszközévé vált a modern otthonokban. A felület legnépszerűbb funkciói közé tartoznak a Receptfunkciók, a Bevásárlólista, valamint az Étrendtervezés.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy olyan új és hatékony funkciókkal frissíthetjük a Samsung Food alkalmazást, amellyel a felhasználók – a készülékek segítségével – még többet hozhatnak ki azételekből – mondta Moonhyung Lee, a Samsung digitális készülék üzletágának alelnöke és az ügyfélélményért felelős csoport vezetője. – A jövőben is a felhasználói élmények szem előtt tartásával fejlesztjük a felületet mesterséges intelligenciával és egyéb technológiákkal, hogy támogassuk a könnyebb, egyszerűbb és egészségesebb ételek elkészítését”.

Részesülj személyre szabott gasztronómiai élményekben!

A Samsung Food egy átfogó élelmiszerplatform, amely – a háztartási készülékek mellett – számos Samsung készüléken elérhető. A Samsung Food prémium, előfizetésalapú szolgáltatása, a Samsung Food a felhasználó egészségügyi adatai és a célok bevonásával fokozza az élményt, és receptajánlásokkal kínál személyre szabott étkezési terveket. A hozzáadott mesterséges intelligencia mostantól világszerte egyedülálló funkciókkal látja el a felhasználókat.

A vállalat a Vision AI technológia bevezetésével megkönnyíti az ételek elkészítését a Samsung Food+ alkalmazás használata során. A felhasználók egy okostelefonnal készített fotóval egyszerűen hozzáadhatnak egyes termékeket a Bevásárlólistához. A funkciónak köszönhetően a Family Hub™ képernyővel ellátott, de –, a hűtőszekrénybe betett, és hűtőszekrényből kivett élelmiszereket felismerő, – AI Vision Inside belső kamerával nem felszerelt Bespoke hűtőszekrények felhasználói mostantól fényképekkel is könnyedén hozzáadhatnak új hozzávalókat az Élelmiszerlistához.

Az előfizetésalapú Samsung Food+ szolgáltatás további előnye, hogy a megvásárolt hozzávalók automatikusan hozzáadódnak az Élelmiszerlistához a bolti vagy online fizetések alkalmával, a felhasználók pedig az Élelmiszerlista tartalma alapján kereshetnek recepteket. Jelzést kapnak arra vonatkozóan, hogy még az egyénileg beállított fogyaszthatósági idő lejártát megelőzően elfogyasszák az élelmiszereket, kevesebbet pazarolva.

Emellett a Samsung Food+ a Bevásárlólistán alapuló étkezési tervekkel segíti elő a fenntartható élelmiszer-felhasználási gyakorlatok elérését. Személyre szabott étkezési terveket készít a felhasználó Bevásárlólistáján szereplő összetevők alapján, a felhasználhatósági határidőhöz közeledő élelmiszereket pedig kiemelten kezeli. Az új „Search with Your Food List” (Élelmiszerlistával keresés) funkció az Élelmiszerlistán szereplő hozzávalók felhasználásával készült recepteket jelenít meg a keresési eredmények tetején, amelyek ötletekkel látják el a felhasználókat, hogy milyen ételt készíthetnek a rendelkezésre álló alapanyagokból.

Az alkalmazás az Élelmiszerlista alapján recepteket is ajánl, az Élelmiszerlistáról felhasznált hozzávalókat pedig Bevásárlólistára javasolja. Ez az intelligens megközelítés elősegíti a készletfenntartást, és csökkenti az élelmiszerpazarlást, miközben az ételek frissek és ízletesek maradhatnak.

Érd el egészségügyi céljaid személyre szabott étkezési tervekkel!

A Samsung Food mostantól továbbfejlesztett lehetőségekkel támogatja a felhasználókat egészségük hatékonyabb megőrzésében és a jólléti célok elérésében. A platform olyan táplálkozásközpontú étkezési terveket készít, amelyek a napi étrend terven belül nyomon követik és ellenőrzik a kalóriabevitelt. A „Tailored for You” (Személyre szabott) tervek heti recept- és snackajánlásokat nyújtanak a felhasználók táplálkozási igényei, választott étrendje és a korábban preferált receptek alapján. A rendszer nyomon követi a makrotápanyag-bevitelt a napi étkezési tervekben, és lehetővé teszi a kalória- és makrotápanyag-célok testreszabását az egyéni egészségügyi célokhoz igazodva. Amíg a Samsung Food felhasználók hetente három napra, a Samsung Food+ előfizetők a hét minden napjára kiterjedő ajánlásokat kaphatnak, az intelligens platform pedig figyelembe veszi a hozzávalók fogyaszthatósági idejét.

A Samsung Food jelenleg nyolc nyelven, 104 országban érhető el, a vállalat pedig biztosítja, hogy minden frissítés elérhetővé váljon az érintett nyelveken és régiókban.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További App

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés