Connect with us

technokrata

Gumiabroncsokat adományoz a Hankook!

Büszkeség

Gumiabroncsokat adományoz a Hankook!

Gumiabroncsokat adományoz a Hankook!

•A Hankook programjának célja a közhasznú szervezetek támogatása és a közlekedésbiztonság javítása.

Tizenharmadik alkalommal indítja el Abroncsadományozási Programját a Hankook. A program keretében a vállalat közhasznú non-profit szervezeteknek nyújt támogatást, hozzájárulva ahhoz, hogy biztonságosan végezhessék feladataikat.

„A Hankook számára kiemelten fontos, hogy támogassa azokat a szervezeteket, amelyek jelentősen hozzájárulnak a társadalom fejlődéséhez és a közösségek életének megkönnyítéséhez. Elkötelezettségük és tevékenységük nélkülözhetetlen, amihez a vállalat az Abroncsadományozási Programon keresztül nyújt segítséget”

– mondta Roy Katalin, a Hankook Tire Magyarország kommunikációs vezetője.

2023-ban 143 szervezett kapott összesen 1474 darab gumiabroncsot, amelyeket a Hankook rácalmási telephelyén vehettek át a nyertesek. A program elsősorban a kisebb non-profit alapítványoknak és egyesületeken szól, de országos szinten jelentős intézmények, mint például az Országos Mentőszolgálat és a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság is részesültek támogatásban.

Az Abroncsadományozási Program egyike azon kezdeményezéseknek, amelyekkel a vállalat hozzájárul a helyi közösségek támogatásához és a közlekedésbiztonság javításához. A 2013-ban indított KÖSZ, HANKOOK! program keretében a Hankook dolgozói dönthetnek a vállalat által nyújtott anyagi támogatások felhasználásáról, önkéntes munkájukkal pedig maguk is segíthetik a kiválasztott projektek megvalósítását. A vállalat nagy figyelmet fordít az egészségügy és az oktatás támogatására: 2024 májusában a Dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház nővérhívó rendszerének kiépítését finaszírozták, valamint 5,5 millió forinttal támogatták a Dunaújvárosi Egyetem Bánki Donát Technikumát és a DSZC Dunaferr Technikum és Szakképző Iskolát (utóbbit a 2017-ben indított Hankook Oktatási Pályázati Program, a HOPP keretében). Emellett a Hankook rendszeresen támogat helyi rendezvényeket és jótékonysági akciókat, mint például a dunaújvárosi Útkeresés Segítő Szolgálat iskolakezdési és karácsonyi programjait, valamint számos környékbeli eseményt.

A program részleteiről és a pályázati feltételekről további információk a www.hankookadomany.hu weboldalon találhatók. A pályázatokat ezen a felületen lehet benyújtani 2024. szeptember 2-8. között.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További Büszkeség

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés