Connect with us
Hirdetés

technokrata

A HONOR lesz a mobilos Esports World Cup bajnokság fő partnere

E-Sport

A HONOR lesz a mobilos Esports World Cup bajnokság fő partnere

A HONOR lesz a mobilos Esports World Cup bajnokság fő partnere

A HONOR 200 Pro lesz a történelmi jelentőségű esport esemény hivatalos okostelefonja

Az Esports World Cup Foundation (“EWCF”) és a HONOR bejelentette, hogy a világ legnagyobb videojátékos fesztiválja, az Esports World Cup (“EWC”) fő partnere lesz a mobilgyártó vállalat.

Az eseményt idén nyáron a szaúd-arábiai Rijádban rendezik meg. A HONOR 200 Pro lesz az EWC hivatalos okostelefonja, amely a készülék élvonalbeli technológiáját kihasználva olyan népszerű mobiljátékok esport versenyeinek működtetéséhez jarul majd hozzá, mint a Free Fire, a Honor of Kings és a női ML:BB bajnokság.

A HONOR 200 Pro a mobiljátékok szerelmeseinek tökéletes okostelefonjaként számos olyan kiemelkedő új funkciót kínál, amelyek mind az esportolók, mind az alkalmi játékosok számára vonzóak lehetnek. A legfontosabb funkciók a következők:

  • Snapdragon 8-as sorozatú mobil platform: Akár 3 GHz-es CPU-órajelsebességgel büszkélkedhet a zökkenőmentes grafikus megjelenítés és a valós idejű reakciókészség érdekében.
  • 5200mAh kapacitású szilícium-szén akkumulátor: Akár 61 órás használatot biztosít egyetlen feltöltéssel.
  • 3840Hz-es kockázatmentes fényerőszabályozás: A TÜV Rheinland Flicker Free Display és a TÜV Rheinland Full Care Display minősítésekkel rendelkező, Natural Tone 2.0 által optimalizált színhőmérsékletű kijelzővel.
  • Fejlett hűtés: A HONOR 90-nél 10%-kal nagyobb, 36 881 mm²-es párolgókamra a kivételes hőelvezetés érdekében.

A partnerség a globális játékosok bevonására, a márkaidentitás erősítésére és a versenyszellem által vezérelt közösség kialakítására összpontosít.

“Nagyon örülünk, hogy az Esports World Cup partnereként egyesíthetjük erőinket a HONOR-ral”

– nyilatkozta Ralf Reichert, az EWCF vezérigazgatója.

“Az EWC sportolói az abszolút legjobb játéktechnológiát követelik meg, mivel ez elengedhetetlen a verseny integritásának fenntartásához és a páratlan élményhez. A HONOR 200 Pro egy kivételes okostelefon, amely olyan csúcstechnológiával van felszerelve, amely felülmúlja az EWC sportolók által támasztott magas követelményeket. Alig várjuk, hogy idén nyáron Rijádban tanúi lehessünk hihetetlen teljesítményének.”

“A HONOR nagyon örül, hogy együttműködhet az Esports World Cuppal, és biztosíthatja a hivatalos okostelefont a mobilversenyekhez”

– mondta Dr. Ray, a HONOR CMO-ja.

“A fogyasztók iránt elkötelezett márkaként a HONOR arra törekszik, hogy olyan termékeket kínáljon, amelyek kiváló élményt és teljesítményt nyújtanak, különösen a játékosok körében. Technológiánk lehetővé teszi a játékosok számára, hogy feszegessék határaikat és új csúcsokat érjenek el a játékban. Alig várjuk, hogy a HONOR 200 Pro a világ legjobb esportolóit támogathassa.”

Július 3-tól az Esports World Cup Rijádot az esport rajongás és a játékkultúra epicentrumává változtatja. A Boulevard Cityben található helyszínen a rajongók 22 játékbajnokságban láthatják kedvenc sportolóikat és klubjaikat, akik több mint 60 millió dollárnyi, életre szóló nyereményért versenyeznek – ez a legnagyobb nyereményalap az esport történetében. Az Esports World Cup nyolc héten keresztül számos játékaktiválást, közösségi versenyeket, popkulturális ünnepségeket, nemzetközi élményeket és még sok mást is magába foglaló fesztiváltevékenységeket is kínál.

Az Esports World Cupról további információk a www.esportsworldcup.com oldalon olvashatók.

További részletek a HONOR 200 termékcsaládról a HONOR hivatalos honlapján találhatók: www.honor.com/.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További E-Sport

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés