Connect with us

technokrata

Megduplázta müzliszelet termelési kapacitását a Cerbona Zrt.

E-gazdaság

Megduplázta müzliszelet termelési kapacitását a Cerbona Zrt.

Megduplázta müzliszelet termelési kapacitását a Cerbona Zrt.

A Cerbona hazai és nemzetközi cégek együttműködésével több, mint egy milliárd forintos beruházás keretében olyan egyedülálló gyártósort tervezett és hozott létre, amelyre Magyarországon, ebben a kategóriában korábban még nem volt példa.

A Müzli Max semmi jótól nem mentes, kompromisszumok nélkül törekszik arra, hogy a lehető legízletesebb és maximálisan tápláló desszert legyen.

A közel 200 féle terméket gyártó Cerbona több mint négy évtizedes tapasztalattal rendelkezik a magyar élelmiszeriparban, büszkén ötvözi a hagyományt a modern technológiával. Közel százötven lelkes munkavállaló dolgozik azon nap, mint nap, hogy kiváló minőségű termékeket készítsenek, mindemellett pedig elkötelezetten törekednek a folyamatos innovációra. Ezzel összhangban született meg az új Müzli Max müzliszelet, amely a klasszikus szeletek tovább gondolása, amiben a különböző textúrák és ízek tökéletes harmóniája igazi élményt nyújtanak a fogyasztónak.

A Müzli Max megalkotásához teljesen új gyártósorra volt szüksége, amely az egyedi struktúrát és a minőséget képes biztosítani. A saját forrásból és hitelből megvalósuló, több mint egymilliárd forintos beruházáson több, mint tíz hazai és nemzetközi cég dolgozott. Az egyéni fejlesztésű gépsor magyar, szlovák és olasz gépegységekből áll.

“Ennek a fejlesztésnek köszönhetően a külföldre irányuló szállítások bővülhetnek, a Közép-Kelet európai piac mellett nyugat-európai régiókat elérve. A beruházás által a vállalat a müzliszelet gyártási kapacitása megduplázódhat

– emelte ki Mészáros Tamás vezérigazgató Székesfehérváron.

A saját fejlesztésű, egyedi gyártósornak és a Cerbona szakértelmének köszönhetően a Müzli Max szelet, igazi újdonság a piacon, hiszen nincs még olyan müzliszelet, ami legalább négy rétegből állna és ötvözné az ízesített karamella réteget a ropogós müzliszelettel.  A mogyorós-karamellás, a citromos-málnás, a csokoládés-karamellás és az epres-csokoládés Müzli Max semmitől sem mentes, tökéletes választás egy energizáló snackhez a nap bármely szakában. A gyártósor alkalmas arra, hogy másfajta rétegelt és kényeztető édesség kategóriába tartozó müzliszeleteket készítsen hazai és külföldi piacra, ezzel is kihasználva a fejlesztésből származó hatékonyságot és rugalmasságot.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További E-gazdaság

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés