Connect with us

technokrata

A Samsung még közelebb hozta a szurkolókat a sportolókhoz a 2024-es párizsi olimpia megnyitóünnepségén

Dotkom

A Samsung még közelebb hozta a szurkolókat a sportolókhoz a 2024-es párizsi olimpia megnyitóünnepségén

A Samsung még közelebb hozta a szurkolókat a sportolókhoz a 2024-es párizsi olimpia megnyitóünnepségén

Ki mondta, hogy az olimpiai nyitóünnepséget egy stadionban kell lebonyolítani?

A 2024-es párizsi olimpia hivatalosan is kezdetét vette a Szajna folyón megrendezett, történelmi jelentőségű ceremóniával — a Samsung az olimpiai és paralimpiai játékok nemzetközi partnereként pedig a forradalmi újításaival az első nagy pillanatok estéjét még különlegesebbé tehette.

Annak érdekében, hogy a sportrajongók még közelebbről élhessék át az eseményt, a küldöttségek képviselőit szállító 85 hajóra a Samsung több mint 200 Galaxy S24 Ultra okostelefont szerelt, hogy az Orange (a 2024-es párizsi olimpia hivatalos franciaországi mobilhálózat-szolgáltatója) által üzemeltetett privát 5G hálózaton keresztül közvetíthessék a nyitóünnepség történéseit.

A közvetítést bekapcsoló szurkolók közelebbről is megismerhették, az olimpiai szellem egyedülálló ünneplését az idei játékoknak helyszínt adó városban, Párizsban. A nyitóünnepséget a nézők a sportolók szemszögéből is átélhették, hiszen az olimpikonok a Galaxy Z Flip6 Olympic Edition okostelefonjaikkal osztották meg az emlékezetes ceremónia jeleneteit.

A Samsung a Nemzetközi Olimpiai Bizottsággal (NOB) és az Olympic Broadcasting Service-szel (OBS) együtt dolgozott azon, hogy tartalmas és izgalmas estét teremthessen a sportolóknak és a szurkolóknak egyaránt – a valós idejű közvetítés, a zökkenőmentes 5G-kapcsolat és további technológiai támogatás különböző olimpiai partnerek együttes és átfogó tervezését igényelte.

Az olimpiai megnyitóünnepség élő közvetítése egy a sok újdonság közül, ahogyan a Samsung megosztja a világgal a 2024-es olimpiai és paralimpiai játékok izgalmát Párizsból. A marseille-i vitorlásverseny és a győzelmi szelfik szintén közelebb hozhatják a szurkolókat az ötkarikás játékokhoz. A vitorlásfutam vadonatúj látványához a Samsung Galaxy S24 Ultra okostelefonokat rögzít a hajókra és a sportolók vállára. A dobogósok továbbá a helyszínen biztosított Galaxy Z Flip6 Olympic Edition segítségével örökíthetik meg örömüket győzelmi szelfiken.

Több mint 100 szakértő, 250 telefon és 360 napnyi tesztelés tette lehetővé az ünnepi pillanatok zökkenőmentes közvetítését. Ez az erőfeszítés, hogy a Samsung a szurkolók nézői élményét világszerte fokozhassa, a párizsi olimpia „Games Wide Open” víziójának részét képezte. A Samsung a mobilinnováción keresztül a 2024-es párizsi olimpia sportolóit és szurkolóit arra ösztönzi, hogy legyenek nyitottak, hiszen „A nyitottság mindig nyer”.

Samsung x Párizs 2024: Játékok Galaxy-n keresztül #withGalaxy (youtube.com)


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Kütyük

A Candy mikrohullámú sütőivel élmény lesz a főzés

2024. szeptember 5. csütörtök
dreame robotporszívó
fotónyomtatás otthon

Kütyük

Milyen nyomtatót válassz otthonra?

2024. augusztus 28. szerda

Office

Érkezik a PaperOffice az ASUSTOR NAS-ra

2024. augusztus 26. hétfő
bluetooth hangprojektor sound bar

Kütyük

Milyen hangszórót válasszunk?

2024. augusztus 24. szombat

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés