Connect with us

technokrata

A Bethesda Gyermekkórház nagylelkű adománnyal támogatja az oktatási intézményeket

bethesda

e-Egészségügy

A Bethesda Gyermekkórház nagylelkű adománnyal támogatja az oktatási intézményeket

A Bethesda Gyermekkórház nagylelkű adománnyal támogatja az oktatási intézményeket

A Bethesda Gyermekkórház rendkívüli felhívás keretében 2020. szeptember 17-én 100 db ingyenes egészségügyi védőcsomagot ajánlott fel webáruházából az azokat elsőként megigénylő iskolák számára, hozzájárulva ezzel az intézmények higiéniás kultúrájának megteremtéséhez és a koronavírus elleni védekezéshez. 

A gyermekkórház felajánlásának célja, hogy könnyebb hozzáférést biztosítva a megfelelő védőfelszerelésekhez és védőeszközökhöz, hatékony segítséget nyújtson az iskolai környezetben megnövekedett fertőzésveszély elleni védekezésben, illetve abban, hogy az iskolák biztonságos, vírusmentes környezetet teremthessenek a gyerekek, a pedagógusok és a szülők számára.  A 14 termékből álló speciális egészségügyi csomagot a Bethshop – a Bethesda Gyermekkórház Webáruháza – kínálatából válogatták össze a kórház szakemberei és 2020. szeptember 30-ig igényelhették az iskolák képviselői. A védőfelszerelések és eszközök között megtalálhatóak a bőr, a levegő, sőt a felületek fertőtlenítésére alkalmas oldatok és gélek, valamint maszkok, kesztyűk, de még a rendszeresen fertőtlenített kezeket ápoló krémek is.

Nagy örömmel tölt el minket, hogy az egészségügyi csomaggal hozzájárulhatunk a diákok és pedagógusok vírus elleni védekezéséhez, hiszen jelenleg az iskoláknak majd ugyanolyan higiénés feltételeket kell teremteniük, mint nekünk itt a kórházban. Felajánlásunkra közel 772 csomagigény érkezett, 255 db iskola jelentkezett 108 településről, ami számunkra azt jelenti, hogy bár az intézmények fenntartói mindent megtesznek a maximális megelőzés érdekében, a mindennapok során szükségük van a fertőtlenítésben jártas szakember támogatására. Fontosnak tartjuk, hogy lehetőségeinkhez képest a szülők és pedagógusok mellé álljunk és segítséget nyújtsunk.”

mondta el Pap Márta, a Bethesda Gyermekkórház higiénikusa.

A kórház szakmailag elfogadott higiéniás termékek és eszközök számára hozta létre a Bethshop webáruházat, amelynek kínálatából a jelentkező osztályfőnökök számára 20% kedvezménnyel érhető el az egészségügyi csomag teljes tartalma október 31-ig. Minden csomag részletes használati ismertetőt tartalmaz a termékekről, hiszen a mindennapokban nélkülözhetetlen eszközök beszerzése mellett, a megfelelő alkalmazás is elengedhetetlen a fertőzés megelőzésében.  A Bethesda Gyermekkórház webáruháza által összeállított védőcsomag az ovjunkegyutt@bethesda.hu email címen rendelhető meg.

A csomag részletes tartalma: 

  • Bethmed vizsgálókesztyű XS, 100 db/csomag
  • Brado Club Univerzális felület fertőtlenítőszer szórófejjel 500 ml, 1 db
  • Bradolife kézfertőtlenítő gél pumpás 500 ml, 1 db
  • Bradocare glicerines kézápoló krém pumpás 500 ml Aloe Vera, 1 db
  • Brado plus alkoholos kézfertőtlenítő 1000 ml szórófejjel, 1 db
  • Bradolife 96%-os légtérkezelő aeroszol 200 ml, 1 db
  • Immunetec antimikrobális kéz- és bőrfertőtlenítő krém 50 ml, 1 db
  • Immunetec antimikrobális kézfertőtlenítő krém (pumpás adagolóval ellátott) 1 l, 1 db
  • Immunetec antimikrobális kézfertőtlenítő krém 2 ml, 100 db
  • Immunetec textil impregnáló spray 200 ml, 1 db
  • Arrowpack IonProtect D25 mm villanykapcsoló (5 db) és kilincs (10 db) védelmére
  • Kötős Orr-száj maszk 50 db/csomag
  • Bacillol fertőtlenítő kendő 100 db / 1 doboz

A Bethshop webáruház a https://bethshop.bethesda.hu oldalon érhető el.

További e-Egészségügy

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés