Connect with us
Hirdetés

technokrata

Már a rendszergazdák is tehetnek a tudatos energiafelhasználásért!

rendszergazdák

E-Környezetvédelem

Már a rendszergazdák is tehetnek a tudatos energiafelhasználásért!

Már a rendszergazdák is tehetnek a tudatos energiafelhasználásért!

Az Eaton szoftverének új, kíméletes leállítás funkciója segíti a szakembereket

Az Eaton Intelligent Power Manager szoftver legújabb verziójának kíméletes leállítás funkciójával a vállalatok innovatív módon csökkenthetik az energiafogyasztásukat a csúcsidőn kívüli órákban.

Ezzel a gyártó a rendszergazdák kezébe adja a megoldást, amellyel nagyban hozzájárulhatnak az energiafogyasztás csökkentéséhez, ha a szerverek és a virtuális infrastruktúra kíméletes leállítását az üzemen kívüli órákra, például éjszakára és hétvégére ütemezik, és a rendszereket csak akkor indítják újra, amikor arra szükség van.

Az Eaton Intelligent Power Manager szoftvere olyan ellenőrzött és szervezett leállítási folyamatot biztosít, amely automatikus és ütemezett újraindítással védi az adatokat és a rendszereket. Ennek eredményeként növeli az adatok integritását, minimalizálja a rendszerhibák vagy adatvesztés kockázatát és gondoskodik a rendszergazdák nyugalmáról. Ez azt jelenti, hogy az energiamegtakarítás finomhangolása az alapvető szolgáltatások veszélyeztetése nélkül is lehetséges.

diminishing-perspective-of-man-working-in-server-room-getty-943065400

„A szerverek, illetve alkalmazások használaton kívüli kikapcsolása csökkenti a kritikus IT-infrastruktúra elhasználódását, ami meghosszabbítja a berendezések élettartamát, csökkenti a karbantartási költségeket, és növeli az IT-üzemeltetés általános költséghatékonyságát. Az Intelligent Power Manager szoftverrel a vállalatok pénzt takaríthatnak meg és csökkenthetik szén-dioxid-kibocsátásukat, ami fontos szempont, már csak azért is, mert az energiamegtakarítást egyre több országban a szabályozás is sürgeti”

– mondta Fehér Tamás, az Eaton Magyarország munkatársa.

Az Eaton Intelligent Power Manager szoftverével kapcsolatos további információk a https://www.eaton.com/gb/en-gb/markets/data-centers/it-channel/lower-costs.html weboldalon találhatók.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További E-Környezetvédelem

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés