Connect with us
Hirdetés

technokrata

A gyártók új hatékonysági szinteket érnek el a Zyxel Networks AI-kész megoldásaival

Ipar

A gyártók új hatékonysági szinteket érnek el a Zyxel Networks AI-kész megoldásaival

A gyártók új hatékonysági szinteket érnek el a Zyxel Networks AI-kész megoldásaival

A skálázható, központosított megoldások még a kis gyártók számára is lehetővé teszik, hogy meglovagolják az AI-hullámot.

Az elmúlt évek során a Zyxel Networks, a biztonságos és felhőalapú hálózati megoldások egyik vezető szállítója világszerte átalakította a gyártóüzemeket. A kis önálló gyáraktól a több telephelyen működő hatalmas üzemekig, a bútorgyártóktól a húsfeldolgozókig ezek a gyártók most villámgyors csatlakozási lehetőséget és intuitív, központosított hálózatirányítást élveznek gyáraikban és raktáraikban, ami radikális javulást eredményez a hatékonyságban és az eredményességben.

A gyártóvállalatok közel 60%-a vizsgálja, hogyan használhatná a mesterséges intelligenciát a hatékonyabb munkavégzés érdekében. Ez azonban a kisebb szervezetek számára ijesztő perspektíva a hálózati infrastruktúra magas beruházási költségei, a megfelelő szakember hiány és a biztonsági aggályok miatt. A Zyxel Networks felszámolja ezeket a belépési akadályokat azzal, hogy elérhető, skálázható és biztonságos hálózati megoldásokat kínál, amelyek egyszerűsítik az AI bevezetését a gyártási környezetekben.

Könnyed, központosított hálózati menedzsment

A gyártási helyszíneken köztudottan nehéz hálózatot építeni. A zord környezet súlyosbítja a hálózati megbízhatóság és üzemidő fenntartásának kihívását. A Zyxel Networks nagy teljesítményű megoldásai, különösen a Nebula felhőalapú hálózati megoldás lehetővé teszi a gyárak és raktárak számára, hogy leküzdjék ezeket a kihívásokat.

A Nebula zéró érintéses üzembe helyezése és központi kezelése lehetővé teszi a rendszergazdák számára, hogy percek alatt beállítsák az eszközöket, és egész hálózatokat felügyeljenek egyetlen platformon. A mesterséges intelligencia által vezérelt vezeték nélküli lehetőségek, az auto-heal kapcsolat és a kliens beépítési útelemző funkciói lehetővé teszik a valós idejű nyomon követést és hibaelhárítás.

A Nebula több mint 100 kompatibilis hálózati eszközzel rendelkezik, beleértve a WiFi 7 AP-ket, a multigigabites L3/L2/asztalos switcheket, a biztonsági tűzfalakat és az 5G mobil routereket, így kiellégíti a gyártóüzemek különböző kapcsolódási igényeit, még azokon a távoli területeken is, ahová a WiFi nem ér el.

A finomságoktól a textíliákig – mindez a Zyxel Networks által működtetve

A gyárak és raktárak Ázsiában, az EMEA- és az amerikai kontinensen bíznak a Zyxel Networksben a teljesítmény és a hatékonyság növelése terén is. Ide tartozik például az automatizált válogatás és csomagolás, a megszakítás nélküli termelés és az olyan fenyegetésekkel szembeni kiváló védelem, mint amilyenek például a zsarolóvírusok.

Törökországban a Zyxel Networks megoldásaival tovább növelte a Baltalı Group textilgyártó vállalat telephelyeinek hatékonyságát.

“A Nebulával bárhol is legyenek a gyáraink hálózatai, egyetlen felületről kezeln tudjuk őket” – mondta Kadir Öztürk IT-ellenőrzési szakértő. “Ez az új infrastruktúra azt is lehetővé tette számunkra, hogy külön VLAN-okat hozzunk létre, és szupergyors 10G-s kapcsolatokat biztosítsunk az egész hálózaton.”

Olaszországban a Rotogal neves szalaggyártó vállalat a teljes Nebula csomagot alkalmazza a precíziós gépek összekapcsolására és felügyeletére 25 000 négyzetméteres alapterületén.

Egy indiai vegyipari vállalat a Nebulát választotta a kilenc gyártóüzem több mint 1200 csomópontjának zavartalan összeköttetésének biztosítására.

Az SR Suntour Cycling, egy nemzetközi vállalat, amely világszerte kiváló minőségű kerékpáralkatrészeket gyárt a szabadtéri sportok szerelmesei számára. A cég a Zyxel Networks megoldásaival oldotta meg a felügyeleti hálózat kihívásait vietnami gyártóüzemében.

“A hálózat sebessége és stabilitása jelentősen javult”

mondta Junhao Chang, az SR Suntour Cycling informatikai vezetője.

“Az új hálózat valós idejű felügyeletet biztosít, a felvételek biztonsági mentési idejét több óráról néhány percre csökkenti, és a hálózat kezelése is sokkal egyszerűbbé vált.”


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További Ipar

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés