Connect with us

technokrata

A cargo-partner megbízható vasúti és légi szállítmányozási szolgáltatásaival segíti a nemzetközi kereskedelmet

Ipar

A cargo-partner megbízható vasúti és légi szállítmányozási szolgáltatásaival segíti a nemzetközi kereskedelmet

A cargo-partner megbízható vasúti és légi szállítmányozási szolgáltatásaival segíti a nemzetközi kereskedelmet

A nemzetközi szállítmányozó egyik ügyfelével folytatott sikeres együttműködés részeként a közelmúltban több vasúti és légi szállítmányozási megoldással bizonyította elkötelezettségét a rugalmas és megbízható szolgáltatások iránt.

A NIPPON EXPRESS HOLDINGS, INC. csoport tagjaként a cargo-partner nemrégiben több szállítmányt kezelt egy neves páneurópai kereskedő számára, megbízható vasúti és légi szállítási megoldásokat alkalmazva az időkritikus szállítmányok teljesítése érdekében.

„Örömünkre szolgál, hogy sikeresen támogathattuk ügyfelünket ezekben az időkben is. Csapatunk elkötelezettsége a zökkenőmentes koordináció és a magas színvonalú szolgáltatás iránt ismét bebizonyította a cargo-partner képességét a komplex logisztikai megoldások kivitelezésében”

– mondta Felix Miletich, a cargo-partner vasúti termékfejlesztésért felelős igazgatója.

Személyre szabott vasúti szállítási megoldások

Augusztus elején a cargo-partner közel 160 negyven lábas konténer szállítását szervezte meg hat kínai helyszínről Lengyelországba, Magyarországra és Romániába. Az első 18 konténer Malaszewicze-be és Budapestre érkezett. A szállítmányok többsége azonban két dedikált blokkvonattal indultak útnak Xi’an-ból.

Az első konténervonat augusztus 12-én 55 konténerrel Malaszewicze felé indult, a második pedig, augusztus 14-én 13 konténerrel Malaszewicze és 42 konténerrel Budapest felé. A fennmaradó 29 konténert a cargo-partner rendszeres indításainak köszönhetően szállítják.

Ez a nagyszabású művelet alátámasztja a cargo-partner személyre szabott megoldásait, lehetővé téve a kereskedő számára a kritikus határidők betartását költséghatékony és környezetbarát módon.

Hatékony légi szállítási szolgáltatások

A vasúti szállítás mellett a cargo-partner sikeresen lebonyolított egy közel 40 tonnás, Indiából Lengyelországba irányuló sürgős légi szállítást is, amely 7 beszállító 18 külön szállítmányát jelentette. A termékeket a cargo-partner elkötelezett poznańi csapata koordinált, hogy a kereskedő időben megkapjon minden szükséges árut egy fontos promóciós kampányhoz.

A gyártási késedelmek ellenére a cargo-partner részletes tervezéssel és az összes szükséges vámdokumentum kellő időben történő elkészítésével biztosította a szállítást. A termékek a kereskedő szoros határidejének betartásával, menetrend szerint érkeztek meg.

A cég ügyfele elégedetten nyilatkozott a magas színvonalú kommunikációról, tájékoztatásról, valamint a cargo-partner megbízhatóságáról és hatékonyságáról.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További Ipar

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés