Connect with us

technokrata

Ha UGP, akkor üzletberendezés is, azaz UGP ES polcrendszer minden üzlettípusnak!

üzletberendezés UGP polcrendszer

Ipar

Ha UGP, akkor üzletberendezés is, azaz UGP ES polcrendszer minden üzlettípusnak!

Ha UGP, akkor üzletberendezés is, azaz UGP ES polcrendszer minden üzlettípusnak!

Több mint 25 éve, miután megismertük a METALSISTEM céget és a termékeiket, azonnal nyilvánvalóvá vált az együttműködés.

Megbízható és jó minőséget értékesíteni mindig is fontos volt számomra, számunkra. Az alapfilozófiánk, amit ma is követünk:

„mi nem csak üzletberendezést akarunk eladni, hanem egy jó megoldást”

Mindig az ajánlatkérő által meghatározott problémára kívánunk megoldási javaslatot adni, úgy, hogy az mind használhatóság, mind helykihasználás mind a bekerülési ár szempontjából a lehető legideálisabb legyen.

Az a legfontosabb, hogy elégedett legyen a vásárló a javasolt üzletberendezési technológiával, érezze, hogy jó megoldást biztosítottunk neki a termék kihelyezési problémára. Ahogy mondják: az elégedett vevő a hosszú és sikeres vállalkozás titka.

–kezdi beszélgetésünket Fehér Zsolt az UGP Kft.  egyik tulajdonosa.

Egyre inkább felértékelődik a megbízhatóság és a szakértelem az üzletberendezési piacon. Jönnek-mennek az új kis cégek, de transzparensen fenntartani az adott minőséget több évtizeden át az igazán kemény feladat. Szeretnénk kitűnni a piacon abban is, hogy nem csak jelen vagyunk, hanem az UGP egyfajta minőségi színvonalat és a problémák optimális megoldását jelentse.

 „Konstans jó minőségű termékkel legyünk a piacon, ahol a megbízhatóság nem kérdés. A cég neve legyen a garancia arra, hogy a termék is kiváló.” – Fehér Zsolt, UGP Kft.

Műszaki üzleteknek szánt üzletberendezésről bővebben

Műszaki termékeket forgalmazó cégek, mint például a szerszámáruházak, félve keresnek minket, mert a termékeik sokszínűsége és annak elrendezési stratégiája a legfontosabb szempont.

Az UGP üzletberendezési osztályának ez nem probléma! Szakértő kollégáink, már a beérkező telefonhívások esetén kikérdezik ügyfeleiket, feltérképezik igényeiket, hogy milyen termékcsoportokat szeretnének az üzletbe kihelyezni.

Ez az információ azért segítség számunkra, mert nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a termékkihelyezés egyszerű legyen ügyfelei számára, illetve ezáltal egy rendezett nagy forgalmat generáló műszaki bolt jöjjön létre.

Alapok

Természetesen az alapoknál kezdünk, bekérjük a nagyon egyszerű információkat. Fal melletti hosszméreteket kérünk, ide egyoldalas polcrendszert javaslunk, majd rátérünk az üzlettérre, ahol a kétoldalas gondolák kihelyezése következik.

A kétoldalas gondolák lehetnek különböző magasságúak, de raktárról már a 2400 mm magasság is elérhető. Mélyebb polcozású kialakítást is választhatunk, így például kihasználhatjuk, hogy akár az üzlettérben tarthatjuk a raktárkészletünket is. Az alacsonyabb 1400 mm magasságot javasoljuk azon műszaki üzlet esetében, ahol fontos, hogy a gondolák felett átlátható legyen az üzlet. A kétoldalas gondoláknál gondolavégeket is elhelyezhetünk, bővebb termékkínálatot bemutatva.

Termékkihelyezés

Ügyfeleink megismertetik velünk termékcsoportjaikat, mely szerint javasoljuk a polcos vagy perforált hátfalas kihelyezést az akasztós termékeknek. Szimpla vagy dupla kialakítású kampókat választhatnak, különböző hosszméretben. A termék súlyától függően, huzalból vagy köracélból készített kampókat igazíthatjuk az árucikk súlyához.

A polcok alsó megerősítéssel rendelkeznek, ezért az UGP üzletberendezés terhelhetősége magas. A polcos kihelyezésnél nyugodtan kihelyezhetjük a nehéz vödrös vagy zsákos terméket is.

A polcmagasságok 50 mm-ként magasságban állíthatók, a termék méreteihez igazítva. A polctartók dönthető típusokban is kaphatók. Lépcsőzetes kialakítást is javaslunk, mely szerint az alsó bázis polc mélyebb, felette pedig csökkenő polcmélységű polcokat helyezünk el. Szerszámáruházak, gyakran alkalmazzák az egyforma mélységű polcozást is, például az automata készlet rendelés miatt.

Szálanyag kihelyezése, például az élvédők függőleges bemutatása is megoldható. Az polcrendszer oszlop perforációjába elhelyezhető összekötő, melyen tartókar segítségével szekcionálhatjuk fajta és szín szerint a szálanyagokat.

Polclapokra ársín kihelyezést javaslunk, terméktől függően rácselőlapok és a rácsosztók kihelyezése is szükségees lehet a polcokon, így szekcionáltan bemutathatók a termékek. Az üzletberendezési kiegészítők segítséget jelentenek például kőműves szerszámok, simítók és glettvasak kihelyezése esetén is.

Kiszolgáló pultok

A pultrendszerek a műszaki üzletekben is nagyon fontos szerepet kapnak, mert itt a termék bemutatására is használják. Az UGP moduláris pultrendszere erre kimondottan alkalmas, összeállíthatjuk a beépített pénzfiókos egységet egy sima átadó felületes egységgel, valamint pultmagasítókat is kihelyezhetünk, hogy közelebb hozzuk a termékeket az ügyfelekhez. Kialakíthatunk hosszú pultsorokat vagy L alakú, U alakú sarokkialakításokat. De tradícionális és egyben modern pénztárpultok is vannak kínálatunkban. Futószalagos változatban azon üzletek számára javasoljuk, ahol a felhelyezni kívánt termékek mennyisége igen magas, illetve a vevők száma is nagy.

Színek

A műszaki üzleteknél is fontos az üzlet arculata, ezért szívesen választják a felár nélkül rendelhető modern antracit színű polcrendszert, de sürgős esetben fehér színben raktárról elérhetők a kedvelt méretek. Így nincs akadálya, hogy gyorsan és egyszerűen megnyithassa műszaki üzletét.

Webshopunkból kedvelt polcrendszer összeállításokból választhat vagy ötletet szerezhet üzlete kialakításához. Referenciáink között és üzlettípus szerinti bontásban is találhat inspiráló üzletberendezési képeket.

Segítünk berendezni üzletét, keressen minket elérhetőségeinken!

Felmérjük a kívánt élelmiszerüzlet méreteit, és a raktár kapacitásunkat, kirakati lehetőségeinket, a vásárlói körünket, szokásokat és a vásárlói kapacitást.

Élelmiszer üzletnél a különböző termék áruk kihelyezése és vevők terelése a legfontosabb szempont.

A vásárlói útvonal pontos megtervezése az üzletbe belépés és kilépés folyamata elsődleges szempont.

Az üzletbe lépéskor a kosarak, a nagyobb bevásárló kocsik könnyű megtalálása a vevőnek, az első benyomása.

A termékek szelektálása sok sajátosságot igényel.

Az üzlet szellőzésénél figyelembe veszik, hogy a zöldség-gyümölcs kihelyezések a bejárat közelében helyezkedjenek el. Ha a tér engedi kétoldalas gondolákon, egyik oldalon a zöldség, másik oldalon a gyümölcs helyezkedik el. A gondolák két végén a zsákos és nagyobb dobozos zöldség-gyümölcs helyezhető el. Itt az UGP üzletberendezés RAL7015 antracit szürke színben lévő gondolája látható.

Az útvonal folytatása az üzletben a folyamatos vásárlói figyelmet el nem vesztve vezethetjük az üzletünkben.

A következő polcegységeken a szezonális termékek az úgynevezett vevő csalogatók helyezhetők el.

Ezek lehetnek pl.: farsangi, húsvéti, iskolai, karácsonyi, szilveszteri termékek. Itt az ünnepeknek megfelelően könnyen, aktuális termékekkel lehet a vevőket ösztönözni. UGP üzletberendezésnél a polcok 5 cm-ként állíthatóak az egységen belül, ezért a szezonális termékek kihelyezésénél a polcok növelésével a szezonális termékek kifutásával pedig polcainkat könnyen csökkenthetjük.

Ömlesztett termékek esetén a polcokat kisebb-nagyobb kosarakra tudja választani a rácselőlapok és rácsosztók segítségével.

Akasztós termékek esetén az aszimmetrikusan perforált hátfalainkba helyezhető különböző méretű és szimpla/dupla kampókkal a pl. gumicukrok, elemek, rágógumik, tasakos termékek helyezhetőek, esztétikusan, átláthatóan.

Döntött polcok esetén pl. az újságok átláthatóak a dobozos üdítők előre csúszásával a polcok soha nem tűnnek üresnek.

Az árazás sem probléma, plexi lengő és fix ár sineink, amiket a polcok elejébe húznak   biztosítják a mindenkori friss árakat, könnyen cserélhető és hosszútávú megoldásra.

Az üzlet hátsó részében kialakított raklapos termékek, vagy a nagy csomagolású termékek helyezhetőek el.

A hűtőpultos kialakítások a hús-hentes és tejtermékek áru kihelyezése történhet fagyasztó ládákban vagy a most leginkább használt álló hűtőkben. A hűtő ládák fölé a helytakarékos földre támaszkodó polcrendszerünket ajánljuk a termékek kihelyezésére.

A pék áru a polcrendszeren a kosarakban helyezhető el, zárt csomagolásban, vagy plexi mögött higiéniai okokból.

A középső haladási iránynál a kosaras lehetőségeket ajánljuk az akciós vagy zacskós termékeknek.

A pénztárpultokat elérve mindenképp használjunk „megállító” polcokat, amelyen édességet, pl. gumicukor, rágó, zabszelet vagy használati tárgyakat pl. elem, szemüveg kendő, helyezünk el, utolsó pillanatban a vásárló ösztönzésére. A perforált hátfalas rendszerüknél különböző méretű és vastagságú kampókon ezeket a termékeket választékosan kínálhatjuk.

A pénztárpultjaink az üzlet méreteitől és vásárló számától függően lehet mechanikus kisebb vagy futószalagos nagyobb méretben rendelhetőek.

A vásárló távozásánál a szemetes kosár a elengedhetetlen a blokk vagy bevásárló cetlei kidobására.

Ömlesztett termékek esetén a polcokat kisebb-nagyobb kosarakra tudja választani a rácselőlapok és rácsosztók segítségével.

Akasztós termékek esetén az aszimmetrikusan perforált hátfalainkba helyezhető különböző méretű és szimpla/dupla kampókkal a pl. gumicukrok, elemek, rágógumik, tasakos termékek helyezhetőek, esztétikusan, átláthatóan.

Döntött polcok esetén pl. az újságok átláthatóak a dobozos üdítők előre csúszásával a polcok soha nem tűnnek üresnek.

Az árazás sem probléma, plexi lengő és fix ár sineink, amiket a polcok elejébe húznak   biztosítják a mindenkori friss árakat, könnyen cserélhető és hosszútávú megoldásra.

A kollekciónk 13 féle RAL színben a manapság nagyon trendi és modern RAL 7015 antracit színben is a vevők kedvence, mely felár nélkül rendelhetőek. Így egységes letisztult arculatot sugározva az üzletének.

A fehér színt raktárról biztosítjuk önnek, ha már nincs ideje a rendelésre vagy önnek a fehér szín tetszik üzletébe.

A rendszerünk szerelése rendkívül egyszerű és gyors kivitelezésű. Akár folytatni vagy bővíteni szeretné az elemek gyors hozzá és elvétele is nem igényel sok időt.

Az UGP üzletberendezésével rendszerével csak nyerhet, vásárlót és forgalmat is.

Lehetősége szerint weboldalunkon, webshopon is vásárolhat, de várjuk ajánlatkérését, ha segítségünket kéri. Budaörsön pedig 3 külön bemutatóteremben várjuk személyesen látogatását hétköznaponként 8-16 óráig.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További Ipar

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés