|
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 4 hozzászólás ] |
|
Szerző |
Üzenet |
gron
|
Hello!
Én is XI.-keres vagyok, több mint 1 éve chellom van, és alapvetően meg vagyok vele elégedve, kicsit többet fizetsz, mint máshol, de gyorsnak gyors. Bekötésről annyit, telefonálsz nekik, vagy személyesen elmész, 1-2 héten belül kijön valaki, és beköti. Van ilyen 1 éves hűségnyilatkozat, de sztem aki ezt beköti nem fog egy éven belől váltani, vagy megszüntetni. Egy **** van benne, ha valami problémád van a nettel, szinte lehetetlen őket elérni.
|
pén. aug. 22, 2003 11:49 |
|
|
shabba
arany tag
|
Suxelerot csak személyesen tudod visszamondani ha elmész valamelyik fatáv pointba.
ADSL keresés szájbarágósan, elmész ide: http://www.adsl.matav.hu/index.htm lakcím keresés és kiderül fatáv akar vagy tud-e nálad ADSL-t telepíteni, ha igen akkor az elõbbi ADSL szolgáltatók listából kiválasztasz egy szimpatikusan és megnézed a weboldalukon mi az elérhetõségük.
www.chello.hu itt szintén tudsz lakcímre keresni vagy www.upc.hu ott szolgáltatások/internet alatt
www.hdsnet.hu
|
csüt. aug. 21, 2003 14:57 |
|
|
shabba
arany tag
|
XI.kerben van ADSL,Chello(UPC kábelTVn),HDSNET(EMKTV kábelTVn) persze amelyik területén éppen szolgáltatnak a kerületben. Szerintem ebben a sorrendben érdemes próbát tenni hogy a lakóhelyeden melyik érhetõ el. ADSL-nél több szolgáltató közül is választhatsz, ajánlom a DataNet-et.
Innen válogathatsz továbbiakat:
http://internetszolgaltato.lap.hu/
|
csüt. aug. 21, 2003 14:50 |
|
|
|
p=E1ly=E1n. Sz=F3val van otthon, egy axelero hobbi csomagom, amin kereszt=FCl = levelezem meg dolgozom, =E9s nem az el=F5fizet=E9s a dr=E1ga, hanem a = telefonsz=E1mla. Nekem egy olyan megold=E1s kellene, ami egy =F6sszeg=E9rt korl=E1tlan = felhaszn=E1l=E1st biztos=EDt, ADSL vagy K=E1belnet. Ut=E1lom a lass=FAs=E1got, ink=E1bb = kicsit t=F6bbet pengetn=E9k.=20 XI. ker=FCletben lakom, ha valaki ott meg van el=E9gedve valamivel akkor k=E9rem kicsit sz=E1jbar=E1g=F3ssan =EDrja le, hogy hova kell fordulnom, = mit kell csin=E1lnom, =E9s mire kell figyelnem. =20 Am=FAgy az axeler=F3t hogy tudom visszamondani? =20 =20 K=D6SZ=D6N=D6M B=C1RKI SEG=CDTS=C9G=C9T! =20
|
csüt. aug. 21, 2003 14:18 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 4 hozzászólás ] |
|