|
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 5 hozzászólás ] |
|
Megszakad a kapcsolat! Help!
Szerző |
Üzenet |
gregg
vas-tag
|
Tud valaki segíteni? T-mobil-os 3650-en keresztül szeretnék netre kapcsolódni, asztali géppel. Látja modemként, működik a tárcsázás ( *99# ), indul a GPRS, de a felhasználói név és jelszó ellenőrzése után, bontja a kapcsolatot. A név + a pass működik, mert telcsiről a Doris Browser-el megy a Net. Valami protokoll beállítás lehet a hiba? Vagy a telefonon valami? Előre is 1000 köszi...
A T-Mobile-nál nem tudtak SEMMIT mondani, egy srác lekért egy beállítást ami a siemens ST55-re vonatkozik... Az meg persze nem jó (Lehet, hogy a spec modem parancs). A végén, be kell menjek a központa, hátha ott akad valaki aki nem ennyire láma:(
|
vas. aug. 29, 2004 15:51 |
|
|
NSX2000
ezüst tag
|
Tetesd fel a legújabb szoftit a telóra, és semmi problémád nem lesz vele.
|
szer. aug. 11, 2004 13:44 |
|
|
Myair
ezüst tag
Csatlakozott: vas. júl. 04, 2004 21:47 Hozzászólások: 15 Tartózkodási hely: Otthon
|
ÉS az ellen mit lehet tenni?Elvileg egy modemnak nem szabad megszakadnia! Ismerek olyet,aki ugyanilyen telóval nyomja a netet,sőt még a szolgáltató is ua,és neki nem szakad meg! Vagy esetleg ha mondjuk Bt-vel próbálnám? De az infra is fó kellene,hogy legyen! Nemtom! Ötlet?
|
kedd aug. 10, 2004 22:02 |
|
|
KeRTi->
ezüst tag
|
tudtommal a nokia telo modemje orankent szaggat
|
kedd aug. 10, 2004 19:57 |
|
|
Myair
ezüst tag
Csatlakozott: vas. júl. 04, 2004 21:47 Hozzászólások: 15 Tartózkodási hely: Otthon
|
Megszakad a kapcsolat! Help!
Üdv! Már nem tudok kihez fordulni, ezért írok ide,hátha valaki találkozott ezzel a problémával ,és tud segíteni! Egy Nokia 3650 -es mobillal / 2.5sw, gyárilag független/ netezek Vodafone Gprs internet előfizuval! A pc-vel a kapcsolatott usb 2.0-án keresztül usb-s IrDa porttal létesítem! Szerintem mindent beállítottam normálisan!/Lejebb vettem az infra sebességét,stb./ Rendesen csatlakozik a Vodafone Connect me program segítségével. Megy a net meg minden,de sajnos a kapcsolat mindig megszakad! Általában Letöltés közben,de msn közben is ,és néha szimpla böngészés közben is! Ez a z időszak változó,általában 15 - 45 perc után megszakad! Valaki tud javasolni valami értelmes dolgot,vagy esetleg a megoldást erre a problémára? Köszönöm a segítséget!!!
Myair
|
kedd júl. 27, 2004 21:12 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 5 hozzászólás ] |
|