Kovy
vas-tag
|
ic> Dátum: 2003-11-03 11:10:32 ic> Feladó: pint <pint@pb.ath.cx> ic> Téma: Re: Voda GPRS
>> Ez a Vodagenyó úgy **** ahogy van. ic> Szerintem mukodik. Eleg sokaknak. De eleg gyengen mukodik. 2002. 08.18ota hasznaltam 1 evig. Volt hogy 4 hetig nem volt gprs jel (2003. aprilis), erre a voda: "a szolgaltatas mukodik, bizonyara az on gepevel van a problema..."
>> Nekem több mint egy éve van de csak a >> kinlódás van vele. ic> Kinlodni barmivel lehet, meg 1 falat kiflivel is... Haat volt is szivas vele eleg foleg az elejen ezt kar is tagadni.
>> A 200 megás korlátozás miatt meg nem tudom kihasználni az >> internet adta lehetõségeket,mert még a levelezézre is ic> majdnem kevés. ic> Huha... napi 3mega szemelyes levelezes? kiterjedt barati ic> korod lehet, az biztos!:) Egyebkent ha meg 1 eve hasznalod, ic> akkor tudhatnad, hogy ez a 200mega csak ujabban van, es ha ic> nem toltesz le pl. zeneket, akkor boven eleg. Boven azert nem eleg. Foleg a mai flash-es vilagban. 3eFt + 3eFt -ert meg foleg nem sok. Bongeszes (valoszinu a nagy ping miatt) meg nagyon lassu, viszont a letoltes ejjel szerintem nagyon jo.
>> Arról nem is beszélve,hogy állandóan megszakad és >> amig újra felcsatlakozok addig eszi a megabájtokat. ic> Erdekes, nekem nem szakad, csak nagyon ritkan. 1 honapban ic> talan egyszer vagy ketszer. Es mi az, hogy amig ujra ic> csatlakozol eszi a megabyte-okat? Ezt ki tudod fejteni ic> bovebben, hogy mekkora hatalmas adatmennyiseg megy at ic> ilyenkor ezen a komoly sebessegen? AZ igaz hogy mielott lemondtam, valamivel jobb volt mint az elejen mikor 15 perc alatt 3x szakadt. Ill. csak megallt az aadatforgalom ujracsatlakozasig nem is indult el.
>> De remélem ennek a héten >> vége lesz,mert megrendeltem a a mikrohullámút ami ic> garantáltan megy >> 128/128-al bruttó 8200FT-ért,és korlátlan. ic> Majd varlak masik forumba panaszkodni, hogy mindig szakad, ic> es hogy lassu az adsl-hez kepest! ;> Nem mindenkinek lehet adsl. Vagy inkabb mondjuk ugy, hogy keveseknek lehet. Sajnos nekem is csak voda es matav analog lehetosegem van. En inkabb a matavot valaszottam. Nem ismerem az rdsl-t de nehany ismerosnak van, es nem panaszkodnak. Ha osszeszedek 5 embert nalunk is kiepitik, csak mar nem sokaig lakom itt... Üdv. Tamás
|