|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 8 hozzászólás ] |
|
Szerző |
Üzenet |
TheElf.
|
Mellesleg eddig 2 szolgáltatóval is kedvező tapasztalatokra sikerült szert tenni: Datanet és TVnet
Ha valaki versenyben akar maradnia akkor nem azt kell muutogatni, hogy de van nálunk **** is, hanem amíg van jobb, addig bizony fejlődni kell.
|
szomb. nov. 22, 2003 11:17 |
|
|
Lator
arany tag
|
Billie!
A kedvedért megnézem majd a szerződést, mert napra pontosan nem emlékszem, de benne voltam az akcióban. Ez biztos, ugyanis direkt megkérdeztem.
Nem az Mp3 lejátszó miatt és nem is az elmaradt CD miatt káromkodtam, hanem a sebesség miatt.
A szeptemberi árakkal számolva pontosan 12000Ft-tal fizetek többet egy év alatt, mintha a Freestartot választom és még rosszabb szolgáltatást is kapok.
Ha ezt tudom inkább adtam volna a + pénzt egy kutyamenhelynek, vagy az egészségügynek, mint az aexeleró-matáv párosnak.
Lator
|
szomb. nov. 22, 2003 4:32 |
|
|
billie
vas-tag
|
Máshol pl. Invitel- meg még fórum sincs. Ott ezerszer jobban lesz@rnak.
|
pén. nov. 21, 2003 14:48 |
|
|
TheElf.
|
Nem tudom, volt szerencsém a fent megjelölt fórum segítőkészségét látni, amikor 2 serverről több irányba traceroute ment, és rendszeres packet loss lett ledokumentálva, axelero nem tett semmit, mivel a dolog így nem ment megfelelően, -2 ügyfél.
Azóta egy ismerősöm rendelt ADSLt amikor az Axelerotól rendelt MINDEN félre volt adminisztrálva, semmi nem volt rendben szinte. Hosszú ideig ment a huzavona, volt olyan, hogy az Axelero nyilvántartásában az szerepelt, már kint van az ADSL, nem volt kinn, megnézték bekötötték. Amikor ugyanez az ADSL, különböző okok miatt lemondásra került, akkor az Axelero meg nem tudott a létezéséről.
Datanet ADSL ugyanide elég gyorsan be let kötve, egyszer egy adat hiányzott, megkapták, 1 héten belül kint volt. Pedig azt is a MATÁV köti.
Az ADSL sebességét nem bárhova, csak éppen az Axelero saját hálózatáig garantálják, és a 384 nem a minimum hanem az elméleti maximum sebesség, persze, van amikor többet kapsz (MATÁV feljebb állítja kicsit a limitet, nem árt ha van tartalék) van amikor szokás szerint packet lossol az Axelero hálózata, így az első axeleros routerig lenne sávod, de ezzel érdemi tartalmat nem érsz el. Harcolj.
Axeleronál egy félreszámlázást több hónapig tartott elintézni, akkor sem volt egyszerű, pedig már az első alkalommal is jelenzte az ügyfélszolgállat, ez egy akcióban rendelt ADSLnél gyakori hiba. több hónap múlva amikor a MATÁV hívogatta már őket sikerült végre elintézni.
Volt egy MATÁVos hiba az ADSLlel, a szerelő kb 2 óra alatt kinn volt, végig udvariasak voltak.
Volt nem egy Axeleros hiba az ADSLlel, kb ennyi időt kell vitatkozni az ügyfélszolgállattal, hogy hajlandó legyen felvenni a hibajegyet. Mert szerinte ha én 1 adott routerig látok mindent, ha másik szolgálltató hálózatából megy a traceroute az a routerük már nem látszik, akkor nekem kell újratelepítenem dolgokat rebootolni, küzdeni. Nomeg előtte 20-30 perceket várni a kezelőre.
Az ember ideje drága, akkor is drága volt amikor zöld számon lehetett hívni őket, de újabban telefonos percdíjat is fizetsz, mert az Axeleronak (ami igenis elszámol a MATÁVval) ez olcsóbb. Így a fenti gond kifejezetten durva hibának tűnik.
Nem hiszem, hogy az Axelero valaha is képes lesz annyi nyereséget felmutatni, amennyit ártanak a MATÁV csoport hírnevének, amiben azért akadnak tisztességes jól működő cégek szép számmal. Nem véletlenül kaptak új nevet, hogy legalább ne mindenki kösse össze az ő hibáikat a MATÁV nevével. Sajnos ez nem volt elég.
|
pén. nov. 21, 2003 9:45 |
|
|
billie
vas-tag
|
Lator, ne beszélj már zöldséget. Az mp3-as akció szept, 17-
én indult. tehát te nem is fogsz kapni, hisz -mint- írtad
szept. elején már be is kötötték. Magyarul: nem
rendelhetted meg az akciós periódusban. Ostoba vagy hogy
itt káromkodsz, ahekyett hogy utánanéznél a dolgoknak.
|
kedd nov. 18, 2003 19:39 |
|
|
Lator
arany tag
|
Helló!
Nekem szeptember első harmadában kötötték be, de semmi infó.
Egyszer rákérdeztem, de akkor azt mondták október végén
derül ki.
Mellesleg a CD-t sem tudták elküldeni (nem mintha kelleme),
de azért ennél többet várnék Magyarország "legnagyobb"
Internet szolgáltatójától.
Hab a tortán, hogy a 384kbit/sec - os letöltési sebesség is
kevesebb. (kivéve az első 2 hét)
Nem szoktam csúnyán beszélni, de az {b}AXELERÓ b@ssza meg a
CD-jét, dugja fel az MP3 lejátszóját, de legalább azt a
kiba..ott sebességet biztosítsa!!!{/b}
Bocsánat, de marhára berágtam rájuk és a "nagy testvér"
matávra.
Üdv: Lator
|
kedd nov. 18, 2003 2:14 |
|
|
billie
vas-tag
|
http://pohly.adatpark.hu/cgi-bin/forum/ ... repi=84611
Itt van az axelero hivatalos adsl fóruma. Elég segítőkészek. Írd meg az itt írógató axelerosok valamelyikének, tuti hogy segíteni fognak. Ne feljtsd el az azonosítódat is megírni nekik.
|
szomb. nov. 15, 2003 17:14 |
|
|
user001
|
Hi mindenki! Tudtok valakiről, aki kapott az adsl előfizetése mellé az Axelerotól MP3 lejátszót? Mert én ebben az időszakban (az akció indítása után 2 nappal) kötöttem a szerződésem, és semmiféle ilyesmi cuccot nem kaptam.
Várom a hozzászólásokat! Köszi.
|
csüt. nov. 13, 2003 19:54 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 8 hozzászólás ] |
|