Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. dec. 29, 2024 4:09

Hozzászólás a témához  [ 8 hozzászólás ] 
axelero 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nem igaz (ha már mindenképpen ilyen oldalakat nézegetsz), hogy figyelj arra, hogy lekapcsolt, maj újra tárcsáz.
Ennyi elvárható. Vagy a szomszéd szobában van a gép?

pén. jan. 09, 2004 16:21
Profil Privát üzenet küldése
vas-tag

Hozzászólás 
Megelőzés: Le kell tiltani a külföldet. Van ideiglenes és végleges letiltásra is lehetőség. Mati szolgáltatás.

pén. jan. 09, 2004 13:24
a fórum lelke

Hozzászólás 
Azt azért észrevhetted volna, hogy lekapcsolt az Internet, nincs Ikonja, a modem újra ciripel, azaz valamit hív, te meg nem látsz semmit (a tárcsázó ablakot sem), azaz nem Intenet kapcsolat van.
Ki kellett vola húzni a telefoncsatlakozót a modemből, máskép nem lehet kilépni.
Ezt sajnos megszívtad. Óvatosnak kell lenni.
Már csak alsó hangon: van vírusírtód, tűzfalad? A fentiek alapján nem hiszem.
Próbálj elmerüli ezekben a dolgokban, mertnagyon sok bajod lesz még. Nálam pl. óránként 20-50 betörést fog el a tűzfal. Ha ennek csak a tizede káros, már akkor is nagy a baj.

csüt. jan. 08, 2004 19:13
ezüst tag

Hozzászólás 
Nokia.com!

Akármennyire szörnyű és kellemetlen, de a távközlési szolgáltató követelése jogos. Te nem tehetsz semmit, lévén te elfogadtad a feltételeket...

Az ilyen szexdialerekkel kapcsolatosan csak preventív lehet fellépni. Vagy megelőzöd, vagy megszívod. Te az utóbbit kaptad el.

Azt, hogy milyen oldal indította el, nehéz lesz kitalálni. Kérdezd meg a matávot, hogy milyen számot hívott a számra keress rá a neten.

SF

csüt. jan. 08, 2004 15:26
arany tag

Hozzászólás 
Sejtettem hogy nem fog müxeni a link mert LX kiszedi az egyenlõségjelet.

http://wigwam.info/ alul ugorj a 4. oldalra és ott a lap alján a "Szexdialer: A megkopasztás elleni védekezés fortélyai " címû cikket keresd, direkt linket itt is teljesen felesleges adni mert LX ezt is elrontja.

csüt. jan. 08, 2004 13:31
arany tag

Hozzászólás 
Bordán láttam kegutóbb hogy errõl topikot nyitottak, bár most reghez kötött lett és az új tag jeletkezéssel is gond van talán elolvasható, bár ismerve az LX tuti nem fogja megenni a linket mert kérdõjel és egyenlõségjel van benne.

http://borda.ca/showthread.php?t=36767

De ezen kívül elég sok topic volt már az ilyen tárcsázós proggykról, úgy 2-3 hónapja a vezetõ portálok is cikkeztek róla még a TV adókon is téma volt.

csüt. jan. 08, 2004 13:16
arany tag

Hozzászólás 
http://hiros.index.hu/gamekapocs/externet/

csüt. jan. 08, 2004 13:03

Hozzászólás 
Az axeleronál van előfizünk, modemes a drága, az anyukámé az egész! hazajöttem külföldről-ott doliztam-, gondoltam netezgetek:-)kijött a számla, rajta egy különös szolgáltatás! EM-SAT műhold. hm.
rendben van biztos hivtam ezt a számot, de kérdem én milyen weboldal tárcsáztatta a modemmel?? az axelero nem tudja megnézni, a matáv főleg nem tudja mi az?? ilyen van hogy nem tom miért fizetek?? segítsen vki, hogyan tudhatom meg mi volt az a weboldal??? ja az előzményekből törlődött, ugyanis, már ujraraktam az op. rendszert!! ha vki tud segítsen...köszönöm

szer. jan. 07, 2004 21:01
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 8 hozzászólás ]