Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. jan. 04, 2025 6:21

Hozzászólás a témához  [ 440 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Következő
Szitokszoba,avagy:HÁ MÉ ILYEN GHANÉ EZ A VODAFONE NETTYE?Ne 
Szerző Üzenet

Hozzászólás 
Tenni? szerintem nem lehet semmit. Várható volt, sajnos kiszámitható.

Aki teheti váltani fog, aki nem....az fizet.

Ez volt eddig a legolcsobb elérés, meg voltam vele elégedve. Hamarosan lesz ADSL nálunk, "Kistelepülési Projekt" indult matávéknál, ugyhogy váltunk...

szer. jún. 25, 2003 19:12
Profil Privát üzenet küldése

Hozzászólás 
Hát azért ez tényleg nagyon durva vátlozás! Ahol lakom ott csak a matáv meg a voda elérhető és én nagy reményekkel váltottal a vodára, eddig a napig! amig nem értesültem a hirről! mit lehet ilyenkor tenni?

szer. jún. 25, 2003 18:54
gyémánt tag

Hozzászólás 
lehet vodát vodkára cserélni.
Ez kissé durva változtatás

szer. jún. 25, 2003 18:16
arany tag

Hozzászólás 
egyszerű pittor. Mert direkt ezért csináltattam. :)

No most aztán azt hiszem megindul megint ez a topic. A voda változtatások már elérhetőek a voda honlapján...

Schaf

szer. jún. 25, 2003 17:18

Hozzászólás 
Schaf az hogy lehet, hogy a voda stmp szervere hitelesítéssel se küld telorol a Tied meg igen? Mi a müködési elve, ha nem sok idö leirni?
Köszi Pjotr
Bár ste ugyis a #terminalban leszek

csüt. jún. 05, 2003 0:49
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok...

sokadszorra mégegyszer (remélem utoljára)

Voda hálóból a saját üzemeltetésű smtp szerverem címe:

geronimo.webforce.hu

Jó munkát.

vas. jún. 01, 2003 12:09

Hozzászólás 
Szia EvKO

Bocs, hogy felháborodtam, de chellozhatnál a ganédombon
az ingyenes és pont megfelelő a környezet számodra!
Inteligensebben is írhatnál ha véleményed van valamiről!
Szi pitti01!

szomb. máj. 31, 2003 10:44

Hozzászólás 
Egy nagy fos az egész. Szerencsére nekem chellom van..:) Az is fos, mint itt MO-n minden! Mo-n egy nagy rakás **** minden. **** az embereket és fizess érte. És ha perelnél, úgy sincs igazad. És az 1GB az mi a pöcs lenne? Én chelloval 1 nap alatt 3-4GB-ot is leszedek, de mi az az 1GB?? Egy fos... És mindezért 3200Ft?? Nevetséges. Jól **** a voda mindenkit, épp úgy , mint ez a **** chelo, aki a szép "ingyenes csatlakozás" reklámai után jól **** a hívő ügyfeleket, ugyanis egyből megemelte 1000Ft-tal a számlát, de ez még nem minden, egyből 2 havi számlát nyomott ki, hogy a gazdag magyar emberek hadd fizessenek egy hónapban 30000Ft-ot, mert ha nem fizetnek, csak jön a kamat és még ki tudja mi... Szóval chello vagy voda, egy nagy **** mindkettő! Elvégre mit vártok Mo-tól? Nemsokára teljesen csatlakozunk az unióhoz és akkor az EU-s elvárásoknak megfelelően 800Mb-ra csökkentik a letölthető mennyiséget 20000Ft-ért. Hát kell ennél jobb?

kedd máj. 27, 2003 21:13
arany tag

Hozzászólás 
A Vodafone SMTP szervere csak hitelesítéssel működik, ergo
csak akkor használható ha kéred a Vodafone Mail-t!

kedd máj. 27, 2003 12:52
Profil Privát üzenet küldése ICQ

Hozzászólás 
> milyen smtp szervert kell beallitani

smtp.vodafone.hu

hétf. máj. 26, 2003 22:58

Hozzászólás 
Szio! Lenne egy kerdesem. Remelem nem terhellek. A kerdes:
Hogy lehet VODAGPRS-en keresztul mailezni... milyen smtp
szervert kell beallitani (Nem feltetlenul VODAFONE mail
akarok hasznalni). Azt hallottam, hogy csak akkor tudok
levelezni, ha kerem a VODAMAILt... Igaz ez??? Valaszodat
ill. segitsegedet elore is koszi...

hétf. máj. 26, 2003 22:38

Hozzászólás 
Szia! Nem tudom, hogy hol es milyen hardverrel hasznalod a
VODAFONE GPRS-t, nekem minden ok! En Bp-en es egy ERICSSON
R600-as mobiltelefont hasznalok RS232-es kabellel. max. 7
KB/s-el tudok tolteni tok stabilan! Marha sok embertol
hallottam, hogy szidta a VODAGPRSt, nekem (szamomra is
meglepo modon) csupa pozitiv elmenyem van rola! Ha
erdekel, kiprobalhatod... Szivesen segitek! Nekem
egyebkent is tesztelnem kell munkam miatt...

hétf. máj. 26, 2003 22:30
arany tag

Hozzászólás 
Nos...

Hogy ne kelljen mindent itt chat-szerűen megbeszélni, csináltunk a TV2 chatjén egy terminál szobát. Egy IRC progival, vagy ha alkalmas rá, a telcsidről beléphetsz:

Mindenről, ami Vodafon és ami telefon, vagy más. :)

chat.korridor.hu
2000-es port
#terminal szoba

Schaf

szomb. máj. 24, 2003 17:48
vas-tag

Hozzászólás 
> Miért nem tudok belépni a saját VODAFONEMAIL - fiokomba???
Ha náluk múködik, és nálad nem akkor rossz jelszót írtál be.
Tipikus hibák:
o betű és a 0 (nulla) felcserélés
l betű és az 1 (egy) felcserélése
Szerintem valami hasonló lehet nálad is.
Ha nem megy így sem, kérdd meg a vodát küldje el a jelszót
e-mailba (lehet hogy a telefonod hibásan jelenít meg valamilyen karaktert.

Lajos.

kedd máj. 20, 2003 19:12

Hozzászólás 
Üdvözlet MINDENKINEK!

NEM AKAROK KÁROMKODNI, DE

Miért nem tudok belépni a saját VODAFONEMAIL - fiokomba???
Beírom szabályosan a felhasználói nevet, a jelszót, de a válasz mindig ez - " HIBA - 5015 - A FELHASZNÁLÓI NÉV, VAGY A JELSZÓ ÉRVÉNYTELEN ".
FENT, A CÍM VÉGÉN, " .../cig-bin/webmailexe. " JELENIK MEG.

Az "ÜGYFÉLSZOLGÁLATTAL" számtalanszor átrágtuk az ügyet, jelszót módosítgattunk, nálam mindig a fenti eredmény jött ki!
VODÁÉK viszont azt állítják, az ottani gépekről be tudnak lépni!
Írtam e-mailt is nekik, rákérdeztem a gépbeállításokra.
Azt a választ kaptam, hogy semmit nem nkell módisítani a szabványbeállításokon, a fióknak működnie kell és működik is.
/Nálluk! /
Én viszont még mindig a fenti eredményre jutok!

TUD- E VALAKI SEGÍTENI ???????????????

ALIBABA

hétf. máj. 19, 2003 8:24
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok...

Nos végül is nem ericson lett az új telefon, de nem bántam meg. Vettem egy Nokia 3650-est...
A telefon alakja, kiképzése, stb. lehet, hogy hagy némi kívánnivalót maga után, de a tudása és a szolgáltatásai félelmetesen rugalmasak.
Ami a GPRS kapcsolatot illeti, sokan ezt terjesztik, hogy alkalmatlan rá a készülék. Ez nem igaz. Nekem is némi (3 nap) játékba került, mire rájöttem a megoldásra, de azóta stabil 35-50 K-s sebességet produkál. (Infra porton keresztül). A ConnectMe sajnos még nem ismeri, de egy egyszerű trükkel simán átverhetjük a progit és máris vidáman netezhetünk.
A lényeg, hogy a telefonban nem infra kapcsolatot kell aktíválni, hanem modemes infra kapcsolatot. Ekkor a kapcsolat felépülése után a ConnectMe simán felismeri generic infra modem, vagy Nokia 7650 inframodemként és vígan ketyeg... De természetesen van lehetőség a lentebb már leírt egyszerű betárcsázós módszer használatára is.

...és most jöjjön a lényeg!
A Symbian oprendszernek köszönhetően szinte mindenféléle dologra tudunk beszerezni alkalmazást.
A teljesség igénye nélkül álljon itt néhány, ami számítógép nélkül, a telefon kijelzőjén (viszonylag egyszerű és jól látható módon)futtatható GPRS alapú alkalmazás:
ICQ, MSN, IRC chat, Opera WEB browser, Mail, Java alkalmazások.

Ergo ha épp úton vagyunk, akkor is mindenféle külön eszköz nélkül tudunk Internetezni, chatelni, de akár végig online lehetünk az ICQ, vagy MSN-ben. Ha bejövő hívás érkezik, a telefon a GPRS kapcsolatot automatikusan "parkolóra" teszi a hívás idejére.
A beépített bluetooth technológia zenei átvítelt is támogat, így egy ilyen headsettel akár mp3 lejátszóként is használhatjuk.
A MMS hasznos szolgáltatás, de mivel a képeket mailban is küldhetjük (és még nem mindenkinek van MMS telcsije) ez az egyszerűbb és olcsóbb! megoldás is. A mailfiókokat a telcsi pop3-on és SMTP-n keresztül kezeli. A küldés és fogadás is simán megy.

Hát elsőre ennyi. ha valakinek kérdése van, továbbra is állok rendelkezésre:

Schaf

szomb. máj. 17, 2003 14:35
arany tag

Hozzászólás 
Hölgyeim és Uraim!

Jelentem a geronimo ismét régi fénynében, és megszokott szolgáltatásaival működik.

Schaf

kedd máj. 13, 2003 21:52
arany tag

Hozzászólás 
Hölgyeim és Uraim!

Jelentem a geronimo ismét régi féynében, és megszokott szolgáltatásaival működik.

Schaf

kedd máj. 13, 2003 21:52
vas-tag

Hozzászólás 
Tegnap megint kaptam 1 smst, hogy az internetes adatforgalmam meghaladta a 800 mb-ot! Kiváncsi vagyok meddig lesz még jó!

vas. máj. 11, 2003 7:21
arany tag

Hozzászólás 
Én ismét megosztom tapasztalataimat:

Március 17-e óta használom a Vodafone GPRS-ét sokszor napi 10-15 óra hosszát. Tökéletesen működik, semmi gond nincs vele, hetente kb 2-szer kell csak újraindítani a kapcsolatot, mert mondjuk belassul, de amúgy tökéletes! Amióta van VodafoneMail azóta azt is használom, nagy megelégedéssel, illetve a Fax-ot is, szoktam kapni FAX-ot, az is tökéletesen működik!

Soockit

szomb. máj. 10, 2003 0:04
Profil Privát üzenet küldése ICQ

Hozzászólás 
Ez már 2 hónapja van nem Schaf? ;)

csüt. máj. 08, 2003 0:26
arany tag

Hozzászólás 
Hmm.....

Nos kedvenc szolgáltatónkat lehet szídni, meg szeretni, de megint előrukkolt valami érdekessel:

http://prog.vodafone.hu/keszulekek/keszulek.asp?mid=73

csak: 9.900 FT!!!

Holnap megyek és veszek egyet. A tapasztalatokat este felé megosztom veletek.

Sziasztok

szer. máj. 07, 2003 23:17

Hozzászólás 
Örök hálánk érte, de tényleg nem tudtam, hogy a geronimo a tied. Az bíztos, hogy ha megy akkor nagyon jó.

szer. máj. 07, 2003 20:41
arany tag

Hozzászólás 
sziasztok.

Nos. a geronimo ellentétben a fentebb említett szerverekkel nem free szerver.
A sajátom...
Éppen ezért vírusellenörzés és elvileg spam szűrés is van aktíválva rajta. Aki akarja természetesen továbbra is használja bátran. :))
Természetesen előfordulhatnak kisebb műszaki gondok, ilyenkor átmenetileg néhány órára leállítjuk. 8valószínüleg most is ez történt vele)

Ami a T65/R600 gondot illeti nem kommentálom, a véleményemet és a tapasztalataimat már ismeritek. De tuti, hogy ha leejted, vagy dobálod, az nem használ neki. :))

Schaf

szer. máj. 07, 2003 10:15

Hozzászólás 
Hali, csak benéztem. Látom lentebb bajlódtok az elégszar T65/R600-al. :/ Valaki használ eetleg email klienst a telefonján? Nekem csak freemail-freemail, mailbox--mailbox vonatkozásban küld a telefon, mailbox--freemail mar nem megy. Voda meg csak fogad. Mondjuk nem is izgat. Letölteni jo vele. Nálatok is ezt csinálja? U.I.: Siemens S45(i) a legjobb netre. Halálstabil!!!

szer. máj. 07, 2003 9:00

Hozzászólás 
Próbáld ki és rájösz, hogy ez nem üzemel. Ezen már régen túl jutottunk.

szer. máj. 07, 2003 4:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ezek szerint hazudnak a kutyák ;-)

E-mail levelező kliens alapú hozzáférés (SMTP-POP3/IMAP4)
Ha GPRS Internet előfizető vagy, a Vodafone Mail-el bárhol bármikor kényelmesen letöltheted számítógépedre vagy laptopodra e-mail, hang- és faxüzeneteidet, illetve e-mail üzeneteket küldhetsz. A hang- és fax üzenetek e-mail formájában úgy válnak letölthetővé, hogy a rendszer a hang üzenetet (sbch) illetve a fax üzenetet (tiff) formátumú fájlként csatolja a letöltés hordozójává váló e-mail-hez. A szükséges beállítások:

SMTP szerver neve: smtp.vodafone.hu

POP3 szerver neve: pop3.vodafone.hu

IMAP4 szerver neve: imap.vodafone.hu

Felhasználónév: 0670XXXXXXX (azaz a telefonszámod)

Jelszó: A jelszavadat a rendszer az aktiválás során véletlenszerűen generálja, melyről az aktiválást követően SMS-ben értesítünk. Javasoljuk, hogy a rendszer által adott jelszót az első belépéskor a web-es felhasználói felületen változtasd meg.

Az SMTP-POP3 szerverek használatához Microsoft Outlook Express vagy Microsoft Outlook e-mail- kliensre van szükség.

kedd máj. 06, 2003 20:25
Profil Privát üzenet küldése Honlap

Hozzászólás 
Egyszerű, mert ilyen SMTP szerver nincs.

kedd máj. 06, 2003 20:08
vas-tag

Hozzászólás 
Erika10:

Az smtp.vodafone.hu miért nem jó neked?

kedd máj. 06, 2003 18:39

Hozzászólás 
Fiúkák mi történt az SMTP szerverrel? Már tehát erre gondoltam:geronimo.webforce.hu, tegnap este leállt és nem küld leveleket.A régebbi viszont ismét elkezdedett működni? Hát ki érti ezt? Eddig ez nem üzemelt: smtp.eggdrop.hu, most megy mint a golyó?

kedd máj. 06, 2003 18:10

Hozzászólás 
Ki tudja, hogyan kell a Nokia 7650-re a Vodás előfizetés esetén az IAP-t beállítani, hogy az Operával lehessen netezni?

kedd máj. 06, 2003 14:19
arany tag

Hozzászólás 
Speederer...

Mondtuk már páran.. 1 GB elvileg a hatályos jogszabályok alapján ha csak legális dolgokra használod a netet egyszerűen több, mint elég. :)

kedd máj. 06, 2003 8:04
vas-tag

Hozzászólás 
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én semmi értesítőt nem kaptam afelől, hogy van ez a havi 1 gb-os korlát! Na jó, tudtam róla, csak hát azért az ember elvárná, hogy kapjon róla vmi hivatalos értesítőt is!
Április 1-én küldtek 1 olyan smst, hogy az internet-adatforgalmam elérte a 800 mb-ot, de ezt akár vehettem volna viccnek is azon a napon!
Most + úgy vagyok, hogy amíg megy addig megy! Az lenne a legjobb, ha egész hónapban a neten lennék, és így talán nem korlátoznák. De hát az ingyenduma miatt így nem vmi menő! :(

szomb. máj. 03, 2003 21:28
ezüst tag

Hozzászólás 
Hát sajnos én is abban a tévhitben éltem egy darabig, hogy a korlátozás rám nem vonatkozik, mert a vodagprs bevezetésének 2. napján fizettem elõ. Na persze...
Nem tudom, hogy ki találta ki ezt a hülyeséget, de nagyon nem igaz :(
A hír felreppenése után nemsokkal a voda ki is adott egy sajtóközleményt amiben cáfolta ezt!
üdv by Pele

szomb. máj. 03, 2003 19:14
vas-tag

Hozzászólás 
Steven75!

Bár pontosan nem tudom, nem próbáltam, hogy műxik-e 1 T65 házilag tákolt kábellel, de szerintem az a része ugyanaz, mint az R600-é, vagyis jónak kell lennie!

Olvasgattam a korábbi hozzászólásokat is és volt 1 olyan kérdés, hogy hogy lehet 1 hónapban "elnyomni" 1 gb-ot. Háát... jó gyorsan! Csak tegnap + ma kb. 400 mb-ot töltöttem le! Pedig nem is ment egész nap + többnyire a winmx-ről töltöttem, ami azért mégsem olyan mintha vmi szerverről jött volna!
Vki írta, hogy csak annak van a korlátozás (havi 1gb), aki március 15. után fizetett elő a netre. Ezt esetleg + tudná erősíteni vki?
Már nyitottam 1 topikot, amiben leírtam, hogy 1ik haverom ezzel a vodás nettel átlagosan tartja a 14kb/sec sebességet! Persze a teló + a hálózat nem bírja ezt, HACSAK be nincs kapcsolva a szoftveres tömörítés! Ja és ebből sem mind1, hogy melyik tömörítési eljárás van kiválasztva! Esetleg ha azt + tudná nekem mondani vki, hogy xp alatt hol tudom kiválasztani a tömörítés fajtáját, akkor az jó lenne! :-) De szerintem nem csak nekem!
Szóval várom az ötleteket!

szomb. máj. 03, 2003 18:45
ezüst tag

Hozzászólás 
Valaki tudna-e abban segíteni, hogy a T65 -höz is bele lehet-e forrasztani az adatkábelbe a töltőt, úgy mint az R600-hoz?Működik-e így, és nem vágom-e vele haza a telcsit?
Köszi a választ!

csüt. máj. 01, 2003 19:53

Hozzászólás 
Steven75 | Válasz erre | Színvonal: 1 2003-05-01 12:38:50
Sziasztok!Valaki írja már meg,hogy az R600 miért jobb az internethez,mint a T65.Mindenhol csak azt olvasom,hogy jobb az R600,csak nem tudom,miért.Most T65-tel netezek,és közben kipróbáltam R600-al,és sokkal gyorsabb.Most lehetőségem lenne elcserélni.Valaki tudna segíteni,hogy érdemes-e elcserélni?A válaszokat köszönöm.

Na akkor: Az R600 minden híreszteléssel ellntétben 4 csatornán tölt le és egyen fel. T65 3/1. Mindkét telefon számtalanszor újraindul nagyobb forgalom esetén, de volt már olyan eset is, hogy nem töltött semmit és reboot. Az én R600-am volt már gyári szervizben ahol nem biztattak azzal, hogy valaha is tökéletes lesz. Soxor előfordul, hogy a menuben nem lehet léptetni, bár a billentyű lenyomás megtörténik, mert a hangja jön. Net közbeni újraindulás általában úgy zajlik, hogy amint észre veszem, csati le -> data cable disconnect feliratra NO gomb -> visszadug és connect. Ha nem vagyok elég gyors akkor ki-be kapcsolás következik. Sajnos független attól, hogy win vagy linux alatt, bár linux alatt még nem kellett ki-be kapcsolást végezni, de win alatt ha újra hálót talál és nem disconnectáltam, akkor csak a ki-be kapcsolás segít. T65 hasonlóképpen, de legalább telefonként nincsen annyi baj vele mint az R600-al. Modemnek a legjobb egy M/MT50. Volt ME45-öm is, de az csak kikapcsol, be már nem. C55 jó modemnek is és telefonnak is, bár néha nagyon lomha a menü. Alca 715 tesztelése folyamatban, de még nincsen kábel. Nokiát még nem próbáltam. Ha csak modemnek használod akkor SieM/MT50-et szerezz be és felejtsd el az E betűvel kezdődő gyártót. Ha szép telefont akarsz akkor jó az R600, ha pedig jó telefont akkor T65. Sajna olyan ami minden kívánalomnak megfelel sztem nincsen. Sajna a Nokiák olyan Win feeling-gel jönnek, hogy nincsenek készen a szoftvereik és többet hordod szervizbe frissíteni, mint amennyit használod. Ebből gondolom, hogy ha mint telefon nincsen készen akkor a modem sem lehet kész. Remélem nem voltam nagyon kiábrándító.
Hi
DZzso

csüt. máj. 01, 2003 13:48
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!Valaki írja már meg,hogy az R600 miért jobb az internethez,mint a T65.Mindenhol csak azt olvasom,hogy jobb az R600,csak nem tudom,miért.Most T65-tel netezek,és közben kipróbáltam R600-al,és sokkal gyorsabb.Most lehetőségem lenne elcserélni.Valaki tudna segíteni,hogy érdemes-e elcserélni?A válaszokat köszönöm.

csüt. máj. 01, 2003 11:38

Hozzászólás 
Most is állitom, hogy ez remek lenne, ha nem nő lenne, mert a havi ciklusa már bosszantó. 21óra 50-kor leáll és kb. 4-5 napig nem működik, majd mintha mi sem történt volna ismét szalad a hálon, de ezt ismétli minden hónapban. De lehet, hogy mutáns nő, mert alkalmanként kétszer teszi ugyan ezt a betyár.Ügyfélszolgálatot kár hívogatni, mert ott nincsenek hozzáértő személyek. Minden féle kifogást mondtak már, de igazat még nem.

hétf. ápr. 28, 2003 18:51
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok..

Tom! Na azt nem mondod, hogy ezt komolyan el is hiszed...?

Szóval..
A napokban letekertem autóval kb. 1400 Km-t az országban.
Az útvonal, a kisebb kitérőket kihagyva:

Bp-Veszprém-Győr-Bp-Dabas-Szolnok-Tiszakécske-Kiskunfélegyháza-Kiskunhalas-Baja-Szekszárd-Tamási-Kaposvár-Balatonlelle-Keszthely-Tapolca-Veszprém-Budapest-Kecskemét-Békéscsaba-Szanazug-Debrecen-Nyíregyháza-Miskolc-Polgár-Bp.

Az autóban laptopról folyamatosan GPRS kapcsolt Internetvonalat tartottunk fenn, egy Ericson R600 segítségével.
A fent említett útszakaszon a - Tiszakécskét és Kiskunfélegyházát, a Kiskunhalast és Baját, Az M7-es egy kb. 35 km-ét Siófok és Budapest között, valamint Szanazug és Debrecen közötti útszakasz egyes részeit leszámítva a kapcsolat mindenhol tökéletesen működött.
Még olyan helyeken is (pl. autópálya), ahol a sebesség miatt (190-210 km) viszonylag gyorsan jelentkezett át a telefon másik adótorony körzetébe.
Összességében elégedett voltam a kapcsolat sebességével is, ami helyszínektől függően 10-45 K között mozgott.

Üdv:
Schaf

hétf. ápr. 28, 2003 6:55

Hozzászólás 
Üdv!

Nem tom hogy nálatok használ-e egy két atyai pofon a telefonnak, mert nálam igen! Kb 5-ször ki-be dugdosom az adat kábalt, meg egy két enyhe letobás, és gyorsabb mint valaha!

pén. ápr. 18, 2003 17:30

Hozzászólás 
Sziasztok!

Schaf, írtad, hogy " A voda honlapján az akciós készülékek
közül az Ericson R600-at, vagy a Siemens ME45-öt ajánlom.
Az elöbbi megbízható és olcsó,az utóbbi komoly
erőforrásokkal rendelkezik és némi trükkel gyorsan
tuningolható. " Nekem egy szép Siemens Me 45-öm van,
kiváncsi lennék, mire gondoltál, mert ugyan meg vagyok
elégedve vele, bár kissé lehetne gyorsabb...:-)

Tisztelettel várom válaszod!
Üdv: Matter

csüt. ápr. 17, 2003 10:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
Közben változás történt!!!!!
Barátnőméknél lett ADSL:-))))), úgyhogy most boldog vagyok!!!!
Mégis beérem a freeweb-bel itthon,aztán a többi már náluk!
Azért köszönöm szépen a segítséget!

szer. ápr. 16, 2003 23:40

Hozzászólás 
Hy! Mint már irtam, ne vegyel R600-at, Siemenst vegyel, azzal tudsz is folyamatosan netezni!
Pjotr

szer. ápr. 16, 2003 7:28

Hozzászólás 
Hali!

Az ÁSZF-ben le kell hogy legyen írva a rendelkezésre állás
feltételei, azt tanulmányozd át!

szer. ápr. 16, 2003 6:44
gyémánt tag

Hozzászólás 
Egy hülye kérdés.Ha veszek egy voda előfizut, és mondjuk választok hozzá egy T68m-et 9900-ért, + előfizetek a gprs-re, és ehhez veszek egy R600-at, amibe beleteszem a kártyát, akkor ez így is jó?
Tehát semmi extra nincs a vodás R600-akban, és nem is adnak hozzá olyasmit, amit nem tudok máshonnan szerezni? Figyelni kell valamire az R600 vásárlásánál? Régebbi is jóó vagy csak újabb?
Bocsi, hogy ennyit kérdezek,de ha már aláírok 2 évre, akkor 9900-ért veszek egy normálisabb telót, amit esetleg többért eladhatok, ha szükségem van a pénzre.R600-at meg szerzek.
Szóval így működne a dolog?
Előre is köszönöm a válaszokat!

kedd ápr. 15, 2003 23:40

Hozzászólás 
Hát ehhez pofa kell!
Azt az SMS.kaptam a Vodafone-töl, hogy számla reklamáciom nem jogos. Érdeklődésemre elmondták, hogy csak akkor van jogom reklamálni, ha az adatforgalmam az adott hónapban nem éri el az 50 Mb-ot. Nekem, mivel nem működik a torony havonta 10 napot nincs jogom reklemálni, mert a fent maradó 20 napban kb.400 Mb forgalmam volt. Hát ti értitek ezt?
Ezekszerint, ha havonta 2-3 napig működik a net, már nem reklamálhatom a maradék 27-28 napot? Mit lehet ebben az esetben tenni?

kedd ápr. 15, 2003 9:38

Hozzászólás 
Hello! Kezdetnek: www.speedshop.hu Rendelj egy 197-es
cikkszámú kábelt, Siemens adat/szervízkábel GPRS-re is! 2500
bruttó. Utána menni fog, küldöm a többit! Pá

Pjotr

vas. ápr. 13, 2003 18:46
ezüst tag

Hozzászólás 
Szia Pittor!
Nekem is Siemens-em van méghozzá egy ME45.Eddig a
netmonitort sikerült csak aktiválni de semmi más
fejlesztést nem tudtam elérni.Te azt írtad, hogy könnyű
S45i-t csináni belőle és beállítgatni. Meg írnád nekem
részletesen, hogy hogyan? És az adatkébelek is
érdekelnének.
Nagyon köszönöm előre is!
George

vas. ápr. 13, 2003 14:20

Hozzászólás 
Hello! Vélemény, ha érdekel valakit: A T65 netre ****, az R600 netre jó, de a teló **********, Alcatel 715 ******** ********, Siemens akármelyik k***a! S45i-t csinaltam, sajat buher, oda vissza lehet gyurni hazilag, töltös kabelt forrasztottam 2 perc alatt, ME45-böl is könnyü S45i-t varázsolni, sokat tudnak és jók. Szal buktam a felsorolt telok miatt rengeteget+ az ideg, ha egyböl Siemenst veszek ezt meguszom.
Üdv. Pjotr

vas. ápr. 13, 2003 1:35
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 440 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Következő