|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 32 hozzászólás ] |
|
Szerző |
Üzenet |
Vizsla
a fórum lelke
|
Az lehet, hogy jó oldal, de árakban internetcsomagokban nem naprakészek. És tele van vivanethirdetéssel meg PR-cikkel.
|
csüt. nov. 08, 2007 1:35 |
|
|
gtivadar
vas-tag
Csatlakozott: kedd máj. 08, 2007 8:00 Hozzászólások: 3 Tartózkodási hely: Budapest
|
Ja, majd elfelejtettem a legjobb oldal, ami az internetes árak összehasonlításával (is) foglalkozik: http://www.isite.hu
|
szer. nov. 07, 2007 21:32 |
|
|
gtivadar
vas-tag
Csatlakozott: kedd máj. 08, 2007 8:00 Hozzászólások: 3 Tartózkodási hely: Budapest
|
Új Icedsl előfizetőknek
Ha valaki az IceDSL-hez akar menni, akkor előtte keressen meg és mindketten jól járunk! corsa@freemail.hu
|
szer. nov. 07, 2007 21:28 |
|
|
toddzsa
platina tag
Csatlakozott: hétf. jún. 21, 2004 22:54 Hozzászólások: 596 Tartózkodási hely: hol itt, hol ott!
|
qvidra írta: toddzsa írta: Vizsla írta: toddzsa írta: ...én Externet prepaidet használok, már második éve! Előre betokoltam és működik gond nélkül! Több barátom is átállt erre tavaly, és gond nélkül megy mindegyikünknek! Én csak ajánlani tudom, ha van nagyobb összeged előre kifizetendő! Jahh, és a számla egyébként a bekötéstől számítottan kábé egy hónappal később jött meg! Így volt egy kis idő próbálgatni! Én megnéztem az externetet: ...az rendben van, hogy azóta van olcsóbb, mert nem foglalkoztam a dologgal, de arra biztosan emléxem, hogy jócskán a bekötés után jött a csekk! most akkor a csekk vagy a számla? Nem mindegy... Faterék az okt. 10-ig érvényes prepaid akcióban kötötték meg, ott 1990/hó volt Viszont a csekk rendelés után egyből jött, amíg nem fizették be, az externet a t-com felé le se adta a bekötési igényt!
...a csekk! ...viszont azóta ezek szerint már változnak a dolgok!
|
pén. nov. 02, 2007 5:43 |
|
|
nbela
gyémánt tag
Csatlakozott: pén. aug. 06, 2004 22:20 Hozzászólások: 3587 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Most piszok leszek. Biztosan kikapok Vizslától Skori! Az Icedsl-nek van saját topicja, ahol kínálgatják sokan az ügyfélszámukat. Van akinek beírod a számát, és ha csak 5. vagy nála a sorban, akkor csak 5 hónap múlva kapod meg tőle a félhavi jóváírást. Olyat keressél, akinél első vagy a sorban és a következő hónapban általad kapja meg az 1 hónap jóváírást. Hamarabb jutsz a pénzedhez. (Bocsi, hogy belepofáztam, de szerintem így teljes. Ha tévedtem majd úgyis kijavítanak...)
|
szer. okt. 31, 2007 20:26 |
|
|
Skori
gyémánt tag
|
Ok, ha él még az akció vagy lesz ujabb hasonló akkor miondenképpen megkereslek. Nekem valószinüleg csak nov. vagy dec. végén lesz aktuális a dolog.
|
szer. okt. 31, 2007 18:04 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
ISP-váltással meg 3990 Ft. Az is jó.
Ha akarsz felezni a jóváírásból, keress meg e-mailben, megadom az ügyfélszámom.
|
szer. okt. 31, 2007 0:02 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 11975 Tartózkodási hely: Budapest, Solymár
|
nbela írta: Icedsl 2394 Ft...
Azért náluk sem kolbászból van a kerítés. Ahogy írod, ez csak új előfizetőre vonatkozik 1280/128 (garantált 160/64) sebesség mellett. A listaár 4750 Ft.
|
kedd okt. 30, 2007 19:49 |
|
|
nbela
gyémánt tag
Csatlakozott: pén. aug. 06, 2004 22:20 Hozzászólások: 3587 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Icedsl 2394 Ft, ha megfelel pdf formátumban a számla és tudsz átutalással fizetni. A többi cég sem küld pecsétes számlát. Az előfizető személye nem fontos, a vonalon nem lehet 3 hónapig adsl és akkor érvényes az új előfizetési akció.
|
kedd okt. 30, 2007 18:21 |
|
|
Skori
gyémánt tag
|
November végén jár le a jelenlegi netem hüségnyilatkozata. A legjobb ajánlat szolgáltatóváltóknak kb. havi 4eFt-volt amkit találtam eddig.
Viszont arra gondoltam, hogy tesóméknak is van egy telefonvonala (társasház) és belemenne, hogy az ő vonalukra kössek ADSL-t, viszont mindenképpen az én nevemre kell számázni, mert a miunkáltatóm a számla alapján kifizeti (max egy bizonyos éves keret erejésig).
Ez esetben új előfizetőnek számítanék?
Tehát az új előfizető névhez v. telefonszámhoz kötött dolog?
Melyik cégnél lenne ez mostanában a legolcsóbb (Bp. XX.ker)? Szereld magad lenne a legjobb, mert a router most is üzemel, lényegében csak a splitter lenne máshol. Mire elmagyarázom mit akarok, addig fel is tudom szerelni.....
Esetleg várjak év végéig, hátha akkor is lesz valami jó akció?
|
kedd okt. 30, 2007 18:08 |
|
|
qvidra
ezüst tag
|
toddzsa írta: Vizsla írta: toddzsa írta: ...én Externet prepaidet használok, már második éve! Előre betokoltam és működik gond nélkül! Több barátom is átállt erre tavaly, és gond nélkül megy mindegyikünknek! Én csak ajánlani tudom, ha van nagyobb összeged előre kifizetendő! Jahh, és a számla egyébként a bekötéstől számítottan kábé egy hónappal később jött meg! Így volt egy kis idő próbálgatni! Én megnéztem az externetet: ...az rendben van, hogy azóta van olcsóbb, mert nem foglalkoztam a dologgal, de arra biztosan emléxem, hogy jócskán a bekötés után jött a csekk!
most akkor a csekk vagy a számla? Nem mindegy...
Faterék az okt. 10-ig érvényes prepaid akcióban kötötték meg, ott 1990/hó volt
Viszont a csekk rendelés után egyből jött, amíg nem fizették be, az externet a t-com felé le se adta a bekötési igényt!
|
hétf. okt. 22, 2007 14:11 |
|
|
toddzsa
platina tag
Csatlakozott: hétf. jún. 21, 2004 22:54 Hozzászólások: 596 Tartózkodási hely: hol itt, hol ott!
|
Vizsla írta: toddzsa írta: ...én Externet prepaidet használok, már második éve! Előre betokoltam és működik gond nélkül! Több barátom is átállt erre tavaly, és gond nélkül megy mindegyikünknek! Én csak ajánlani tudom, ha van nagyobb összeged előre kifizetendő! Jahh, és a számla egyébként a bekötéstől számítottan kábé egy hónappal később jött meg! Így volt egy kis idő próbálgatni! Én megnéztem az externetet:
...az rendben van, hogy azóta van olcsóbb, mert nem foglalkoztam a dologgal, de arra biztosan emléxem, hogy jócskán a bekötés után jött a csekk!
|
vas. okt. 21, 2007 21:54 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
toddzsa írta: ...én Externet prepaidet használok, már második éve! Előre betokoltam és működik gond nélkül! Több barátom is átállt erre tavaly, és gond nélkül megy mindegyikünknek! Én csak ajánlani tudom, ha van nagyobb összeged előre kifizetendő! Jahh, és a számla egyébként a bekötéstől számítottan kábé egy hónappal később jött meg! Így volt egy kis idő próbálgatni! Én megnéztem az externetet: Externet írta: Fontos tudnivaló a PrePaid csomagokhoz! Az Externet az éves szolgáltatási díjról számlát küld, csak ennek befizetése után továbbítjuk a beérkezett ADSL létesítési igényt az alaphálózati szolgáltató felé. Tehát: előbb leszel szíves befizetni a lóvét, aztán majd elküldjük a megrendelést a T-Comnak. S ha az visszajelez, hogy műszakilag nem lehetséges, akkor majd várj a pénzed visszautalására.
Továbbá: még egyben befizetve sem olcsóbb, mint az ice dsl, vagy a businesstel havonta átutalva. Sőt, utóbbinál is van prepaid ADSL, és akkor még olcsóbb:
Externet:
1M új ADSL, prepaid: 2460/hó
4M új ADSL, prepaid: 5490/hó
1M új ADSL: 2790/hó
4M új ADSL: 5994/hó
1M ISP-váltásos ADSL, prepaid: 3990/hó
4M ISP-váltásos ADSL, prepaid: 7188/hó
1M ISP-váltásos ADSL: 4380/hó
4M ISP-váltásos ADSL: 7488/hó
ICE DSL (minden hozott ügyfél után 2880 Ft jóváírás):
1M új ADSL: 2394/hó
4M új ADSL: 6990/hó
1M ISP-váltásos ADSL: 3990/hó
4M ISP-váltásos ADSL: 6990/hó
Businesstel (minden hozott ügyfél után 3600 Ft jóváírás):
1M új ADSL, prepaid: 3042/hó
4M új ADSL, prepaid: 5375/hó
1M új ADSL: 2988/hó
4M új ADSL: 5520/hó
1M ISP-váltásos ADSL, prepaid: 3750/hó
4M ISP-váltásos ADSL, prepaid: 6042/hó
1M ISP-váltásos ADSL: 3732/hó
4M ISP-váltásos ADSL: 6240/hó
|
vas. okt. 21, 2007 9:40 |
|
|
VaFec
gyémánt tag
|
Oks. Köszi!
|
csüt. okt. 18, 2007 8:06 |
|
|
toddzsa
platina tag
|
...én Externet prepaidet használok, már második éve! Előre betokoltam és működik gond nélkül! Több barátom is átállt erre tavaly, és gond nélkül megy mindegyikünknek! Én csak ajánlani tudom, ha van nagyobb összeged előre kifizetendő!
Jahh, és a számla egyébként a bekötéstől számítottan kábé egy hónappal később jött meg!
Így volt egy kis idő próbálgatni!
|
kedd okt. 16, 2007 20:56 |
|
|
VaFec
gyémánt tag
|
Vizsla írta: kérdezd meg a prepaid ADSL-t szolgáltatót. Nekem megfelel az ice meg a businesstel.
Kb. másfél éve, amikor bejött ez a csomag, megkérdeztem egy üzletben. Az ott lévő eladók összenéztek, majd rám, mintha kínaiul kérdeztem volna. Majdnem én éreztem magam zavarban. Azóta hanyagoltam a témát, jól megvagyok a szomszédommal.
Ha valakinek van ebben tapasztalata, megoszthatná másokkal is.
|
kedd okt. 16, 2007 19:30 |
|
|
NickE
platina tag
|
VaFec írta: VaFec írta: Üdv!
A prepaid csomagot ugye ki kell előre fizetni, és ha lejár az 1 év, utána mi van? A következőt is egyben kell teljesíteni, vagy attól kezdve havonta marad az előzőleg beígért összeg?
1 évnél tovább ne gondolkozz. addig még változnak a szabályok ezerszer.
|
kedd okt. 16, 2007 10:15 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
kérdezd meg a prepaid ADSL-t szolgáltatót. Nekem megfelel az ice meg a businesstel.
|
kedd okt. 16, 2007 8:56 |
|
|
VaFec
gyémánt tag
|
VaFec írta: Üdv!
A prepaid csomagot ugye ki kell előre fizetni, és ha lejár az 1 év, utána mi van? A következőt is egyben kell teljesíteni, vagy attól kezdve havonta marad az előzőleg beígért összeg?
|
kedd okt. 16, 2007 8:39 |
|
|
NickE
platina tag
|
Vizsla írta: NickE írta: potyo írta: Nem lehet lecserélni a csomagot Próbáld meg, hogy azt mondod, ha nem adnak valami olcsóbbat, akkor lemondod a szolgáltatást. Egy próbát megér szerintem, volt már akinek bejött. Mivel már a kötelező hűség idő lejárt, válthanék csomagot, de sokkal kedvezőbb a szolgáltatóváltás. Az új ügyfelek sokkal olcsóbban kapják a netet, mint a régiek. A szolgáltatóváltó sem számít új ügyfélnek. Az ICE-nál azért olcsóbb, mert nem költ reklámra, ellenben a tonlájnnal.
oké, de mondom, hogy az én nevemen és számomon még soha nem volt adsl. (az, hogy eddig is neteztem, az másik story)
|
kedd okt. 16, 2007 7:48 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
NickE írta: potyo írta: Nem lehet lecserélni a csomagot Próbáld meg, hogy azt mondod, ha nem adnak valami olcsóbbat, akkor lemondod a szolgáltatást. Egy próbát megér szerintem, volt már akinek bejött. Mivel már a kötelező hűség idő lejárt, válthanék csomagot, de sokkal kedvezőbb a szolgáltatóváltás. Az új ügyfelek sokkal olcsóbban kapják a netet, mint a régiek. A szolgáltatóváltó sem számít új ügyfélnek. Az ICE-nál azért olcsóbb, mert nem költ reklámra, ellenben a tonlájnnal.
|
hétf. okt. 15, 2007 20:41 |
|
|
NickE
platina tag
|
8100-at nekem is felajánlották, kösz. Inkább váltok szolgáltatót. ICEDSL lesz a vége. http://www.icedsl.hu
|
hétf. okt. 15, 2007 20:29 |
|
|
VaFec
gyémánt tag
|
Üdv!
Nekünk is a régi, anno 384-es netünk volt, és most 4Mbit-es van, ami 9300 körül volt, bementünk érdeklődni, hogy mivel régóta "hűséges" előfizetők vagyunk, nem lehetne olcsóbban megszámolni? Azóta 8100Ft-ot kell fizetni, nem sok, de mégsem 9300.
|
hétf. okt. 15, 2007 19:18 |
|
|
NickE
platina tag
|
potyo írta: Nem lehet lecserélni a csomagot Próbáld meg, hogy azt mondod, ha nem adnak valami olcsóbbat, akkor lemondod a szolgáltatást. Egy próbát megér szerintem, volt már akinek bejött.
Mivel már a kötelező hűség idő lejárt, válthanék csomagot, de sokkal kedvezőbb a szolgáltatóváltás. Az új ügyfelek sokkal olcsóbban kapják a netet, mint a régiek.
|
hétf. okt. 15, 2007 11:59 |
|
|
NickE
platina tag
|
Vizsla írta: Ha a vonaladon sosem volt még ADSl, akkor hogy lehet T-Onlineos neted? Routerrel a szomszédból. Vizsla írta: Menj az ICE DSL-hez, adok ügyfélazonosítót. PÜ-zz meg ! Havi 2394 Ft-ért 1 mbites net. Nem kell egy összegben fizetni. Én 2006 decemebere óta vagyok náluk, interwareről.
Megtaláltam az ájszos topicot, látom, kaszálsz a kóddal. Na majd lebótoljuk.
|
hétf. okt. 15, 2007 11:55 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
NickE írta: Már jóideje 4Mbites T-Online netem van, nincs vele gond, de szívatják a régieket anyagilag. Másrészt pedig 512 -t kötettem már jórégen, de ugyebár nem a pénzt engedték el, hanem mindig duplázták a tempót. Szép, meg jó, örülök neki, csak kicsit sok tízezer körül fizetni, mikor 2-3ezrekért is van már net. Ráadásul többnyire böngészek, levelezek, úgyhogy a tempó annyira nem kritikus. (egyedül a Skype miatt aggódok, de sokan használják 1Mbitessel)
Illetve a stabilitás fontos, mert sokat vagyok fent és munkához is kell. Ha a vonaladon sosem volt még ADSl, akkor hogy lehet T-Onlineos neted?
Menj az ICE DSL-hez, adok ügyfélazonosítót. PÜ-zz meg ! Havi 2394 Ft-ért 1 mbites net. Nem kell egy összegben fizetni. Én 2006 decemebere óta vagyok náluk, interwareről.
|
hétf. okt. 15, 2007 6:11 |
|
|
potyo
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3691 Tartózkodási hely: Ada
|
Nem lehet lecserélni a csomagot Próbáld meg, hogy azt mondod, ha nem adnak valami olcsóbbat, akkor lemondod a szolgáltatást. Egy próbát megér szerintem, volt már akinek bejött.
|
vas. okt. 14, 2007 21:34 |
|
|
NickE
platina tag
|
Már jóideje 4Mbites T-Online netem van, nincs vele gond, de szívatják a régieket anyagilag. Másrészt pedig 512 -t kötettem már jórégen, de ugyebár nem a pénzt engedték el, hanem mindig duplázták a tempót. Szép, meg jó, örülök neki, csak kicsit sok tízezer körül fizetni, mikor 2-3ezrekért is van már net. Ráadásul többnyire böngészek, levelezek, úgyhogy a tempó annyira nem kritikus. (egyedül a Skype miatt aggódok, de sokan használják 1Mbitessel)
Illetve a stabilitás fontos, mert sokat vagyok fent és munkához is kell.
|
vas. okt. 14, 2007 14:25 |
|
|
MotoHacker
gyémánt tag
Csatlakozott: pén. jan. 28, 2005 20:39 Hozzászólások: 3683 Tartózkodási hely: Bp
|
Hopp,akkor sztornó tévedtem
|
vas. okt. 14, 2007 14:11 |
|
|
tibuu
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1512 Tartózkodási hely: Szolnok
|
Azért az Externet, már lassan két éve adja a pre-paid-es adsl-jét, a hwsw fórumon keressétek meg az externet topicot és van ott olyan aki használja.
|
vas. okt. 14, 2007 12:01 |
|
|
MotoHacker
gyémánt tag
Csatlakozott: pén. jan. 28, 2005 20:39 Hozzászólások: 3683 Tartózkodási hely: Bp
|
Elég rizikósnak tűnik ez, nem is hallottam még emberről akinek menne az 1 megabit..
Tartok tőle (bár ne legyen igazam) ,hogy ez is valami csilicsala bácsi, felvesszük a sok 30ezret, 1-2 hónap hitegetés,aztán sehol semmi.
|
vas. okt. 14, 2007 11:05 |
|
|
NickE
platina tag
|
Prepaid ADSL
Az EnterNet és Externet szolgáltatóknál láttam olyan lehetőséget, hogy durván 2500Ft/hóért adnak 1Mbites korlátlan netet. Egy összegben ki kell fizetni a teljes évet. Végülis sokkal olcsóbb, mint a T-Online. A vonalamon nem volt még soha ADSL.
A gond az, hogy nem ismerem ezeket a szolgáltatókat. Tapasztalatok érdekelnének, mert az gáz, ha kifizetek egy évet és nem túl jó/stabil a szolgáltatás.
|
szomb. okt. 13, 2007 18:19 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 32 hozzászólás ] |
|