|
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 3 hozzászólás ] |
|
Megszakadó letöltés. De mi lehet a gond???
Szerző |
Üzenet |
Vendég
|
shabba
Köszi, kipróbáltam, de sajnos nem ez a gond.
mrzed
|
kedd máj. 11, 2004 4:46 |
|
|
shabba
arany tag
|
Nagy valószínûséggel a képernyõvel együtt több más hardware eszközt is készenléti állapotba kapcsola win, köztük pl. a hálókártyát is lekapcsolja így megszûnik a netkapcsolat. Amikor meglököd az egeret visszakapcsolja ezért lesz újra neted. Az eszközkezelõben keresd meg a hálókártát és az energiagazdálkodás fülön a "a számítógép kikapcsolja ezt az eszközt hogy energiát takarítson meg" elõl szedd ki a pipát. Talán ez megoldást jelent, volt már akinél hasonló tünetekrek ez volt az orvosság.
|
hétf. máj. 10, 2004 20:48 |
|
|
Vendég
|
Megszakadó letöltés. De mi lehet a gond???
Flashfxp-vel szoktam letöltögetni. Úgy két hete jött elő először, hogy le-leszakad a letöltés, csak egy üzenet, hogy connection lost... Ha nem nyúlok a géphez, akkor nem is tud visszacsatlakozni az ftp-re, de ha már meglököm az egeret, és nem aktív a képernyökimélő, akkor a következő reconnect sikeres. Megpróbáltam a tc-el is, de ott is megszakadt a letöltés. Ez rendszeresen előjött, nem tudtam a hibával mit kezdeni, ezért újra raktam a rendszert (ghost). Ezután ment megint minden rendesen, ahogy kell. Az örömöm nem tartott sokáig, mert a probléma megint előjött. Az tuti, hogy nem a netemmel és nem az ftp szerverrel van a gond, inkább valami más zavarhat be. De mi???
Annyit még sikerült kiderítenem, hogy a fenti probléma csak akkor áll fenn, ha a képernyőkimélő aktív.
mrzed
|
hétf. máj. 10, 2004 20:00 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 3 hozzászólás ] |
|