Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. jan. 02, 2025 20:00

Hozzászólás a témához  [ 40 hozzászólás ] 
Vodafone internet!Segítség!! 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!A kérdésem a következő:használ-e valaki Vodafone Mobile Connect Card-ot vagy valami hasonlót???Ha igen írja meg a tapasztalatait a vásárlástól (ára,tarifa,stb.),a használatig (sebesség,stabilítás,stb.)!Előre is köszönöm! :wink:

kedd aug. 17, 2004 20:38
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
Én egy fostalicska T65-el nyomom,és fent lehetek 2 hétig is,akkor sem szakad meg.
Egyik haverom viszont 3650+blutoch-al nyomja,és mindig szidja,mert megszakad bizonyos időözönként.
Uggyhogy nem vagy egyedül,az iigazsáág ki tudja hol van.

szer. júl. 21, 2004 16:41
ezüst tag

Hozzászólás Help!!!
Én is Voda Gprs Internettel netezek, de sajna valamiért álltalában 10-15-30 perc környékén mindig megszakad a kapcsolát! Jol be van álítva minden szerintem. Usb-s infrán keresztül nyomom 3650-el! Ha valaki tud,vagy találkozot evvel a problémával,segítsen.Köszi!

kedd júl. 20, 2004 10:51
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Tudom én sem tudok újat mondani, de ebben a hónapban 450 Mega felé ment az internet forgalmam. Már elöre félek a számlától, ennyit egy hónapban nem tudok vodaval letölteni, ráadásul mostanában alig vagyok fent. Holnap felhívom öket, mert akárhogy is van, nem 2hete van feletepítve senki gépe, ergo nem magyarázható az adatforgalom megnövekedése a winnel. Ez csak logikus következtetés, nekem W2k-m van, és soha nem volt ilyen problémám. F-securem van, teljesen legális frissitésekkel, állandó védelemmel, mindent jelez ami csak bejön akár beugró ablakban is. Az utobbi 2hétben kb 200megat töltöttem le állítólag, sőt, nem is két 7 alatt... szerintem ez nem win program miatt van, hiszen gondolom nem telepített mindenki őrült mód az utóbbi időben. Ennyi erővel bármiylen frissités jöhetett volna, hisz köztudott winnél még a javításnak is javítása van... egy dolog változott nekem, most az új connect me van fent..

hétf. júl. 12, 2004 22:24
ezüst tag

Hozzászólás 
Koszi, tenyleg nagyon a jo a progi, jo ujra reklam mentes freemailt hasznalni, na meg a tobbi oldalt is. A megsporolt megak is gyulnek.. :)

hétf. júl. 12, 2004 21:27
platina tag

Hozzászólás 
Az ADMuncher letiltja a reklámokat, sőt meg is lehet vele nézni, hogy a telepítése óta hány mb-nyi reklámot tiltott el. Nálam ADSL-nél 2 hét alatt 12000!!!! reklámot blokkolt, és 100 mb-nyi reklámot blokkolt.

hétf. júl. 12, 2004 15:24
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali!

Nem sok az a 200 MB, es nagyon zavar, hogy a felet az oldalakon levo reklamok letoltese teszi ki. Van valami progi ami felismeri ezeket, es megtiltja a letoltesuket? Vagy egyetlen lehetoseg az, ha minden kepet kikapcsolok?

hétf. júl. 12, 2004 15:11
vas-tag

Hozzászólás 
Hi!

Ötlet, hogy szabaduljatok, meg a nemkivánt micro$oft-ot célzó adatforgalomtól:
"windows\system32\drivers\etc\"-ben lévő
hosts
nevű fájlhoz, hozzáírod, hogy:
127.0.0.1 microsoft.com
és onnantól a gépedet, nem hagyják el a microsoft.com-ra menő csomagok, és nem csinál adatforgalamat!
A messenger-t pedig egy xp antispy nevü progival meg lehet szüntetni!

szer. júl. 07, 2004 11:31
platina tag

Hozzászólás 
Hát igen ilyen **** köcsög a mikrosoft. Én már gondoltam, rá, hogy írok nekik egy jó szép leveletet, ami tele van káromkodással, mert hihetetlen miket csinál ez a barom winfos, de nem tudok e-mailcímet. Nekem szerencsére adsl- van, és nálam nem is tölt le ilyesmiket (vagy csak nem veszem észre, de letöröltem a messenger, a winfos összetevők telepítésénél, és mármegint itt van szépen működik, csak nem használom semmire. Úgyhogy szerintem le se törölte a kis szemét, és letiltani nem tilthatom, mert a hülye outlookhoz, is hozzá van nőve, és ha letiltom, az outlook nagyon lelassul. Hogy a rákba törölhetem le ezt a sxzart?

szer. júl. 07, 2004 8:24
arany tag

Hozzászólás 
Ja és nekem maradt a 4.0 az MSN!

kedd júl. 06, 2004 20:50
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Érdekes!
Már nekem nem tölt le semmit(nincs adatforgalom ürsejáratban)
És meg se vártam a 6MB letöltését egyszerre!
Úgyhogy nemtom mi volt!

kedd júl. 06, 2004 20:42
ezüst tag

Hozzászólás 
Na,mostmár a win98+MSN6.1-es gépem is tölt világnak.Pont ma jött az üzi,az msn-től,hogy megjelent az msn legújabb verziója,letölti?Én a nemet választottam,és most kikúrásból idetosszák nekem,mikor nem is akartam letölteni.Rohadjon meg az egész microsoft.

kedd júl. 06, 2004 17:42
vas-tag

Hozzászólás 
Mindenkinek tudom ajánlani az XPAntispy nevű programot.
Ki lehet vele kapcsolni a WindowsXP beépített "kém" részét.
Nem lesz több médiapléjer meg automatikusfrissítésvarázsló által generált forgalom :)

90 k az egész progi, tud magyarul és freeware.
http://www.xpantispy.org

kedd júl. 06, 2004 15:31
ezüst tag

Hozzászólás 
Nálam ugyanez a probléma jelentkezett dial-up-al, ész nélkül elkezdett valamit feltölteni, pedig a ZA-ban csak a legszükségesebbek voltak kiengedve, a vírusirtó mindig up to date, szal nem értem mi lehet az :shock:
Ráadásul nekem olyan sebességgel töltött felfelé, hogy ettõl az egész net teljesen használhatatlanná vált....
Csak a win helyreállítás (Norton ghostal) segített.
De azért yoo lenne tudni mi a fene volt ez, mert elég érdekes.

kedd júl. 06, 2004 1:30
ezüst tag

Hozzászólás 
Lehet használni,a 6.1-et,mert az egyik gépemen még az van.
Azért k***a érdekes ez,mert amelyik gépemen win98+6.1 MSN,az nem tölt semmit.De az XP+6.1MSN-el viszont töltött.De ha ráraktam a 6.2-őt,akkor is letöltötte a 6.25 megát,ugyhogy rejtély.
Fel kéne menni az microsoft honlapjára,és megkérdezni valami illetékest,csak hát az angol tudásom egy kicsit hiányos.
Na annyit megteszek,hogy megfogalmazom magyarul, a csajommal lefordíttatom és elküldöm nekik.Kiváncsi leszek,mit válaszolnak.

kedd jún. 29, 2004 7:37
arany tag

Hozzászólás 
Én nem is használom!
De az adatforgalom még minég megy!Hogy Ba*** meg!!

hétf. jún. 28, 2004 23:08
Hozzászólás 
tomash írta:
És akkor mi a megoldás?
Nekem az új messenger nem kell!
hogy tudom kihagyni a letöltését?

Üdv tomash

Neked megy még a 6.1-es Messenger? A bátyám már nem tudott bejelentkezni vele.

hétf. jún. 28, 2004 21:29
ezüst tag

Hozzászólás 
Ha valaki már rájött,hogy hova is töltődött le ez a 6.25 mega,irja már ide legyenszives,mert akkor el kellene menteni egy másik meghajtóra,ha véletlenül újra kell telepiteni a rendszert,ne kelljen már megint kinlódni vele.

vas. jún. 27, 2004 17:54
ezüst tag

Hozzászólás 
Na,majd lesz valahogy alapon,hagytam,hogy hagy töltsön,és 6,25 megát töltött le,utána megállt.Ha megint elkezd tölteni,mostmár kivágom az egészet az biztos.Nem értem,hogy mit frissitett azután is,hogy felraktam a 6.2-t.
Valaki kinyomozta már,mi lehetett ez?

vas. jún. 27, 2004 15:49
ezüst tag

Hozzászólás 
Feltettem a 6.2-t,és még mindig ****.Mostmár kész vannak az idegeim teljesen,**** az egészet a ****** az ablakon.

vas. jún. 27, 2004 12:41
Hozzászólás 
Szerintem nem sok mindent tudsz kezdeni vele. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy a letöltéskérés nem a gép felől indul, hanem csak kapod. Mikor bejelentkezik a Messenger, valószínűleg a verzióját is elküldi. Mivel van újabb, automatikusan elkezdi küldeni a megkérdezésünk nélkül.

vas. jún. 27, 2004 8:17
arany tag

Hozzászólás 
És akkor mi a megoldás?
Nekem az új messenger nem kell!
hogy tudom kihagyni a letöltését?

Üdv tomash

vas. jún. 27, 2004 0:26
Hozzászólás 
A 6.2-est töltöttem le és telepítettem, azzal jól működik. A 6.1-es volt előzőleg fenn. Ami alapból az XP-ben van, az nem tudom mit csinál, de annak idején azért cseréltem le, mert nem tudtunk vele egymásnak fájlt küldeni vele. Van hogy ez egyszerűbb megoldás mint e-mailben küldeni. Gondolom a következő Messenger frissítésig nyugtunk lesz.

szomb. jún. 26, 2004 20:10
ezüst tag

Hozzászólás 
Csá!

Na mostmár én is rájöttem,hogy az a **** messenger csinálja a galibát,és tényleg a 6.1 feltelepitése után is csinálta.Direkt ujratelepitettem a rendszert,és utána egyenként a progikat.Egy darabig semmi,csak az msn 6.1 telepitése után megint elkezdte.
Szóval azt mondod,hogy a 6.1-est ki kell dobni a ******?AZ XP msn-jével sem csinálja,és a 6.2-vel sem?Mert akkor ezt a fost kidobom az biztos.:)))

Na csá!

szomb. jún. 26, 2004 19:53
Hozzászólás 
Nos fiúk, rájöttem a titok nyitjára. Gondoltam, ha a fene fenét eszik is, hagyom letöltődni azt az 5 megát, mégha 6 óra alatt jön is le. Nem sikerült, lemerült a telefonom az éjjel. Sebaj, töltés, újabb próba. Egész délelőtt ment a gép míg dolgozni voltam, de adatforgalom nem volt. Délben újraindítottam, mostmár mentek a bájtok. Már majdnem letöltődött, mikor megint lemerült a telefon. Na, mondom ilyen nincs. Szerencsére ami eddig lejött, annak a kiterjesztését átírtam zip-re. Belementem és mit látok? Bootstrap.exe és msnmsgs.msi. Belenézek az msi fájlba, kiderült, ez az egész a Messenger telepítője, de mivel megszakadt a letöltés, nem lehet feltelepíteni. Külön letöltöttem, (6.2-es) feltelepítettem és mostmár jó. Korábban a 6.1-es volt.
Minden esetre elég útálatos módon oldották meg az automatikus frissítést. De mostmár legközelebb tudjuk, ha ilyen adatforgalom lesz frissíteni kell. :D

szomb. jún. 26, 2004 19:01
Hozzászólás 
Én nem leszek ilyen drasztikus. Tovább nyomozok. Ha nem derítjük ki, lehet hogy telepítés után 2 nappal ugyanígy jársz.
Hagytam letöltődni azt az 5,2 megás fájlt. Egész éjjel ment a gép, de hála istennek lemerült az akkum fél négykor, pedig már csak 2-300 kb volt hátra. Most megint megpróbálom, bár most nincs adatforgalom.

szomb. jún. 26, 2004 6:19
arany tag

Hozzászólás 
Jó lenne kitaláni rá valamit!
Mert csinálok egy formatc-t

Üdv tomash

szomb. jún. 26, 2004 1:25
Hozzászólás 
No, megint megfordult, lefelé tölt. 2,6 mega elment valahova, mostmár megvárom mi lesz belőle, éjszakára bekapcsolva hagyom a gépet. A feltöltésről a kis képet nem tudom feltölteni, mert jó szokás szerint az Extra megint ****, nem lehet rá feltölteni se weben, se ftp-vel.

pén. jún. 25, 2004 22:40
ezüst tag

Hozzászólás 
Bár nem tudom,hogy mi az összefüggés,de tudod honnan szedte ki a virusokat az avast?A lejátszó codekek közül.

pén. jún. 25, 2004 22:19
ezüst tag

Hozzászólás 
Szerintem a Médiaplayer kilőve,mert nekem olyan gépen is csinálta,amin nincs semmiféle lejátszó.(irodai gép)

pén. jún. 25, 2004 22:17
Hozzászólás 
A változatosság kedvéért, most nem letölt, hanem valamit feltölt a gépem. Nem is akárhogy. Nagyon érdekelne hogy hogy tud GPRS-el 4,3-6,7 kb/s közötti sebességgel feltölteni. A rendszer és a C55 erre alkalmatlan. 17 perc alatt, eddig 1,2 megát küldött el, lefele pedig 1 megát töltött.

Kép

pén. jún. 25, 2004 21:59
Hozzászólás 
Az Adaware-t és a Kasperskyt rendszeresen frissítem, a vírusirtó folyamatosan megy, nekem nem talált semmit. Én a Mediaplayerre gyanakszom. Az a nyavajás 5 megás fájl mindig csak akkor van a temp-ben, amikor adatforgalom van. Abban meg video meg avi list szavak vannak sok egyébbel együtt, még az svchost.exe-t is emlegetik benne. Már kínomban olyat is csináltam, hogy annak a fájlnak a a tmp kiterjesztését átírtam exe-re. Lássatok csodát, elindult. Olyan mint egy telepítőprogram eleje, amikor a licensszerződést kiírja. Szerintem valamilyen programot töltene le, de ilyen 1 megás óránkénti sebességgel sosem fog letöltődni. Az egyik havernak küldtem e-mailt, de még nem reagált rá. Elküldtem neki a fájl tartalmaát, ami tulajdonképpen 60 kb csak, a többi totál üres.

pén. jún. 25, 2004 20:57
ezüst tag

Hozzászólás 
Nem tudom,hogy mennyire számit,de két virust szedtem ki a gépből,valami Mátyás nevezetü,tehát magyar.+16 kémprogramot is megsemisitettem,de a helyzet nem sokat javult.Talán annyi javulás észlelhető,hogy nem fogy annyi bájt.Ugyhogy holnap op.rendszer újra telepit,és minden xart a legmagasabb biztonsági szintre állitok.
Valószinü valami virus,vagy kémprogi kavart be,mert többünknek kb.egyszerre kezdődött a baj.
Most jövök havertól,kipróbáltuk az én telefonomat az ő gépén,és minden ok.

Csá!

pén. jún. 25, 2004 20:29
Hozzászólás 
Igen, ugyanez a helyzet. Akkor nagyjából egyszerre jött rá a betegség a gépeinkre. Valóban nekem is úgy áll le, bár néha magától is, ha megszakítom a kapcsolatot, vagy a tűzfallal mindent lezárok. Sajnos a tegnapi ötletem nem vált be, továbbra is fogynak a bájtok és ott figyel az 5 megás fájl is.

pén. jún. 25, 2004 20:13
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Látom nem vagyok egyedül ezzel a problémával.Nekem is egy hete kezdte ezt csinálni,hogy jönnek a bájtok észnélkül,pedig nem is töltök semmit.
Nekem két különböző gépen is csinálja,de amin win98SE-t használok,most már 2 napja nem csinálja,de az XP-s gépem igen.Szinte egy napon kezdte el csinálni,mind a két gép.Felcsatlakozás után,kb.egy percel kezdi el a pörgést,és cak úgy lehet megállitani,ha megszakitom a kapcsolatot.Már kész vagyok teljesen,mert igy simán átmegyek a 200MB-on.Úgy szoktam csinálni,hogy a Zone Alarm lakatjával megállitom,hogy ne pörögjön.Nem mehet ez igy sokáig.Mitől lehet ez?Már felhivtam a 1270-et,de persze még nekik senki sem jelezte,hogy mi van,és nem tudnak róla semmit.Már letiltottam minden lehetséges progit,de még igy is nyomja.Csak úgy áll meg,ha a Generic Host Process-t is letiltom,de akkor ugye nincs egyáltalán forgalom.

VALAMI GURU SEGITSEN MÁR HELP!!!

Köszönöm!

pén. jún. 25, 2004 15:10
Hozzászólás 
Nem akarom elkiabálni, de azt hiszem megvan!
XP-t használok, a benne lévő 8-as Media Playerrel. A Zone Alarm Microsoft Windows médiabeállítási segédprogramnak hívja. Ez megmagyarázza miért akart a Microsoft download-hoz csatlakozni, a temp fájlban miért olvasható avi list meg video szövegek. A fájl a Program files/Windows media player/setup_wm.exe helyen található. Nem töröltem le, hanem ha már a tűzfal fenn van, azzal blokkoltam. De mit csinált ez a fájl február óta, hogy csak most kezdte el enni a fene. Több mint 4 hónapja van telepítve a rendszerem. A Media playerben cseles módon a frissítések keresését nem lehet kikapcsolni. Naponta, hetente vagy a havonta közül kell választani. Havontára van állítva, így is volt. Még tesztelem a rendszert, de úgy néz ki, ez volt a bűnös.

csüt. jún. 24, 2004 22:08
Hozzászólás 
Én már másfél éve használok mobilt internetre, de eddig nem tapasztaltam ilyet. Annyit tudtam még meg, hogy a Documents and settings/név/local settings/temp könyvtárban létrejön egy több mint 5 megás fájl, BITx.tmp néven. (az x helyén egy szám van, ami változó) Ebbe belenézve licensz szerződés is olvasható magyarul, meg az svchost.exe fájl neve is a sok mindenen kívül. Amíg az ott van, addig van adatforgalom, de törölni nem lehet. Tegnap este egy idő után le tudtam törölni és megszűnt az adatforgalom. Jó lenne tudni hogy melyik program hozza létre, milyen célból és mit csinál. Egyre jobban idegesít.
Ja, és ennek a fájlnak a létrejötte időpontja az internetre csatlakozás ideje.
Érdekes, a fájl 21:02-kor jött létre, ment az adatforgalom, törölni nem lehetett. 21:20-as lett a dátuma, törölhető, az adatforgalom leállt. Az adatforgalom a kapcsolat létrejött eután mindig 70-80 másodperc között indul meg.

csüt. jún. 24, 2004 20:16
arany tag

Hozzászólás 
Na ez az!
Nálam sincs vírus!
Azt hallottam,hogy telefontol is csinálja,de már kiprószáltam 3 telot.

szer. jún. 23, 2004 22:56
Hozzászólás 
Nekem is ugyanez a helyzet. Nagyjából másfél, két hete vettem észre. Én a Pannont használom, tehát ez szolgáltatófüggetlen. Annyit ki tudtam deríteni, hogy az svchost.exe (enélkül nem megy az internetkapcsolat) csinálja és a download.microsoft.com-ot piszkálja. Arra még nem jöttem rá hogy mit és hová tölt, pedig már 2 napot töltöttem el vele. Ezen sajnos a tűzfal programok sem segítenek. mert a fenti exe-t nem lehet letiltani, mert akkor semmi sem jön.
Nekem 1 óra alatt nagyjából 1 mega úszik így el. Pedig minden automatikus update le van tiltva. Tiszta rejtély, délelőtt már majdnem megríkatott, de ennél többet nem tudok tenni. Bacilus nincs, kém nincs. Tanácstalan vagyok.
Kép

szer. jún. 23, 2004 20:25
arany tag

Hozzászólás Vodafone internet!Segítség!!
Az a problémám,hogy ha felmegyek a netre,mennek a kilobátok kifelé és befelé is fogad!!
Pedig nem töltök semmit,meg egy lap sincs megnyitva!

Mitöl van ez?Tapasztalt valaki ilyet?

Válaszokat előre is köszönöm!

szer. jún. 23, 2004 17:08
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 40 hozzászólás ]