Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. nov. 15, 2024 23:07

Hozzászólás a témához  [ 96 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő
Mailbox.hu, meghalt? 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás 
brando írta:
Sziasztok! Hogyan tudnám a meglévő postafiókomat törölni? mailbox.hu

Írsz a http://www.mailhungary.hu/contacts.html-en az ablakba. Lehet hogy szóbaállnak veled, és törlik az Account-ot. :shock:

vas. jún. 24, 2007 19:39
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ne lépj be 80 napig, és törlődik. Más megoldás nincs.

vas. jún. 24, 2007 4:22
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Jobb szeretném törölni.... kellemetlen emlékek fűződnek hozzá 8)

szomb. jún. 23, 2007 22:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem mindegyiket lehet törölni. Ezt sem. De miért baj az? Legfeljebb beírod az automatikus válaszba, hogy brando már nem lakik itt.

szomb. jún. 23, 2007 22:28
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok! Hogyan tudnám a meglévő postafiókomat törölni? mailbox.hu

szomb. jún. 23, 2007 22:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
Természetesen így vagy beállítva.(?)

csüt. júl. 27, 2006 20:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
johnnyrotten írta:
Megy a POP3 elérés, sőt egész nap ment. (15 SPAM az eredmény.)

Az jó. Neked. :)

2 különböző levelezőben próbáltam, minden beállítást duplán leellenőriztem, de:
- vagy nem lát egyetlen egy levelet sem a szerveren (pedig van fent 2-3 MByte-nyi levél),
- vagy állandóan jelszó hibára panaszkodik (amit persze a mailbox.hu-n már elfogad)!

Webes felületen bármikor be tudok lépni, azzal nincs gond, csak a pop3-as lekérés nem megy vagy 1 - 1,5 hónapja!! :evil: :evil:

csüt. júl. 27, 2006 20:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
Megy a POP3 elérés, sőt egész nap ment. (15 SPAM az eredmény.)

szer. júl. 26, 2006 20:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
Laci_L írta:
Jelentem: a Mailbox momentán működik. :D

Momentán a POP3-as elérés nem, csak a webes felület működik... :evil:
Azonban ha a POP3-as elérés működik, akkor sem szedi le a leveleket...

szer. júl. 26, 2006 20:30
a fórum lelke

Hozzászólás 
Jelentem: a Mailbox momentán működik. :D

vas. júl. 16, 2006 18:32
a fórum lelke

Hozzászólás 
TargeT írta:
McLaca írta:
Áttérhettek a PC-World-re, kismértékű ráfizetéssel. Ennyit senki sem bukott.

De. Én pl. buktam. A teljes évi előfizetésből talán 2, vagy max. 3 szám jött meg. Az a tizes mínuszt nyaldossa. :twisted:
Igen, át lehetett térni a PC Worldre vagy a Számítástechnikára. De akinek ez nem kellett, vagy volt már ilyene, az ha ezt bármiért nem kérte, csak egy nagy büdös zérót kapott.
És miért nem kellett, ha az eredeti pénzért is számtech. újságra fizetett elő? :)
A PCM legjobb alternatívája a PCW. Inkább, mint a mostani CHIP (az nagyon gagyi...)
ON :)
Nekem most a vizslamail jön be leginkább, főleg a webes outlook express szerű felület, illetve a nagy (10 mega feletti) mailküldés lehetősége. Sajnos a netszolgáltatóm SMTP-je 10 mega fölött nem küld (függetlenül a postafiók tudásától), így kénytelen vagyok alternatív megoldásokat találni, a vizsla pedig gyors is, kényelmes is, és eddig nem tűnt spamszívónak.

Üdv!

szomb. júl. 15, 2006 0:04
Moderátor

Hozzászólás 
krimlin írta:
Szerintem email szolgáltatásért nem érdemes pénzt kiadni! Annyi a teendő, hogy egy nagyobb szolgáltatónál legyen az embernek postafiókja, amelynél rengeteg ember elégedett. Pár példát felsorolván észre fogjátok venni, hogy direkt hagyom ki a magyar szolgáltatókat (sajnos): Yahoo, GMail, GMX.

Én is ezen a véleményen vagyok. Én három e-mail címet használok (msn, walla, gmail), és egyik se magyar. Még egyik se mondott csődöt, amikor szükségem lett volna rá.

pén. júl. 14, 2006 11:15
a fórum lelke

Hozzászólás 
McLaca írta:
Áttérhettek a PC-World-re, kismértékű ráfizetéssel. Ennyit senki sem bukott.

De. Én pl. buktam. A teljes évi előfizetésből talán 2, vagy max. 3 szám jött meg. Az a tizes mínuszt nyaldossa. :twisted:
Igen, át lehetett térni a PC Worldre vagy a Számítástechnikára. De akinek ez nem kellett, vagy volt már ilyene, az ha ezt bármiért nem kérte, csak egy nagy büdös zérót kapott.
Logikusan persze át kellett volna térni, legrosszabb esetben a MÉH is fizet pár fillért a papírokért. Az mégsem totál semmi, csak macera. :wink:

pén. júl. 14, 2006 10:53
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nézted volna 2-3 nappal ezelőt...

Kép

Üdv!

pén. júl. 14, 2006 6:56
gyémánt tag

Hozzászólás Re: Mailbox.hu!!!
Enikő írta:
Sziasztok!

Ti nem tudtok valamit a mailbox.hu működéséről? Azaz a jelenlegi szüneteltetéséről? Mert volt pofájuk kiírni most július közepén, hogy "azért év végéig valószínű majd biztosítani tudják a hozzáférést", de addig szünetel és a türelmünket kérik!

Szünetelni fog a mailbox.hu szolgáltatása?? Ez hol is vagyon leírva, hmm?!
Mert a mailbox.hu-n nincs. És nem volt kint a múlt héten se! És a MailHungary oldalon sincs ilyen információ...

Akármikor néztem meg ma a weboldalt, működött minden 100%-an! ahogyan ezekben a percekben is.

Igaz viszont, hogy 3-4 hónapja egyszerűen nem jönnek le levelek POP3-as kapcsolattal a levelezőkliensre. Megérkezik a fiókba, de lekérésnél azt látja, hogy 0 db van a szerveren :( másoknál pedig a jelszót sem fogadja el, webes felületre pedig simán be tud lépni...
Ellenőriztem, minden beállítás jó! Mégsem megy. :evil:

csüt. júl. 13, 2006 23:41
a fórum lelke

Hozzászólás 
OFF
TargeT írta:
Még fizetős esetben sincs igazán garanciád. Említsük meg pl. a csődbe jutott és megszűnt PC Magazint. Az előfizetőket nem kártalanította senki, kb. 5-10 ezer Ft-ot buktak.
Áttérhettek a PC-World-re, kismértékű ráfizetéssel. Ennyit senki sem bukott. Egyébként az újságért (az egykori CHIP szerkesztősége csinálta) nagy kár...

Üdv!

csüt. júl. 13, 2006 19:58
Moderátor

Hozzászólás 
T68m írta:

ne nyomulj az ügyfelekre!

Enikő, nekem jobb ajánlatom van! 8)

hehe
külsősöknek nem adunk se mail se ftp szolgáltatást, szvsz nincs miről beszélni :)

csüt. júl. 13, 2006 17:54
a fórum lelke

Hozzászólás 
T68m írta:

No, nekem is van egy. Ha jól vettem le a dolgot, az igazi probléma nem annyira maga a levelezés volt, hanem a bennragadt fájlok. És felmerültek a piszkos anyagiak is közben.

Akkor legyen pendrive :!: Egy 1 GB-os kapható mondjuk 7.000 Ft körül. Erre már elég sokminden ráfér, zsebben hurcolható, USB port lassan minden számítógépen van és többnyire nincs letiltva.

Fontos fájlokat, dokumentumokat kizárólagosan 1 példányban távoli szervereken tartani nem egészséges. Nemcsak a megsemmisülés veszélye miatt.
Mert pl. mi van akkor, ha valamiért éppen net sincs :?: :!: :?:

csüt. júl. 13, 2006 17:14
a fórum lelke

Hozzászólás 
krimlin írta:
Összegezve: Ha kell saját domain, akkor ahhoz úgyis jár email, de ha az ember megelégszik egy "idegen" végzõdéssel, akkor igenis vannak megbízható ingyenes szolgáltatások, rengeteg tárhellyel!

csak a pontosság kedvéért:

mármint lehet olyan szolgáltatót választani, ahol adnak e-mail fiókot a domainhez.

(egyébként meg van olyan szolgáltató, ahol a névszerver sincs benne a domain regisztrációban...)

csüt. júl. 13, 2006 16:49
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
djsms írta:
Enikõ!

A legegyszerûbb, ha valami webhostingra fizetsz elõ. Ekkor lesz pár mega tárhelyed is, amit ftp-vel és weben is elérhetsz plusz ott a levelezés.
Ha gondolod privátban mondok szolgáltatót, aki nekem eddig bevált, de kereshetsz magad is, plusz az említett másik topikban is volt szó párról.

ne nyomulj az ügyfelekre!

csüt. júl. 13, 2006 16:47
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
djsms írta:
Ez egy ingyenes szolgáltatás és jogukban áll bármikor értesítés nélkül pl megszüntetni.

az ingyenességig rendben van. Azonban a küldemények nem az ő tulajdonukat képezik, ezért pl. letörölni sincs joguk. Sőt, ha nagyon megvakarjuk, akkor bizonyos hírközlési törvények hatálya alá is tartoznak.

Summa summárum, az egy dolog, hogy nem akarnak továbbra levelezés szolgáltatást biztosítani, azonban a kézbesítetlen küldeményeket még kézbesíteniük kell, illetve visszajuttatni a feladóhoz.

csüt. júl. 13, 2006 16:44
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Szerintem email szolgáltatásért nem érdemes pénzt kiadni! Annyi a teendő, hogy egy nagyobb szolgáltatónál legyen az embernek postafiókja, amelynél rengeteg ember elégedett. Pár példát felsorolván észre fogjátok venni, hogy direkt hagyom ki a magyar szolgáltatókat (sajnos): Yahoo, GMail, GMX. Ha az internet előfizetéshez jár email cím, akkor valamennyire biztos lehet az ember, hogy az a szolgáltatás minőségi is, de én mégsem használnám, mert ha pl. az ember szolgáltatót vált, akkor az email cím nem marad meg, ami kellemetlen lehet.
Én amúgy saját domain miatt fizatek az email címemért. Tehát nem az emailért fizetek, hanem a domainért, de ez átváltva 2500 ft évente, ami bőven megéri.
És most sok sikert a döntésben :wink:

Összegezve: Ha kell saját domain, akkor ahhoz úgyis jár email, de ha az ember megelégszik egy "idegen" végződéssel, akkor igenis vannak megbízható ingyenes szolgáltatások, rengeteg tárhellyel!

csüt. júl. 13, 2006 12:42
a fórum lelke

Hozzászólás 
Kedves Enikő, hogy kinek mi nevetséges, az elég szubjektív dolog.
Nekem ez a nagy dühödt handabandád volt nevetséges, vagy inkább furcsa egy ingyenes szolgáltatással kapcsolatban.
Még fizetős esetben sincs igazán garanciád. Említsük meg pl. a csődbe jutott és megszűnt PC Magazint. Az előfizetőket nem kártalanította senki, kb. 5-10 ezer Ft-ot buktak.
Ilyen lehet akár fizetős e-mail szolgáltatónál is. Mondjuk talán a T-Online egyelőre nem. :wink:
De ismétlem: TANULSÁG.
Ennyit szántam még az időmből a dologra. :)

csüt. júl. 13, 2006 10:45
Moderátor

Hozzászólás 
Idézet:

ALAP díjcsomag
Első évre 9.000,- Ft + ÁFA. További évekre 6000,- Ft/év + ÁFA

Az ALAP díjcsomagot elsősorban statikus weboldalt üzemeltető Ügyfeleinknek javasoljuk.

A díjcsomag tartalma:

- www.valami.hu virtuális webszerver (http://valami.hu aliasszal)
- 100 MB webtárhely
- 200 MB mail tárterület
- 5 db postafiók (valaki@valami.hu típusú címekkel)
- 5 db e-mail aliasz
- webkarbantartás FTP-n, vagy SSL-izált FTP-n keresztül
- jelszóvédetten is kérhető webstatisztika1
- jelszóvédett weboldalak kialakításának lehetősége
- már meglévő doménhez DNS szolgáltatás
- postmaster-i account (segítségével az előfizető postafiókokat hozhat létre, és menedzselheti ezeket)
- .hu domén név regisztrációja két éves fenntartással, ALAP csomaggal együt rendelve 2.900,- Ft + ÁFA

csak egy példa!

csüt. júl. 13, 2006 10:39
Moderátor

Hozzászólás 
Enikő!

A legegyszerűbb, ha valami webhostingra fizetsz elő. Ekkor lesz pár mega tárhelyed is, amit ftp-vel és weben is elérhetsz plusz ott a levelezés.
Ha gondolod privátban mondok szolgáltatót, aki nekem eddig bevált, de kereshetsz magad is, plusz az említett másik topikban is volt szó párról.

csüt. júl. 13, 2006 10:38
vas-tag

Hozzászólás Mailbox
Árpynak a válaszom, hogy remélem, hogy nem tuti! :-( Az utóbbi három órában próbálgattam és azt írták, hogy átmenetileg szünetelni fog a szolgáltatás és remélik, hogy év végéig újra biztosítani tudják majd az elérhetőset! :-) Jó duma! :-) Hát év végéig meg igencsak van még majdnem fél év! De utolsó fél órában próbálgattam, néha be-be ugrik az oldal. Félek, hogy csak ideiglenesen, úgyhogy le is mentem másik email fiókomba a FONTOS :-) dolgokat! Onnan meg megint egy másikba! :-)

djsmsnek a válaszom, hogy köszönöm szépen, lehet, hogy élni fogok ezzel. Ugyanis, akármilyen hihetetlen is :-) , még nem volt alkalmam találkozni olyan levelezőrendszerrel, ami fizetős. Leragadtam ezeknél az ooocccsssóóóknál! :-) De majd utána nézek!
És tényleg köszi, hogy szántatok rám időt!

csüt. júl. 13, 2006 9:57
Moderátor

Enikő írta:
Szerintem előbb kérdezz, mint, hogy lenevetségesezel! Nem lehet, hogy nincs hozzáférésem külső szerverekhez? Vagy nincs Outlook program a munkahelyen feltelepítve? Vagy közös gépen nem mentek semmit??? Esetleg ez nem jutott eszedbe, hogy talán az ilyen körülmények miatt nem menthet az ember bárhova bármit? Nem mindenkinek olyan speciálisak és precízek a körülményei, mint Neked!!! De nem hiszem, hogy magyarázkodnom kéne, mert teljesen általános dolog, ha valaki ha csatolt fájlokat, vagy képeket, vagy emaileket kap, akkor nem menti le gyorsan máshova, mert eszébe sem jut, hogy ilyen megtörténik! De nem ilyen hozzászolás céljából kértem segítséget! A segítő reakciókat viszont nagyon köszönöm!
Enikő

Szerintem kicsit félreértelmezed a dolgokat. Adott egy ingyenes szolgáltatás, aminek a szabályzatában le van (legalábbis le volt :) ) írva, hogy értesítés nélkül felfüggeszthetik stb. Természetesen megértem, hogy roppantul bosszant a dolog. Viszont ha neked tényleg fontos dolgaidat kell intézni webes levelezéssel és nem engedheted meg hogy a leveleid elvesszenek elő kell fizetni valamilyen szolgáltatónal mail szolgáltatásra. Akkor ott lesz egy szerződésed, amiben egyértelműen le lesz írva, hogy mit vállalnak. Egyébként nem nagy összegekről van szó! Már havi 1000Ft körüli összegért is (vagy ennek töredékéért) lehet jó minőségű megbízható szolgáltatást venni. Viszont ha nem vagy hajlandó pénzt áldozni érte úgy jogosan nem is tudsz reklamálni. Egyébként hasonló kaliberű téma volt tárhely szolgáltatással kapcsolatban. Érdemes azt is végigolvasni.

csüt. júl. 13, 2006 9:41
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ha 1 napra leáll, már az is nagy felháborodást kelt a felhasználók körében. De fél év...

Ez tuti?

csüt. júl. 13, 2006 9:23
vas-tag

Hozzászólás Mailbox.hu!!!
Amúgy meg, nem kérdőjelezem meg, hogy kinek mi áll jogában! De egy alapvető korrektségbe senki nem halt még bele! Kiváncsi lennék, ha mondjuk egy freemailes vagy gmailes szolgáltatásnál történne ez meg, ahol, legalábbis a freemailes szolgáltatást igénybevevők száma biztosan, eléri a több mint két millió főt, akkor milyen reakciók lennének! Ha a freemailt is leállítanák fél évre! Ugyan így előfordulhat, hogy valaki nem tetszését nyilvánítja ki, mert nem fér hozzá személyes leveleihez, stb.
Szerintem...

csüt. júl. 13, 2006 9:12
a fórum lelke

Hozzászólás 
TargeT is jó szándékból írta. Ennek ellénére én is sok fontos adatot tárolok az e-mail fiókjaimban.

csüt. júl. 13, 2006 9:11
vas-tag

Szerintem előbb kérdezz, mint, hogy lenevetségesezel! Nem lehet, hogy nincs hozzáférésem külső szerverekhez? Vagy nincs Outlook program a munkahelyen feltelepítve? Vagy közös gépen nem mentek semmit??? Esetleg ez nem jutott eszedbe, hogy talán az ilyen körülmények miatt nem menthet az ember bárhova bármit? Nem mindenkinek olyan speciálisak és precízek a körülményei, mint Neked!!! De nem hiszem, hogy magyarázkodnom kéne, mert teljesen általános dolog, ha valaki ha csatolt fájlokat, vagy képeket, vagy emaileket kap, akkor nem menti le gyorsan máshova, mert eszébe sem jut, hogy ilyen megtörténik! De nem ilyen hozzászolás céljából kértem segítséget! A segítő reakciókat viszont nagyon köszönöm!
Enikő

csüt. júl. 13, 2006 9:05
a fórum lelke

Hozzászólás 
Esetleg írj nekik. Valószínűleg megvannak még a felhasználók levelei, csak nem férhetnek hozzá.

csüt. júl. 13, 2006 8:33
a fórum lelke

Enikő írta:
Az ember sok minden fontos dolgot, dokumentumot, képet vagy emailt, elérhetőséget lement az email postafiókjában! Ez nevetséges!

Már bocs, de szerintem az a nevetséges - igaz nem ez a legjobb szó rá -, ha az ember fontos dokumentumokat külső szervereken tart. Pláne ha nincs róla mentése.
Tapasztalatnak jó volt.

csüt. júl. 13, 2006 8:27
Moderátor

Hozzászólás 
Ez egy ingyenes szolgáltatás és jogukban áll bármikor értesítés nélkül pl megszüntetni.

csüt. júl. 13, 2006 8:15
vas-tag

Sziasztok!

Ti nem tudtok valamit a mailbox.hu működéséről? Azaz a jelenlegi szüneteltetéséről? Mert volt pofájuk kiírni most július közepén, hogy "azért év végéig valószínű majd biztosítani tudják a hozzáférést", de addig szünetel és a türelmünket kérik! Ne vicceljenek már!!! :-( Az fél év! :-( Az ember sok minden fontos dolgot, dokumentumot, képet vagy emailt, elérhetőséget lement az email postafiókjában! Ez nevetséges! És ilyenkor fél évet most várjon az ember, hogy újra hozzáférhessen a leveleihez? :-( Hát ez vicc, komolyan mondom! Felháborító! Legalább, egy emailt küldenének ilyenkor előtte, ha tudják hogy le fog állni a levelezőrendszer, hogy aki akarja, az mentse le a fontos emaileket! Nem hiszem el! Nem tudjátok véletlenül, hogy hol lehet elérni a mailbox ügyfélszolgálatot? Mert szerintem nem én leszek az egyedüli ember, aki a fontos mailjei miatt ki fog borulni... :-( Szóval nagyon kérem a segítségeteket, hogy mi is ebben az esetben a teendő!?
Köszönöm!!!
Enikő

csüt. júl. 13, 2006 8:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
inhouse írta:
Sokat segítettetek, most már le tudom szedni POP3-on keresztül is a mailbox-os leveleimet. De pontosítsunk:
POP3: vizslamail.hu és nem mail.vizslamail.hu
user: felhasznalonev vagy felhasznalonev@mailbox.hu ha mailbox végű

Nekem sem válaszoltak, de legalább annyi lehetne bennük, hogy átírják a súgóban a POP3 részt... :evil:

Üdv
Inhouse

Nálam mail.vizslamail.hu-val is működik. Különben nem írtam volna.

pén. ápr. 28, 2006 16:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sokat segítettetek, most már le tudom szedni POP3-on keresztül is a mailbox-os leveleimet. De pontosítsunk:
POP3: vizslamail.hu és nem mail.vizslamail.hu
user: felhasznalonev vagy felhasznalonev@mailbox.hu ha mailbox végű

Nekem sem válaszoltak, de legalább annyi lehetne bennük, hogy átírják a súgóban a POP3 részt... :evil:

Üdv
Inhouse

pén. ápr. 28, 2006 13:40
a fórum lelke

Hozzászólás 
UW-sek nem írtak vissza, de ma már rendben működik.

szer. ápr. 12, 2006 13:03
arany tag

Hozzászólás 
krimlin írta:
Árpy írta:
Mennyire megbízható? Gondolom jobb, mint a freemail és a primposta :twisted:

hát sztem a freemail sokkal megbízhatóbb mint a mailbox.hu

akármilyen furán hangzik.... pedig a freemail sem a leggyorsabb a levelek továbbításában :?

mindenesetre nem igazán bízom már a magyar emailszolgáltatókban :D , ezért használok yahoo-t meg gmail-t, de ez már nem ide tartozik...

Freemail-lel csak az a bajom, hogy undorító az az origos "design", és hogy napi 2-3 levelet kapok, kedves "dfdsgsadfgsdfg"-tól, akiknek "dfdfsgjdshgskghs@sdfsdfghds.df" a címe. Természetesen egy kis küldeménnyel együtt...

kedd ápr. 11, 2006 21:08
a fórum lelke

Hozzászólás 
Hannibal írta:
kitiltással se találkoztam
Eddig én se, remélem ez sem az.

kedd ápr. 11, 2006 14:04
Moderátor

Hozzászólás 
krimlin írta:
McLaca írta:
Nahát... Mintha a Yahoo és Gmail megbízható lenne, mi? :D

Nekem még nem volt velük gondom. Jó, Gmailnél eleinte volt néha baj, de mivel beta és épp akkor indult a szolgáltatás, ezt nem számítom bele. Minden esetre most már semmi bajom velük.

Én msn-t, gmail-t, walla-t, illetve a szolgáltatom által addot mailcímeket használom. Eddig szerencsére egyikkel se volt problémám, kitiltással se találkoztam.

kedd ápr. 11, 2006 14:00
a fórum lelke

Hozzászólás 
UW-nek mi a mail cime? Nem tudok belépni a mailbe, de a weboldal admin felületébe igen. Másik uw-s cimemmel semmi gond, tehát nem mail probléma (mint tegnap).

Szerk: Megvan, ne keressétek. Már csak a válaszra várok :roll:

kedd ápr. 11, 2006 13:07
arany tag

Hozzászólás 
McLaca írta:

Nekem még nem volt velük gondom. Jó, Gmailnél eleinte volt néha baj, de mivel beta és épp akkor indult a szolgáltatás, ezt nem számítom bele. Minden esetre most már semmi bajom velük.

kedd ápr. 11, 2006 13:02
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ráadásul a Yahoo egy csomó helyről tiltva van.
Én maradok a Freewebnél és a Vizslamailnél, utóbbival lehet 100 megás levelet is küldeni, és nagyon jól és átláthatóan beállítható.

Üdv!

kedd ápr. 11, 2006 12:28
arany tag

Hozzászólás 
Árpy írta:

hát sztem a freemail sokkal megbízhatóbb mint a mailbox.hu

akármilyen furán hangzik.... pedig a freemail sem a leggyorsabb a levelek továbbításában :?

mindenesetre nem igazán bízom már a magyar emailszolgáltatókban :D , ezért használok yahoo-t meg gmail-t, de ez már nem ide tartozik...

kedd ápr. 11, 2006 9:35
a fórum lelke

Hozzászólás 

kedd ápr. 11, 2006 7:11
arany tag

Hozzászólás Re: Mailbox.hu, meghalt?
REMbraNT írta:
[...]Regisztráltam 2 nevet is de egyik sem kap levelet és küldeni sem lehet rá.[...]

Pár hónapja én is használtam a mailbox-ot, nekem megjöttek a levelek... kb. 1 hét múlva...

REMbraNT írta:
Ügyfélszolgálat süket, mailhungary lapjukon sem működik semmi. MIEZ????????? szégyen

Én is írtam nekik. Szerintem annyira nem nagy a forgalmuk, hogy igazán sokan ezen idegeskedjenek. Pár nap múlva regeltem máshol én is. 8)

szomb. ápr. 08, 2006 20:41
a fórum lelke

Hozzászólás 
Most is elég a kukacig abban az esetben, ha a vége vizslamail.hu, ez az alapértelmezett végződés.
Minden más végződés esetén a teljes cím kell, de ez így van a VIPmail-nél is, az alapértelmezettől eltérő címeknél teljes cím kell.
Egyébként használom egy ideje a vizslát, és eddig nagyon normálisnak tűnt (a webes felülete - amit nem használok :) - úgy néz ki, mint az Outlook Express).

Üdv!

szomb. ápr. 08, 2006 19:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
johnnyrotten írta:
Azért rángatom fel megint a témát, mert van egy lényegi változás a mailbox.hu POP3-as elérésében. Mindent úgy kell beállítani, ahogy eddig, de a POP3 szerver

mail.vizslamail.hu

legyen. Így működik. Hátha - mások által üzemeltetve - megint használható lesz az ingyenesek egykori legjobbika. (Jellemző módon a megoldást egy másik fórumon olvastam, nem a webes felületen már jó ideje normálisan elérhető szolgáltatás helpjében...)

Szerk.: a próbalevelem néhány másodperc alatt megérkezett...

Nálam még annyi változás van, hogy a pop3 felhasználónévnek a teljes emilcímet meg kell adni, eddig elég volt a kukacig.

szomb. ápr. 08, 2006 19:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
Laci_L, amit írtam, az a mailbox.hu-s postafiókok valamely levelező klienssel POP3 protokollon keresztül történő elérésére vonatkozott, nem a webes felületre. A webes felületen keresztüli elérés valóban rendben van egy ideje, de a mail.mailbox.hu, mint POP3 szerver, kb. február 24-e óta nem működik. Erre találtam - és próbáltam másokkal is megosztani - a leírt megoldást. Kép

pén. ápr. 07, 2006 16:22
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 96 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő