|
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 6 hozzászólás ] |
|
IP-cím kiosztása nem sikerül
Szerző |
Üzenet |
.gúnár.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4374 Tartózkodási hely: c:\windows
|
Nincs mit, örülök, hogy megy. (Én is egy külföldi fórumon olvastam erről, mint végső megoldásról, de már itt is elhangzott más jelenség kapcsán.)
|
vas. nov. 20, 2005 17:47 |
|
|
trex2002
ezüst tag
|
Gratula....
Legközelebb ha gondom van, azonnal tőled kérdezem....
Nagyon köszönöm
|
vas. nov. 20, 2005 15:38 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4374 Tartózkodási hely: c:\windows
|
Parancssorból add ki a netsh winsock reset parancssort, majd újraindítás (ki is írja majd), hátha segít.
|
vas. nov. 20, 2005 14:57 |
|
|
trex2002
ezüst tag
|
Amikor a DHCP-t kikapcsoltam, beállítottam a routerben és a gépben is az IP, átjáró, DNS adatait a gépek már látták egymást, sőt adatforgalom is történt oda-vissza (több MB, elég gyorsan). Az internet ekkor sem működött.
Úgyanazzal a géppel, kábellel és routerrel (beállításaival) próbáltam ki, de másik merevlemez és WinXp - ez viszont hiba nélkül ment(internet+helyi hátózat).
|
vas. nov. 20, 2005 14:44 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
|
Ne érezz a kérdésem mögött fikázást, de a hálókábel, ill. a router kérdéses portja tuti jó?
|
vas. nov. 20, 2005 14:29 |
|
|
trex2002
ezüst tag
|
IP-cím kiosztása nem sikerül
Sziasztok!
Megszenvedek az egyik otthoni gépemmel.
Internet csatlakozást szeretnék helyrehozni ADSL router segítségével.
A csatlakozás varázsló nem jelez hibát, de az újraindításkor a "kapcsolat korlátozott" hibaüzenet kapom. A router nem tudja kioszatni az IP címet.
(másik két számítógép fix és dinamikus IP vel is remekül megy.)
Próbálom a Javítással, de az IP cím megújítása nem sikerül.
A hardvergond kizárva, mert a gépre már telepítettem egy új XP-t, amely hiba nélkül működik.
Megnézve az IPCONFIG, csak egy fura különbséget adott:
-kapcsolattípus: Hibrid (ez a jól működő beállításnál: ismeretlen volt.)
Ha ezt kell megváltoztatnom, akkor hogyan tegyem vagy mi lehet a megoldás?
Az újratelepítés egy-két programnál nem megoldható, ezért kizárt.
Előre is kösz
|
vas. nov. 20, 2005 13:07 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 6 hozzászólás ] |
|