Default password nincs, azaz ha jól resetelted akkor üresen kell hagyni a felhasználónevet és a jelszót is!
Egyébként pedig router ügyben kiemelt topik is van...
További információkért (beállítás stb) ott kérdezősködj.
pén. ápr. 28, 2006 12:44
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 8673 Tartózkodási hely: Ahol fikázni könnyű alkotni nehéz!
hardveres reset.
Majd nézd meg a manuálját a neten.
Nem akartam új témát nyitni, de hiába kerestem a fórumban, még máshol sem találtam segítséget!
Adott egy Roline RRB-104P2 router. A használatbavételkor biztosan beállították, de most más helyen kellene alkalmazni.
Reset után működik a DHCP, de nem tudok belépni a menüjébe. A gyártó honlapja szerint az IP: 192.168.1.1 és üresen kell hagyni a név és jelszó mezőket, de ezzel nem tudok mit kezdeni. A magyar forgalmazókhoz fordultam (6-8 e-mail), akik segitőkészek voltak és apró trükköket küldtek, mint a "fizikai reset - WAN+LAN1 összekötése" vagy admin név és jelszó illetve variációi, de semmi.
Az eszköz eddig működött és most is annak tűnik, mert ad IP-t, de innen hogyan tovább?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.