Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. nov. 16, 2024 3:47

Hozzászólás a témához  [ 3 hozzászólás ] 
Voda Huawei K3565 modem. 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ha hackelgetős kedvű vagy, akkor az Asus WL-500g módosított firmware-rel kezel (néhány tipusú) usb modemet. http://oleg.wl500g.info/ Vannak gyárilag is kütyük, de én csak PCMCIA slotost láttam eddig forgalomban ill. olyat, amibe a SIM karit kell betenni, tehát modem is egyben. Utóbbi viszont értelemszerűen drágább.

szomb. jún. 20, 2009 16:20
Profil Privát üzenet küldése
vas-tag

Hozzászólás Re: Voda Huawei K3565 modem.
Chain írta:
Sziasztok.
Ahoz szeretnék segítséget kérni,hogy elég régóta használok SDC-t és idáig működött is Panyony-modemet használtam.
Szolgáltatót váltottam Vfonra és adták hozzá ezt a HSDPA modemet.
A gondom az,hogy az SDC működik,de keresésre nincs találat.A megosztásomat elfogadja,az összes hubra csatlakozik,tőlem töltenek is.
Nekem ez miért nem megy? Miért nem tudom használni,mint azelött?
Nem egyszer raktam már föl,nem egy etvasz...Most mégsem tudom arra használni,amire való.
Az ötleteket előlre is köszönöm.
Üdv.

Én csak annyit tudok, hogy noha direkt IP-t kap a géped, ennek ellenére a gépet nem lehet megpingelni. Tehát olyan, mintha be lenne kapcsolva a tűzfal. Ha ez igaz, és a Voda tűzfalazik, vagy a modem, akkor esetleg passzív módban érdemes próbálkozni a dologgal. Úgy műxik?

Tud valaki olyan routert, amivel a 3G-s netet tudom tovább osztani? Nekem csak annyi kellene, hogy ne USB-n jöjjön a net, hanem RJ45-ön. A fonera 2.0-ás USB-s 3G-s router nem kompatibilis elvileg ezzel a modemmel.

pén. jún. 19, 2009 16:57
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás Voda Huawei K3565 modem.
Sziasztok.
Ahoz szeretnék segítséget kérni,hogy elég régóta használok SDC-t és idáig működött is Panyony-modemet használtam.
Szolgáltatót váltottam Vfonra és adták hozzá ezt a HSDPA modemet.
A gondom az,hogy az SDC működik,de keresésre nincs találat.A megosztásomat elfogadja,az összes hubra csatlakozik,tőlem töltenek is.
Nekem ez miért nem megy? Miért nem tudom használni,mint azelött?
Nem egyszer raktam már föl,nem egy etvasz...Most mégsem tudom arra használni,amire való.
Az ötleteket előlre is köszönöm.
Üdv.

szomb. ápr. 18, 2009 9:26
Profil Privát üzenet küldése Honlap
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 3 hozzászólás ]