Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. nov. 16, 2024 14:53

Hozzászólás a témához  [ 12 hozzászólás ] 
Webkamerat hogyan? 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
Én az Active WebCam-et használom, nagyon szépen be lehet konfigurálni, rengeteg mindent be lehet állítani, akár több kamerát is kezel. Regisztráció nélkül rak a képre egy kis unregisztered feliratot, de lehet hogy van crack hozzá, én nem kerestem.

kedd aug. 24, 2004 20:41
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
garland írta:
Hello!

Allando webkamerat szeretnenk beuzemelni egy klubban, de nem tudjuk pontosan hogyan kell. A helyszinen kabeles internet eleres lesz kiepitve, ami alapjaraton nem tartalmaz fix IP cimet. Ossze lehet ezt hozni e nelkul? Ha igen, mit hogyan... Elore is koszi!

Szia!

Nézz körül itt: http://ww.com/ mi ezt használjuk már régen!

vas. júl. 25, 2004 18:03
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
Milyen OP rendszer? A kamera szoftvere fel van telepítve? Ha ok akkor a WebCamXp ( fent, második fül) Capture/Source1, itt állítod be, hogy a win32 capture driver, vagy DirectX driver fogadja a képet. A Source2 pedig a kamera beállítási paraméterek. W2K és XP alatt sima ügy kell, hogy legyen, W9x alatt lehet, hogy "noszogatni" :cry: kell az USB drivert de itt is mennie kell. A kamera szoftvere mindenképp kell.

Sys

hétf. júl. 05, 2004 7:58
vas-tag

Hozzászólás 
én is leszedtem a webcamxp-t de nem mutatja a képemet! pedig a webcam csatlakoztatva van és más progi sem használja! ::( miért lehet?

vas. júl. 04, 2004 21:37
ezüst tag

Hozzászólás 
Nos, a webcam xp-n kivul en sem tudok jobbat ajanlani. Dinamikus ipre pedig a no-ip.com ot ajanlom, nekem azon ment hosszu hosszu ideig. webcam xp hez mindig van crack, ha a legfrissebbet szeded akkor is.. nincs nagy gepigenye, konnyen szepen konfigolhato. de ezt mar irtak elottem. ha kerdes van, szivesen segitek. byez

kedd jún. 22, 2004 12:53
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Hi,
A MediaPlayer is jó erre, mint ahogy említették csak egy baja van, hogy akkor is nyomatja a stream-et amikor a weblapot nem nézi senki. Pár másodpercel késöbb látható a kép. Ha most megnézed a gépet akkor látod, hogy a proci mennyit dolgozik a stream-en. Ha ez a kütyü egy kisebb PC-ről megy és egyébb webkiszolgálás is van mint FTP vagy fileserver stb. akkor feleslegesen zabálja az erőforrásokat. :cry:
Én a WebcamXp progit használom, önálló WebCam szerver, weblapot is generál, óra/dátum, feliratozás, chat stb. mind beállítható kedved szerint. Nem kell scriptet készítened a honlapodhoz, csak simán belinkeled egy "gomb" alá és már ok is. Ugyanúgy találod meg: http://x.x.x.x:port , vagy www. formátumba. Mozgásérzékelés szoftveresen, riasztás esetén e-mail és képek küldése a megadott címre. Az előnye, hogy csak akkor fogja vissza egy keveset a gépet amikor valaki megnyitja a lapot, de mindig az aktuális képet küldi nincs delay, rögziti a látogatás idejét, IP-jét és azt, hogy milyen frissítéssel küldte a képeket. FTP-t is tud, egy eléggé jól elkészített kis progi, ajánlani tudnám nemcsak kezdőknek.
Az valóban igaz, hogy fix IP cím kellene ehez, de meg lehet próbálni regisztrálni egy dinamikus domaint a http://www.dyndns.org/ cimen. Valamikor régen ezt használtam és müködött is de most nem tudom, hogy továbbra is ingyenes vagy fizetős lett.
Még egy dolog, a kis progi több kamera képét is képes továbbítani, támogatja a win32 illetve DirectX képfeldolgozást is.

Üdv, Sys :wink:

kedd jún. 22, 2004 12:12
vas-tag

Hozzászólás 
A hétvégén sikerült.
Win Media Encoderrel, Működött jól. de ehhez mediaplayer kell, akkor a www.xxxxx.hu:8080 formátumban megnyitva látszik a kép.

Másik megoldás:
Kéne egy olyan progi ami usb pc-cam -ról meghatározott időközökben menti ugyanabba a fileba a képet. Ez a kép menne a honlapomon, csak ott is kell egy script ami frissiti a képet.

hétf. jún. 21, 2004 11:59
ezüst tag

Hozzászólás Webkamerat hogyan?
Hi! Segíteni sajnos nem tudok! De figyelemmel kísérem a témát mert engem is érdekel!
Reméljük, hogy valaki betéved aki már csinált ilyent!

hétf. jún. 21, 2004 11:40
Profil Privát üzenet küldése Honlap
vas-tag

Hozzászólás 
Elevenitsük fel ezt a témát!
Tapasztalata van valakinek? Hogy is kell?

Fix publikus ip van, jelenleg a weblapom is onnan megy, ftp is rendben.

csüt. jún. 17, 2004 10:41
vas-tag

Hozzászólás 
a fix ip cím kell,hogy a netről be tudd hívni a gépet.

pén. okt. 10, 2003 19:14
vas-tag

Hozzászólás 
Ezek szerint nem csinalt meg ilyet senki???

szomb. okt. 04, 2003 16:15
vas-tag

Hozzászólás 
Hello!

Allando webkamerat szeretnenk beuzemelni egy klubban, de nem tudjuk pontosan hogyan kell. A helyszinen kabeles internet eleres lesz kiepitve, ami alapjaraton nem tartalmaz fix IP cimet. Ossze lehet ezt hozni e nelkul? Ha igen, mit hogyan... Elore is koszi!

csüt. okt. 02, 2003 7:14
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 12 hozzászólás ]