Szerző |
Üzenet |
Laci_L
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 11969 Tartózkodási hely: Budapest, Solymár
|
Nem igaz (ha már mindenképpen ilyen oldalakat nézegetsz), hogy figyelj arra, hogy lekapcsolt, maj újra tárcsáz.
Ennyi elvárható. Vagy a szomszéd szobában van a gép?
|
pén. jan. 09, 2004 16:21 |
|
|
billie
vas-tag
|
Megelőzés: Le kell tiltani a külföldet. Van ideiglenes és végleges letiltásra is lehetőség. Mati szolgáltatás.
|
pén. jan. 09, 2004 13:24 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 11969 Tartózkodási hely: Budapest, Solymár
|
Azt azért észrevhetted volna, hogy lekapcsolt az Internet, nincs Ikonja, a modem újra ciripel, azaz valamit hív, te meg nem látsz semmit (a tárcsázó ablakot sem), azaz nem Intenet kapcsolat van.
Ki kellett vola húzni a telefoncsatlakozót a modemből, máskép nem lehet kilépni.
Ezt sajnos megszívtad. Óvatosnak kell lenni.
Már csak alsó hangon: van vírusírtód, tűzfalad? A fentiek alapján nem hiszem.
Próbálj elmerüli ezekben a dolgokban, mertnagyon sok bajod lesz még. Nálam pl. óránként 20-50 betörést fog el a tűzfal. Ha ennek csak a tizede káros, már akkor is nagy a baj.
|
csüt. jan. 08, 2004 19:13 |
|
|
sasfioka
ezüst tag
|
Nokia.com!
Akármennyire szörnyű és kellemetlen, de a távközlési szolgáltató követelése jogos. Te nem tehetsz semmit, lévén te elfogadtad a feltételeket...
Az ilyen szexdialerekkel kapcsolatosan csak preventív lehet fellépni. Vagy megelőzöd, vagy megszívod. Te az utóbbit kaptad el.
Azt, hogy milyen oldal indította el, nehéz lesz kitalálni. Kérdezd meg a matávot, hogy milyen számot hívott a számra keress rá a neten.
SF
|
csüt. jan. 08, 2004 15:26 |
|
|
shabba
arany tag
|
Sejtettem hogy nem fog müxeni a link mert LX kiszedi az egyenlõségjelet.
http://wigwam.info/ alul ugorj a 4. oldalra és ott a lap alján a "Szexdialer: A megkopasztás elleni védekezés fortélyai " címû cikket keresd, direkt linket itt is teljesen felesleges adni mert LX ezt is elrontja.
|
csüt. jan. 08, 2004 13:31 |
|
|
shabba
arany tag
|
Bordán láttam kegutóbb hogy errõl topikot nyitottak, bár most reghez kötött lett és az új tag jeletkezéssel is gond van talán elolvasható, bár ismerve az LX tuti nem fogja megenni a linket mert kérdõjel és egyenlõségjel van benne.
http://borda.ca/showthread.php?t=36767
De ezen kívül elég sok topic volt már az ilyen tárcsázós proggykról, úgy 2-3 hónapja a vezetõ portálok is cikkeztek róla még a TV adókon is téma volt.
|
csüt. jan. 08, 2004 13:16 |
|
|
shabba
arany tag
|
|
csüt. jan. 08, 2004 13:03 |
|
|
nokia.com
|
Az axeleronál van előfizünk, modemes a drága, az anyukámé az egész! hazajöttem külföldről-ott doliztam-, gondoltam netezgetek:-)kijött a számla, rajta egy különös szolgáltatás! EM-SAT műhold. hm.
rendben van biztos hivtam ezt a számot, de kérdem én milyen weboldal tárcsáztatta a modemmel?? az axelero nem tudja megnézni, a matáv főleg nem tudja mi az?? ilyen van hogy nem tom miért fizetek?? segítsen vki, hogyan tudhatom meg mi volt az a weboldal??? ja az előzményekből törlődött, ugyanis, már ujraraktam az op. rendszert!! ha vki tud segítsen...köszönöm
|
szer. jan. 07, 2004 21:01 |
|
|