Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. jan. 01, 2025 19:58

Hozzászólás a témához  [ 3 hozzászólás ] 
ADSL beállítása (ENTERNET) 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
Cacc mi lett a megoldás?

Nah nekem is lenne egy kérdésem.
Enternetes ADSL-em van már 9 hónapja.win98se-t használok, a modem állandó online, és a gép is.Azzal szórakozik hogy átlag 1-2 naponként a modem leszakad a hálózatról, és nem lehet újracsatlakozni.Arra már rájöttem hogy csak akkor megy újra a kapcsolat ha a modemet áramtalanitom, igy rögtön megy újra.Ezalatt nem fut más csak böngésző és letöltésmenedzser progi.A lehalás mindig máskor van, akár ha csak levelet nézek is előfordul.Rendszert már tettem újra ,az sem segitett.
A matávtól voltak kinnt, cseréltek modemet telindus-ra, de ezzel is ua a hiba, pedig ez usb-vel is megy és azon is lehal.Már annyit reklamáltam, hogy azt mondták nálam van a hiba, csak azt nem értem hogy akkor mér az őmodemjük hal le.Ötletet kérnék, mi lehet,volt e vkinek már ilyen problémája és meg tudták e oldani.Köszi.Roland

szomb. feb. 07, 2004 13:32
Profil Privát üzenet küldése
vas-tag

Hozzászólás 
adsl? kábel? bérelt vonal?
milyen op.rendszert használsz?

Valószínűleg a matávnak igaza van, s nálad van a hiba.
Csak írj meg több részletet, hogy segíthessünk.

kedd jan. 20, 2004 15:38

Hozzászólás 
Hellosztok!
van egy kis problémám. a netem 8 percenként megszakad és nem tudom mi lehet az oka ha volt vkinek már ilyen problémája akkor ossza már meg velem mit csinált Hálókártyán kapcsolódik a nethez
Az ügyfélszolgálat mondta sok port hiba van a kapcsolatban és a MATÁV kijavítja de ma a MATÁV hívott hoigy nem a vonalban van ELVILEG a porthiba
Ez nem buli hogy 8 percenként kikapcsolom a modemet bekapcsolom és Kapcsolódás :(

előre is köszi a válaszokat tsátsá

pén. jan. 16, 2004 13:41
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 3 hozzászólás ]