Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. jan. 09, 2025 21:10

Hozzászólás a témához  [ 4 hozzászólás ] 
Router+internet 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
tomeeboy írta:
A router IPje 192.168.0.1. A többi gépen az átjáró is ez. A freeweb megadott automatikusan egy IP-t. Ezt a router webconfigjánál látom. Azt is próbáltam, hogy a router Ipjének és az átjárónak a kapott IPt adtam meg, de így sem jött össze. A DNSnek is megadtam a freeweb által megadott címet, de így sem jó. Most akkor mit csináljak? Mi az a cím amit a freewebtől kaptam? Az oprendszer egyébként SP1-es WinXP Home.

Kapcsold Be a Routeren a DHCP-t és állítsd az IP kérést autómatikusra.

pén. márc. 26, 2004 0:00
Profil Privát üzenet küldése ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
A router IPje 192.168.0.1. A többi gépen az átjáró is ez. A freeweb megadott automatikusan egy IP-t. Ezt a router webconfigjánál látom. Azt is próbáltam, hogy a router Ipjének és az átjárónak a kapott IPt adtam meg, de így sem jött össze. A DNSnek is megadtam a freeweb által megadott címet, de így sem jó. Most akkor mit csináljak? Mi az a cím amit a freewebtõl kaptam? Az oprendszer egyébként SP1-es WinXP Home.

csüt. márc. 25, 2004 19:22
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás Re: Router+internet
tomeeboy írta:
Üdv mindenkinek.

Van egy DLink DI-304 típusú ISDN router. Ezen keresztül kellene fellépni a netre. A freewebes netet akarom használni, mert ez engedi az 128k-s ISDN kapcsolatot is. Beállítottam a Routert, úgy hogy fellépjen a netre(felhaszálónév, jelszó és telefonszám), a hozzá kapott program segítségével. Fel is lép, de a böngészőből nem lehet eléni az internetet. Miért van ez?
Légyszi válaszoljatok!

Csak bongeszobol nem lehet? Talan a dns-t nem allitottad be, vagy rosszul allitottad be. Ha ip-kre se megy, akkor meg a gateway-t allitottad be rosszul, vagy magat a router-t. Biztos van benne manual.

csüt. márc. 25, 2004 14:43
ezüst tag

Hozzászólás Router+internet
Üdv mindenkinek.

Van egy DLink DI-304 típusú ISDN router. Ezen keresztül kellene fellépni a netre. A freewebes netet akarom használni, mert ez engedi az 128k-s ISDN kapcsolatot is. Beállítottam a Routert, úgy hogy fellépjen a netre(felhaszálónév, jelszó és telefonszám), a hozzá kapott program segítségével. Fel is lép, de a böngészõbõl nem lehet eléni az internetet. Miért van ez?
Légyszi válaszoljatok!

szer. márc. 24, 2004 19:18
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4 hozzászólás ]