Hali!
Sosem szerkesztettem még weboldalt, ezért arra gondoltam, hogy most leszedek egy html szerkesztőt és kipróbálom.A html pad magyar progival szerkesztgetek.A főolalra beakaraok tenni egy népszámlálót, hogy lássam mennyien látogatják az oldalt.A
www.statsector.hu-n regisztráltam magam.Kiválasztottam a nekem megfelelőt és megkaptam a forráskódot.Ezt beillesztettem az én kezdőolalamba.Működik is rendesen.Viszont, ha már wincseszterről megnyitom, vagy felteszem a tar.hu-ra, ahol regisztráltam magam és úgy nyitom meg, akkor egyszerűen nem lesz ott a kezdőolalamon ez a számláló.Ha újra megnyitom a html pad-dal, akkor megintcsak benne lesz.Ez miért van, hogy csak akkor van ott, ha html pad-dal nyitom meg?A bőngészőbe már nincs.
A másik problémám.Csináltam egy avi-ból 1 gif-et.Betettem a kezdőolalamra.Megnyitom az oldalt és a gif egyszer végigmegy és megáll.Ha frissítem az oldalt, akkor újra egyszer végigmegy és megint annyi.Ez miért van?Ha lementem a winyóra és úgy nyitom meg, akkor folyamatosan megy.
http://www.tar.hu/nagyfesz
üdv: kispedro