Szerző |
Üzenet |
Amti
ezüst tag
|
Kaptam egy Bluetooth USB Dongle BTD-2403 cuccot. Pár óra
alatt be is tudtam izzítani. Most erről megy a net meg az
R520m-ről. Azt ígérték, hogy 10e körül lesz az ára. Amint
tudok pontosat, megírom. A 10 métert úgy néz ki, hogy
tudja.
http://www.windigosys.com/brief/PBTUSB02C2.pdf
Itt van róla bővebben, bár a képen a vezetékes változat
van, az enyém nem olyan.
Nem is kellett egy év, hogy elérhető árba legyen.
Üdv. Amtibácsi
|
szer. okt. 02, 2002 13:31 |
|
|
k_chris
platina tag
|
hello! a zenegyujtemeny engem is erdekelne )
nem tudom mennyire kifejeztetten r520/T39hez valo, mert amiket en lattam nagyon gaz hogy tok rovidke dallamok, pedig ezen ujabb tipusok sokkal hosszabbat is birnak...
|
vas. szept. 15, 2002 11:05 |
|
|
Raul67
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 64 Tartózkodási hely: Csak az asszony meg ne tudja
|
Köszönöm a mailt Amti!
|
szomb. szept. 14, 2002 21:22 |
|
|
Amti
ezüst tag
|
mail ment
Üdv: Amtibácsi
|
szomb. szept. 14, 2002 20:18 |
|
|
Raul67
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 64 Tartózkodási hely: Csak az asszony meg ne tudja
|
Kinek van logo és zene gyüjteménye R520m-hez amit el is küldene nekem emailben
raul67@netposta.net
minesota:
emilben ird meg a cimed,postázok neked egyet,ha pesti személyesen is átveheted mondjuk egy megbeszélt helyen.
|
szomb. szept. 14, 2002 18:06 |
|
|
Grass
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 371 Tartózkodási hely: Budapest
|
Sziasztok!
Mint tudjuk sajnos nem tud magyar T9-et a telcsi, de kis tanítással már-már kiválóan beszéli a nyelvünket. Kérdésem az lenne, hogy mennyi szót képes megjegyezni a telefon? Pontosan nem tudom eddig mennyit vittem be, de a ritkábban használtakat egy idő után, mintha felülírná az újonnan bevittekkel. Mintha egy használat szerinti sorrendet tartana a betáplált szavak közt. (Pl. az elsők közt felvett "Gabesz" mai napig ismert, amit minden sms végén használok, de egy egyszer használt szót már el is felejtett.)
Üdv: Gabesz
|
pén. szept. 06, 2002 20:53 |
|
|
minnesota
|
pls help,
megpusztult a gyári Ericsson cédém, gépen gyalulás után oprendszer-csere volt, újra kellene installálni a szoftvert és a GPRS tárcsázást , honnan lehet azt SOS beszerezni ???
|
szer. aug. 07, 2002 15:46 |
|
|
Lali
|
)
|
vas. júl. 21, 2002 21:39 |
|
|
bence1
|
Pontosan, a BHC-10.
Nem is tudtam, hogy ilyen profi vagy:-)
|
vas. júl. 21, 2002 21:21 |
|
|
Lali
|
Elvileg van 1400-as gyári ehhez a sorozathoz.
|
vas. júl. 21, 2002 21:01 |
|
|
Bike_MTB
|
Régen nem írtam ebbe a topicba. Miért is? Hja tényleg, mert egyszerűen működik a telcsim. Vannak mondjuk még hibák, de 90 %-ban azért dolgozik. Na és a hétköznapi használatban nem zavaróak. Tehát csak extra esetben jönnek elő. Azért nagyon örülnék, ha sikerülne megcsinálni a hibajavítást is, de a Pannon **** hozzáállása miatt nem reménykedem. Az ügyféllevelezéstől kapott - semmitmondó - levéllel éppen ezért nem is foglalkoztam. Annyi fáradtságot sem ért meg, hogy egyáltalán feltegyem a listára. Ugyanaz a tenyérbe mászó, "leszarom, hogy mi van az ügyféllel, mivel már sikerült bepalizni, hogy nálunk vegyen szolgáltatást", "le van kötve, aztán majd csak lesz valahogy" érződött ki az egész levélből. Na ennyit a Pannonról. Ami miatt viszont most billentyűimet nem kímélve elkezdtem eme levelet írni az "csak" annyi, hogy vettem EGO-tól egy "BSL-11"-es akkut a jó, öreg R520-asomnak. Ma ott tartunk, hogy rendszeres napi használat (25-32 eFt/hó a normális számlám) + rengeteg GPRS W@P letöltés, több mint 2871 db. SMS megírása (ez persze 2002.01.01-től értendő, hja és utolsó időszakban nagyon visszafogtam magam ezen a téren) után ezzel a 850 mAh akkumulátorral immáron 8. napja megy a telóm. Most 78 óra készenléti időt ír ki és még van benne több mint 2 órányi beszédre elegendő szufla. legalább is saját bevallása szerint! Tehát a "BSL-11"-es aksi nagyon jól vizsgázott! Kérdésem a következő: Tudtok ennél nagyobb aksit is, ami feltehető az R520m-es készülékemre? Ugyanis nagyon klassz dolog az, hogy egy hétig nem kell tölteni, de még jobb lenne, ha 2 hétig nem kellene! Tehát én egy kb. 1200 mAh tudásúra gondolok. Az lenne az igazán jó nekem... )) Moho Sapiens jeligére az AkkuTelepre! Rgds. BikeMTB
|
vas. júl. 21, 2002 18:00 |
|
|
k_chris
platina tag
|
jelenleg a GPRS pure text olvasgatásakor baromi olcsó de már a KÉPEK annyira megpörgetik a számlálót hogy az már drága, drágább mint CSD esetben is!!!!!!
|
szomb. júl. 06, 2002 16:14 |
|
|
k_chris
platina tag
|
ezek a problémák sajnos nemcsak a pannonra igazak hanem az összes közép- és nyugat-európai szolgáltatóra. Volt is egy cikk ami az összes szolgáltatót egy kalap alá véve azt írta hogy ha azt akarják hogy bekövetkezzen amit olyan bőszen jósol mindenki (GPRS alway online megm inden, hogy sokan fogjak hasznalni es netezni meg minden) akkor ideje lenne az árakat DRASZTIKUSAN CSÖKKENTENI, mert így nemhogy az UMTS nem indul be (amire nincs szükség olyan formában ahogy azt elképzelték ) hanem még a GPRS sem. Mennyi ideje is van GPRS??? Már EGY ÉVE!! ÉS MEG SEMMI NAGYOBB eredmény!!!!
|
szomb. júl. 06, 2002 16:13 |
|
|
Bike_MTB
|
Ami viszont engem nagyon idegesít, hogy soxor újraindul az R520-asom, amikor a leveleimet szeretném leszedni!
Mivel az Ericsson-nál nem sikerült eredményt elérni (mármint software javítást kiharcolni), ezért most a Pannont fogom megpiszkálni! Abban az esetben, ha ez nem fog eredményre vezetni, mind az Ericssont, mind a Pannont ki fogom rúgni.
Más területen is hasonlóan "drasztikusan" intéztem el a dolgokat. Ugyanis elegem volt abból, hogy vastag pénzen, **** eszközöket rajtam próbálnak ki!!! Abban az esetben, ha azt szeretnék, hogy teszteljem a valóságban is a terméküket, akkor viszont adjanak ingyen teszt készüléket!
Legutoljára, amikor problémám volt az R310s-sel, akkor állandóan arra hivatkozott a Pannon, hogy Ő csak viszonteladó a készülék esetében. Számomra ez az érv akkor sem és most sem elfogadható. Én a Pannontól mint szolgáltatótól veszem a készüléket. Nem más bolttól. Na és mindezt azért, mert garantáltan olyan árút akarok kapni, amely tuti, hogy a hálózatán működik hibátlanul, naprakészen. Abban az esetben, ha ez - az állítása szerint - nem lenne igaz, akkor szerintem tömeges csalást, a fogyasztók becsapását követi el akkor, amikor ilyen - hibásan üzemelő - készüléket ad el nekem!
Rgds.
BikeMTB
|
szomb. júl. 06, 2002 15:38 |
|
|
Bike_MTB
|
Sajnos azt már látom, hogy a Pannon GSm elég mélyen benyúl
azoknak a zsebébe, akik hagyományos tartalmat szeretnének
lehúzni a mobilon keresztül a számitógéppel. Nekem egy este
5000 Ft-ot sikerült rátenni a számlámra. Aznap szándékosan
csak bejövő hívásom volt és SMS-t sem írtam. Mindent egy
másik telóról csináltam, csakhogy lemérhessem a
készülékemen az InterNet használat árát!
Kissé megdöbbentem ezen.
Tehát el kell felejteni a Pannon-t. Túl drága, vagy inkább
csak kapzsi?
Üdv.
BikeMTB
|
szomb. júl. 06, 2002 15:36 |
|
|
k_chris
platina tag
|
jaja egyszeruen ha csak webezik az ember az is porgeti a szamlalot. Amugy mot nezem a pannon bevezette a zsebwebet, ami szerintem nagyon jo 5let mert wapon lehet olcson hozzaferni kozvetlen sallang nelkul a tartalomhoz...
|
pén. jún. 21, 2002 16:30 |
|
|
Bike_MTB
|
Még csak most kezdtem. Tehát teljes havi adattal majd csak július végétől tudok szolgálni.
Egyébként nem túl jó (finoman szólva). Azaz egyszerűbben drága. Viszont a levelezésre nagyon megteszi.
Rgds. MankaMTB . ----- Original Message ----- From: "Kovács Krisztián" <chris@centralnet.hu> ... hat nem tudom szerintem nem sok ember hasznalja netre a GPRSt... Te hany MBot forgalmazol 1 honapban ha megkerdezhetem?
|
pén. jún. 21, 2002 8:09 |
|
|
k_chris
platina tag
|
hat nem tudom szerintem nem sok ember hasznalja netre a GPRSt... Te hany MBot forgalmazol 1 honapban ha megkerdezhetem?
|
csüt. jún. 20, 2002 22:19 |
|
|
Bike_MTB
|
Mostanában a PGSM-ről dolgozom. Nagyon jó lenne, ha nem lenne néha gubanc. Mire is gondolok?
Amikor elindulok a GPRS-en keresztül az Internet felé, akkor néha (nem mindig) a telcsi újraindul, méghozzá az azonosító és jelszó lekérésekor.
Na ettől még egyszerű lenne az élet, de van viszont olyan is, hogy menet közben (csak sok levél esetén) egyszerűen nem jön tovább a levéláradat. Ezt kb. 80 levél fölött - rapszodikusan - csinálja. Viszont az is biztos, hogy 140-150 levél környékén állandóan előfordul.
Ti tapasztaltatok az enyéméhez hasonló eseteket?
Rgds. MankaMTB
|
csüt. jún. 20, 2002 19:06 |
|
|
k_chris
platina tag
|
igen, en is ezzel nyugtatom magam csak azert zavaro kicsit hogy nekem olyan helyen van kozepes tererom ahol egy masik telefon "vilagit" a tererotol )) persze ez relativ mert nem egy forman vannak a telok bekalibralva, netmonitor kene a konkret szamadatokhoz...
|
csüt. jún. 20, 2002 9:02 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
k_chris -> amíg csak "mozog" nincs baj. Ha elveszti a hálót rendszeresen akkor kezdődik a gond. Nekem sikerült ezt megtennie a szolgáltató üzletében párszor, ezután visszavásárolták.
|
csüt. jún. 20, 2002 8:44 |
|
|
k_chris
platina tag
|
no! lenne egy kerdesem hozzátok!
visszakaptam a telefonom, és kb semmit nem csináltak vele csak a plexi es az LCD kozotti koszt amit az elozo szerviz rakott bele szepen kipucoltak meg a "Z200"at meg az antennacsatit ujraforrasztottak. (Ez olyan mint: nem megy a winem, újrarakom csak jó lesz A terero persze ugyanugy jarkal le fel.. En nem ertem hogy ez ericcson sajatossag? konkret helyek: mammuthatso bejarat erix pointtol elkezdve alig van terero amit furcsallok mert ilyen helyeken belteri lefedettseg szokott lenni maxi tererovel.. meg a 7es busz bosnyak ter elotti szakaszan is van amikor leesik 1-2esre utana meg zsupsz fel fullra... Szóval lehet hogy az ericssson telefonok tererokijelzoje nem egyenliti ki a gyors fadinget (remelem tudjatok mit jelent ez mint a nokiake (azok renduletlenul full tererot nyomatnak 25dB S/N felett es Bpen keves olyan hely van ami ennel kevesebb) de ez nekem akkor is tulzasnak tunik. Nektek is rel gyorsan maszkal le fel? Szervizbe persze demonstralni nem lehet mert ott van szembefalon bazisallomas persze hogy ott stabil 5 palcika.. Ugy tunik mintha a telefon sose allna ra az optimalis cellara, faziskesesben lenne, mert amikor mozog, es leesik utana meg full terero, tuti akkor all at a kovetkezo cellara csak eppen "kicsit" keson - atallas elott nem kene 1-2 palcikara esni mielott végre átáll egy masik cellara...
bocs ha hosszu voltam ) de elegge idegesit ez a dolog.
|
csüt. jún. 20, 2002 8:14 |
|
|
Amti
ezüst tag
|
Könnyen !! http://www.sonyericsson.com/hu/spg.jsp?page=startMegfelelően kitöltöd, és SMS-ben jön a beállítás. Csak előfizuval megy GPRS WAP !! Versmondólánnyal aktiváltatni kell a GPRS WAP-ot! ! Üdv. Amtibácsi ----- Original Message ----- From: "Molnár Zoltán" <moz@egon.gyaloglo.hu> To: <list@mobil.lx.hu> Sent: Monday, June 17, 2002 11:58 AM Subject: Re: [mobil] R520m tapasztalok > > > Köszi,a normál ébresztési funkció eddig is ment. > Kár, hogy a spec nem működik. > Volna még egy kérdésem: hogy lehet beállítani a GPRS alapú Wapot?
|
hétf. jún. 17, 2002 13:10 |
|
|
Bike_MTB
|
http://www.pannongsm.hu/kinalat/keszule ... r520m.htmlIde van leírva. Üdv. MankaMTB ============================================================ Küldő: Molnár Zoltán <moz@egon.gyaloglo.hu> ... Köszi,a normál ébresztési funkció eddig is ment. Kár, hogy a spec nem működik. Volna még egy kérdésem: hogy lehet beállítani a GPRS alapú Wapot? ----------------------------------------------------------------- Nyerj utazást, notebook-ot és digitális kamerát! >> http://www.webmania.hu/nyeremenyjatek/?from=67----------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------- Üzenet a csoportnak: list@mobil.lx.huFeliratkozás: subscribe@mobil.lx.huLeiratkozás: unsubscribe@mobil.lx.hu
|
hétf. jún. 17, 2002 13:07 |
|
|
Bike_MTB
|
http://www.pannongsm.hu/kinalat/keszule ... r520m.htmlIde van leírva. Üdv. MankaMTB ============================================================ Küldő: Molnár Zoltán <moz@egon.gyaloglo.hu> ... Köszi,a normál ébresztési funkció eddig is ment. Kár, hogy a spec nem működik. Volna még egy kérdésem: hogy lehet beállítani a GPRS alapú Wapot?
|
hétf. jún. 17, 2002 12:38 |
|
|
Moz
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 14 Tartózkodási hely: Mindig máshol
|
Köszi,a normál ébresztési funkció eddig is ment.
Kár, hogy a spec nem működik.
Volna még egy kérdésem: hogy lehet beállítani a GPRS alapú Wapot?
|
hétf. jún. 17, 2002 10:57 |
|
|
Bike_MTB
|
Nem, ha nem WAP-ra használod! Pontos adatokat itt találsz! http://www.pannongsm.hu/kinalat/szolgal ... rs_hu.htmlRgds. MankaMTB . ----- Original Message ----- From: "N norbert" <nnorbi@wap.hu> ... A pannonál nem ingyenes a GPRS??? Nálam adott egy gyárilag független 6310i, + DLR-3P adatkábel, + számítógépek. Pannon előfizetéssel menne a netezés GPRS-en? (most Westel előfizus kártyával használom, ehhez vennem kéne egy pgsm előfizetést...) Mibe fájna ez még nekem? Bocs a tudatlanságomért...
|
vas. jún. 16, 2002 23:00 |
|
|
k_chris
platina tag
|
norb! a standard net ugyanolyan konstrukcioban muxik mint a westelnel annyi konnyites van hogy a wap az csak forgalmi dijas tehat nem kell 4-5rongyot elofizetni, valamint ha a sms ertesitesbol a havi 300as helyett az 500asra fizetsz elo akkor wapos GPRS eleresen keresztul tudsz POP3/SMTP protokollal ramenni a pannon mailszerverere es sms ertesitot is ad, szoval erdemes elgondolkozni egy valtason ha netet nagyon nem akarsz, viszont wap/email jol jonne.
|
vas. jún. 16, 2002 2:10 |
|
|
Norb
ezüst tag
|
A pannonál nem ingyenes a GPRS???
Nálam adott egy gyárilag független 6310i, + DLR-3P
adatkábel, + számítógépek.
Pannon előfizetéssel menne a netezés GPRS-en? (most Westel
előfizus kártyával használom, ehhez vennem kéne egy pgsm
előfizetést...)
Mibe fájna ez még nekem? Bocs a tudatlanságomért...
Norb.
|
vas. jún. 16, 2002 0:33 |
|
|
Mobius
|
Sziasztok! Már Lassan 1 éve használom az R520-as telefont. Nem volt vele problémám. Viszont itt látom, hogy megjelentek új szoftververziók. Érdemes frissíteni? Milyen változások várhatók, ha frissítek? A jelenlegi verzio a szoftverinfo alapján a következő: R2D prgCXC125303 R2D prgCXC125147_TAE ----------------------------------------------------------------- Nyerj utazást, notebook-ot és digitális kamerát! >> http://www.webmania.hu/nyeremenyjatek/?from=67----------------------------------------------------------------- -- Üzenet a csoportnak: list@mobil.lx.huFeliratkozás: subscribe@mobil.lx.huLeiratkozás: unsubscribe@mobil.lx.hu
|
vas. jún. 16, 2002 0:29 |
|
|
Mobius
|
Sziasztok!
Már Lassan 1 éve használom az R520-as telefont. Nem volt vele problémám. Viszont itt látom, hogy megjelentek új szoftververziók. Érdemes frissíteni? Milyen változások várhatók, ha frissítek?
A jelenlegi verzio a szoftverinfo alapján a következő:
R2D
prgCXC125303
R2D
prgCXC125147_TAE
|
szomb. jún. 15, 2002 23:12 |
|
|
Bike_MTB
|
Ki kellene kapcsolni a mozgásérzékelőt és akkor teljesen jól fog működni! Tapasztalat... )) Rgds. Manka . ----- Original Message ----- From: "Molnár Zoltán" <moz@egon.gyaloglo.hu> Sziasztok! Gregory, mi lett a spec ébresztéssel? Ugyanis 2 csipogás után nekem is leáll. Van reá valami megoldás? Ja, a soft: R4A008. Köszi.
|
pén. jún. 14, 2002 22:32 |
|
|
Grass
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 371 Tartózkodási hely: Budapest
|
Moz: Kapcsold ki az ébresztésnél a mozgásérzékelőt. Nekem is sajnos ez a bugja, úgy néz ki. Nem is nyúlok felé, és ahogy írtad, nekem is két csippanás után elhallgat. Normál üzemmódban ébreszt rendesen.
Üdv: Gabesz
|
pén. jún. 14, 2002 21:55 |
|
|
Gregory
arany tag
|
Moz: Semmi megoldás. Minden újabb telefon ilyen! Úgy
látszik, hogy csak az első szériás telókban működött jól. :-
(
|
pén. jún. 14, 2002 20:22 |
|
|
Moz
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 14 Tartózkodási hely: Mindig máshol
|
Sziasztok!
Gregory, mi lett a spec ébresztéssel? Ugyanis 2 csipogás után nekem is leáll. Van reá valami megoldás?
Ja, a soft: R4A008.
Köszi.
|
pén. jún. 14, 2002 16:20 |
|
|
Bike_MTB
|
Nekem egyáltalán nem engedte, pedig 2 napot küzdöttem vele (mármint a beállítással), hja és a Young, valamint a Pannon Spec. Help Desk dolgozott velem. Remélem, nem vagy egyedi eset! Örülök, hogy neked sikerült. Most nekem is megy minden és szédületes gyorsasággal! Rgds. Manka . ----- Original Message ----- From: "Amti" <amtisms@freemail.hu> >Azért nem egészen értem, hogy miért nem engedi a Pannon >GSM a GPRS Mail-t használni? Szerintem meg engedi. Én elég régen ezen töltöm hétvégeken meg délután az emileket. Internet Mail szolgáltatásom van, havi bruttó 500. Emilcím x@pannongsm.hu (2 mega) SMS értesítő. Analógot csak netezésre használok 19,900-en. A 28,800 mindig megszakad.
|
pén. jún. 14, 2002 13:57 |
|
|
Amti
ezüst tag
|
>Azért nem egészen értem, hogy miért nem engedi a Pannon
>GSM a GPRS Mail-t használni?
Szerintem meg engedi. Én elég régen ezen töltöm hétvégeken
meg délután az emileket. Internet Mail szolgáltatásom van,
havi bruttó 500. Emilcím x@pannongsm.hu (2 mega) SMS
értesítő. Analógot csak netezésre használok 19,900-en. A
28,800 mindig megszakad.
Üdv. Amtibácsi
|
pén. jún. 14, 2002 11:58 |
|
|
Bike_MTB
|
Csodálatos!!! Beléptem a Matáv utáni korba! A tegnapi nappal - küzdelmek után - sikerült összekapcsolnom az R520m gépemet a Pannon rendszerrel úgy, hogy előfizettem a GPRS Internet 1-re. Kis gubanc adódott a gép beállításakor, de minden működik (most már). Nagyon jó, gyors és valóban egyszerű. Ma már innen levelezek, Internetezem. Nemsokára teljesen eldobom a Matáv vonalat. Ma már csak este a "Mindenkinek" sávban használom, de amikor megszűnik az is, akkor egyszerűen fölöslegessé válik! Nálam a Matáv percei meg vannak számlálva... Azért nem egészen értem, hogy miért nem engedi a Pannon GSM a GPRS Mail-t használni? Az "Analóg WAP"-ot viszont teljesen kiirtottam. Most már csak GPRS-en nyomulok. Nagyon jól megy. Na és ami a lényeg, hogy észrevehetően gyors!!! Rgds. BikeMTB aki mostantól MankaMTB (a kerós listákon legalább is eddig is ez voltam) ))
|
pén. jún. 14, 2002 6:45 |
|
|
Bike_MTB
|
Itt konkrétan arra gondoltam, hogy az Internet Mail
megvételekor (500 Ft/hó) nem engedi a Pannon GSM a GPRS-t
használni, hanem csak az analóg rendszert.
Tehát ezen a szinten nem műxik a GPRS. Analógba pediglen
nagyon drága lenne!
26-32 eFt/hó összeget számoltam. Ez persze lehet, hogy nem
teljesen igaz, de nagyságrendileg OK. Na és akkor még nincs
telefonálás ebben a keretben, stb.
...
Üdv.
BikeMTB
|
csüt. jún. 13, 2002 10:26 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
HappyBike -> miért ne működne? (igaz nekem már T68i-m van, nem tudom kipróbálni a T39-en)
|
szer. jún. 12, 2002 8:55 |
|
|
HappyBike
|
Na az addig OK, csak éppenséggel azon meg nem műxik! )) Legyen szerencséd a T39-vel. Rgds. BikeMTB . ----- Original Message ----- From: "István" <itanczos@westel900.net> ... Ezt az emil ellenőrzést szerintem igazándiból a GPRS-re találták ki. Nem volt jó választás a t39? Hm... Lehet... Azért megpróbálom! ))
|
szer. jún. 12, 2002 6:22 |
|
|
Gregory
arany tag
|
Ezt az emil ellenőrzést szerintem igazándiból a GPRS-re
találták ki.
Nem volt jó választás a t39? Hm... Lehet... Azért
megpróbálom! ))
|
szer. jún. 12, 2002 0:01 |
|
|
HappyBike
|
Én mondjuk az intervallumra értettem! Szerintem, ha naponta felmegy, 60 percenként, az 24 fellépés. Ebből 7 * 20 Ft + 13 * 50 Ft + 4 * 20 Ft = 870 Ft/nap. 31 nap esetében ez 26970 Ft/hó. Csak az adathívás. Nem sok ez egy kicsit? Vagy valamit elszámoltam?
Rgds. BikeMTB . ----- Original Message ----- From: "bluey" <gbalazs@freemail.hu> ... Nem kerül sokba. Ilyenkor nem 2x küldi el a levelet, hanem 2 db címre egyszerre ugyanannyiért.
|
kedd jún. 11, 2002 23:17 |
|
|
HappyBike
|
Szerintem a T39-es az R520m és a T68 után nem volt jó választás. Persze ez az én maszek véleményem. Rgds. BikeMTB . ----- Original Message ----- From: "István" <itanczos@westel900.net> ... Szia Bike! Ma vettem egy t39-et! Hiába, megfertőződtem az ericsson-nal! .-))) ...
|
kedd jún. 11, 2002 23:16 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Nem kerül sokba. Ilyenkor nem 2x küldi el a levelet, hanem 2 db címre egyszerre ugyanannyiért.
|
kedd jún. 11, 2002 22:59 |
|
|
HappyBike
|
Beállítottam. Majd megnézem, hogy műxik-e... Köszi, mindkettőtöknek a segítséget! Nagyon gyorsak voltatok. )) Na és most nagyon Happy vagyok, meg persze Bike is! Rgds. BikeMTB . ----- Original Message ----- From: "bluey" <gbalazs@freemail.hu> HappyBike -> Kimenő üz. más. : itt tudsz megadni egy e-mail címet, ahová minden elküldött levélről küld egy másolatot a teló (pl. amit otthon töltesz le, így meglesz minden elküldött leveled a PC-n)
|
kedd jún. 11, 2002 22:47 |
|
|
HappyBike
|
Na de az baromi sokba kerül... Nem? Rgds. BikeMTB . ----- Original Message ----- From: "István" <itanczos@westel900.net> ... Szia Bike! Ma vettem egy t39-et! Hiába, megfertőződtem az ericsson-nal! .-))) Szóval, az első a kimenő üzenet másolatát jelenti. De hogy hova teszi, azt nem tudom? A második egy intervallum, amivel például beállíthatod, hogy 15 percenként ellenőrizze az emiledet!
|
kedd jún. 11, 2002 22:47 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
HappyBike ->
Kimenő üz. más. : itt tudsz megadni egy e-mail címet, ahová minden elküldött levélről küld egy másolatot a teló (pl. amit otthon töltesz le, így meglesz minden elküldött leveled a PC-n)
|
kedd jún. 11, 2002 22:08 |
|
|
Gregory
arany tag
|
Szia Bike!
Ma vettem egy t39-et! Hiába, megfertőződtem az ericsson-
nal! .-)))
Szóval, az első a kimenő üzenet másolatát jelenti. De hogy
hova teszi, azt nem tudom?
A második egy intervallum, amivel például beállíthatod,
hogy 15 percenként ellenőrizze az emiledet!
|
kedd jún. 11, 2002 21:55 |
|
|
HappyBike
|
Szeretnélek megkérdezni titeket, hogy szerintetek, ha az alábbi lépéseket végigcsinálom, akkor ahova eljutok, ott mit lehet beállítani:
- jobbra nyíl, - 2 (üzenetek), - 4 (opciók), - 3 (E-Mail), - 2 (postafiók szer.), - postafiók név (jelen esetben ez a BikeMTB), - 0. számozású menüpont utáni két számozatlan menüpont:
Kimenő üz. más. ??? Ellenőrz. időköz: ???
Ez utóbbi a lekérdezéseket automatizálja, de mikortól?
Rgds. BikeMTB
|
kedd jún. 11, 2002 21:32 |
|
|