|
Szerző |
Üzenet |
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Hello!
lenne egy olyan kérdésem,ami kicsit zavaró:
a telcsiben ugyebár van 150 üzi számára hely.Végre sikerült ezt megtölteni,és után jött a (félig meddig várt) "meglepi",hogy a memória betelt ;-((Pedig a sim-en ott van még neki a hely sm-ek számára...Azt miért nem használja?Valahogy rá lehet bírni,hogy oda is tároljon?
thx
pampika
|
csüt. jún. 26, 2003 15:28 |
|
|
Csali
vas-tag
|
Köszi a gyors választ.
Fel sem merült bennem, hogy ezt még nem oldották meg.
Üdv,
|
kedd jún. 24, 2003 20:11 |
|
|
.Macika.
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 0 Tartózkodási hely: Itt ülök, szemben Veled!
|
Igen, egyidejűleg 1 aktív BT kapcsolat lehet.
Ha egy aktív kapcsolat (pl. BT-n keresztül net) alatt más BT
eszközt akarsz keresni, akkor megkérdezi, hogy bontod-e az
épp aktívat.
De ez nem okoz nagy problémát. Szerintem nicns olyan
készülék, ami egyoidejűleg több aktív BT-kapcsolatot tudna
fenntartani.
|
hétf. jún. 23, 2003 16:05 |
|
|
Csali
vas-tag
|
.Macika.
Látom, nagyon otthon vagy a bluetooth terén is, így biztos meg tudod válaszolni az alábbi egyszerű kérdést:
6310i egy időben tényleg csak 1 bluetooth kapcsolatot tud kezelni, vagy csak nekem nem jött össze???
Köszi előre is.
|
hétf. jún. 23, 2003 15:27 |
|
|
vPierre
vas-tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Budapest
|
Halkan kerdezem: GPRS net kozben kicsorog a telefonotok?
Nekem v5.50-es soft-al sem (delelott meg v5.22 volt) es finoman fogalmazva duhito. A 6310-es kicsorgott, sajnalom is de a LED csere arat fizettem kulonbozetkent + ez ujabb, nem szeretnem visszacserelni ((
Mi tortenik ujabban a nokia (kis betuvel, sic!) programozoival? Kenyeren es vizen vannak tartva? (Pl. snake miert nem megy BT-n is, miert csak infran, csoportlogo-kuldes csak SMS-ben, WAP bookmark kuldes szinten, stb? Meg egyeb aprosagok...)
Csalodott vagyok...
|
vas. jún. 22, 2003 17:20 |
|
|
BaseBoy
|
.Macika.
Köszönöm a kimerítő választ! Akkor jöhet a Bluetooth!
Amúgy van valakinek tippe, hogy kábelon miért bontja olyan sokat a kapcsolatot? Már csak a kiváncsiság miatt érdekelne...
BaseBoy
|
pén. jún. 20, 2003 22:46 |
|
|
.Macika.
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 0 Tartózkodási hely: Itt ülök, szemben Veled!
|
BaseBoy
Az EPoX BT kapcsolatához nincs szükség semmiféle gyári szoftverre, csak arra, amit a dongle-val adnak. Arról tudod belőni a Dial-Up Network-ot is, egyedüli szükséges beállítás a telefonban, hogy az alap GPRS elérési pontot be kell állítanod a szolgáltatónak megfelelőre (W=internet, V=internet.vodafone.net, P=net, netx (előfizetéstől függően)).
Aztán már mehet is a csatlakozás. És nem szakad meg, csak ha lemerül a teló. De hát 10m-es körzetben csak van egy konnektor egy töltővel. :c)))
A Nokia gyári szoftvereivel (PC_Suite és egyebek) valóban nem megy az EPoX BT-je, arra csak a Nokia által certifikált méregdrága BT-kártya alkalmas.
A SmartPhone-oknál már változott a helyzet, a 7650-nél is és a 3650-nél is megy szépen a BT-kapcsolat a PC_Suite-tel.
|
pén. jún. 20, 2003 17:13 |
|
|
.Macika.
|
newfee
Utólag kiderült, hogy a Vodafone betegeskedik egyre komolyabban ott Hévíz mellett, ahol nyaraltam/-ok/fogok nyaralni (több részben megszakítva augusztus végéig).
Az egész cserszegtomaji hegyoldal ki van akadva a Vodára, sokan vannak arra idős emberek, akik anno City-t vettek és most lassan egy hete használhatatlan a telójuk. Akár kimenő, akár bejövő hívás esetén pár másodperc múlva elnémul a hívás, majd 5-10 mp múlva mintha mi sem történt volna, folytatódik, és ez megy folyamatosan, ameddig valamelyik fél meg nem unja.
Az érdekesség az, hogy a Netmonitoros 7110-esemmel megállapítotam, -56 dB-es a legjobb csatorna térereje, ez csak alig kicsivel jobb, mint itthon mérhető, az adótól pár tucat méterre lévő térerő. Az eddig látott összes telefon térerőkijelzője maximumot mutatott. Mégsem használható egyik sem.
Érdekes, hogy 1999. novemberben indult a Voda, és 2000. nyarán itt már tökéletesen lehetett telefonálni saját hálózatról. Egészen e hét hétfőjéig. :c((((
Már kb. 1,5 órát csacsogtam az ÜFSZ-tal, eddig senki semmi rendellenességet nem tudott megállapítani.
Azért ez több, mint érdekes.
Tudni kell hozzá, hogy a hévízi tóhoz igencsak nagyszámú külföldi érkezik egész évben, lassan már leveri a Balatont is (itt van víz :c)) ), elég érdekes a Voda hozzáállása a témához.
Van itt valaki a Vodától, aki tudna valamit mondani. Nem baj ha rosszat is, csak jó legyen! :c)))
|
pén. jún. 20, 2003 17:06 |
|
|
BaseBoy
|
Sziasztok!
6310i-s telefonomat használom (v5.10) vodafone internetre, illetve használnám, de bizonyos időközönként megszakítja a kapcsolatot: "GPRS kapcsolat vége" üzenettel.
A Speedshopban vettem hozzá nem eredeti adatkábelt, ami internetezésre is jó (ezt mondta a fickó). Bezzeg az öcsém siemens me45 telójában soha nem szakad meg. Ez a kábel hibája lehet?
.Macika., tudom, hogy Te Bluetooth Epoxot használsz. Ahogyan kivettem szavaidból azzal nem szakad meg? Mert akkor vennék egy ilyet a speedshopban. Ja a **** azt mondta, hogy ez az USB-s Bluetooth nem megy a gyári softokkal. Ez igaz?
Válaszotokat előre is köszi!
BaseBoy
|
pén. jún. 20, 2003 16:31 |
|
|
newfee
vas-tag
|
Macika!
A 6310i mit csinál a westel kártyával? Azzal is kiakad? Ha
igen, egyértelmű, hogy a telóval van valami.
Üdv Newfee
|
pén. jún. 20, 2003 14:56 |
|
|
Csali
vas-tag
|
Sziasztok!
Összehoztam, az Ipaq, 6310i és BT headset triót. Csak egy gond van: Úgy néz ki, hogy a telcsi, egyszerre csak 1 aktív BT kapcsolatot tud kezelni, tehát vagy 6310i - Ipaq, VAGY 6310i - Headset, de egyszerre nem.
Tényleg, csak 1-et tud, vagy csak nekem nem jön össze?
|
pén. jún. 20, 2003 8:06 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Én 6 hónap nokia garival vettem egyet 48 e-ért,gyári független.5.10-es soft van rajta és néha produkál olyat,h magától(4-5ször eddig) újraindul pin kérés nélkül,rendesen feljelentkezik a hálóra.De gondolom,ezen 1 soft frissítés segít:)
Sztem yó választás,mert nagyon sokat tud,leszámítva a színességet (bár a kék háttérvilágítás sötétben nagggyon szép:) a java-s progikra(meg ami a dinamikus memóriát használja) papíron 128 kb van,de ha teljesen üres,kb 212 kb fér bele,egy applet max 30 kb. lehet.
bye
|
hétf. jún. 16, 2003 23:14 |
|
|
.Macika.
|
Szomorú felfedezést tettem ma este. Lévén, hogy nyaralok, ezért oda a nagy sebességű ADSL, maradt a GPRS Vodanet.
Második napja küszködök vele, pár 10 perc után megáll az adatforgalom, és többet nem indul el. Szoft 5.22.
Kipróbáltam Westellel is, az 7650-ben van, azzal gyönyörűen megy. Gondoltam egy nagyot, és áttettem a 7650-be a Voda kártyát. És HIHETETLEN, de azóta megy folyamatosan, ha meg is áll az adatforgalom, utána újraindul anélkül, hogy be kéne avatkozni, újra kéne indítani a telót.
Sőt, átraktam a 3650-be is, azon is ugyanezt tapasztaltam.
Akkor ezek szerint a 6310i 5.22 szoftja GPRS terén hibás???
|
hétf. jún. 16, 2003 20:57 |
|
|
Breakk
arany tag
|
Szerintetek megéri még mostanában venni ilyen telcsit???
|
hétf. jún. 16, 2003 15:02 |
|
|
SAV
|
Remelem meg nem keso az en verziom a valaszokra a kovetkezo:
1.) Lenyegeben nincs kulonbseg a 3 fele kapcsolat kozott, mindegyikkel tudod menedzselni a telefonbejegyzeseket, logokat, naptarbejegyzeseket, neveket, a hozzatartozo adatokkal... Persze ehhez kell a megfelelo szoftver, amely tamogatja az altalad kivalasztott kapcsolatmodot. Es termeszetesen a szamitogepednek is rendelkeznie kell a megfelelo hardverrel. En elsonek a DLR3 -as kabel kapcsolatot ajanlom, mert a bluetooth es az infra kapcsolat nem jon ossze mindenkinek elsore. De ha az infrat vagy a bluetothot masra is szeretned hasznalni, akkor gazdasagosabb olyan eszkozt venni a pc be. Szoftver tekinteteben en a legujabb Nokia pc suite-t es az Oxygen Phone manager II -t ajanlom. Ezek mindharom kapcsolattipust tamogatjak.
2.)Asszem meg az 5.50
3.)Erre meg nem talaltam megoldast.
|
hétf. jún. 16, 2003 9:33 |
|
|
Slash
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 50 Tartózkodási hely: Budapest
|
Helló!
Újra megkérdezem, amit már megtettem feljebb is.
1.) Mi a különbség az infra/bluetooth/kábelkapcsolat között (a sebességen kívül)? Mi az, amihez az aatkábel elengedhetetlen (logó,sms,csengõhang,JAVA!!! letöltés érdekelne leginkább)?
2.) Melyik az a firmware verzió, ami jelen pillanatban a legjobbb?
3.) Olvastam, hogy a java programokhoz van valami méretkorlát vagymi a 6310i-n... Ezt ki lehet valahogy kerülni?
Elõre is kösz a válaszokat!
|
hétf. jún. 09, 2003 13:44 |
|
|
Csali
vas-tag
|
Sziasztok!
Szerintetek meg lehet oldani, hogy egy ipaq-ot egy 6310i-t és egy headsetet úgy összekombinálni bluetooth-tal, hogy az ipaq-ról kezdeményezem a hívást, a 6310i a táskában marad, és a headseten folytatom le a hívást?
Ha konkrét tapasztalatotok, vagy véleményetek van írjatok!
|
pén. jún. 06, 2003 9:35 |
|
|
Lali
|
Szerintetek lehet-e hogy a Nokia több "minõségû telefont gyárt? Pld. Szolgáltatóknak olcsóbb alkatrészekbõl, ilyesmi.
Van itt elõttem 2db 6310i 2003 04-havi gyártás. Az egyik kijelzõje tökéletes, kékes világítás, homogén, ez gyárilag független, a másik pannonos, olyasmi -nem olyan erõsen - a kijelzõje mint a 6210 elsõ szériásé volt, és kontrasztcsíkok is egy picit látszanak benne, a világítás sem homogén teljesen. Ez kínai akkuval van, a másik japánnal, ez is jobb kidolgozásnak tûnik. Régebben is tapasztaltam ilyesmit. Vélemény?
|
kedd jún. 03, 2003 22:25 |
|
|
Bagyu
gyémánt tag
|
Na ezt megkaptam. Szegényke igencsak problémás. 25 perc alatt javították, de az a baj, hogy volt leejtve eccer, és károsult, így nem tudnak időpontot mondani, hogy meddig húzza.
|
csüt. máj. 15, 2003 22:26 |
|
|
trackball
ezüst tag
|
Szerintem számíthatsz arra, hogy összegyűjtünk neked pénzt,
hogy vehess egy újat!
|
csüt. máj. 15, 2003 15:23 |
|
|
Bagyu
gyémánt tag
|
Az ördögöt a falra festettem, amikor a holo matricáról kérdeztem... Ma a 6310-em megadta magat. Nem csörög, nem rezeg, hívást nem fogad. Sms-t igen. Arra tudok is válaszolni...
|
csüt. máj. 15, 2003 13:25 |
|
|
DIE_ROBOTER
|
Megvolt a szoftver csere 5.50-re.
Az Epox BT-DB02 USB-vel a PC Suite tökéletesen megy és gyorsabb mint kábelen.
A Logomanagert és az OPM2-t még nem tudtam összehozni...
|
csüt. máj. 15, 2003 5:56 |
|
|
Kenwood
vas-tag
|
MACIKA!
minek neked 4 telo?
6310i bejön neked?
6510 ed volt már?mik a tapasztalatok a 2 telo felől?
köszi
KENWOOD
|
szer. máj. 14, 2003 14:37 |
|
|
.Macika.
|
Vissza kéne keresni itt a fórumon, hogy 1 vagy 2 éve
(szerintem ez utóbbi) nem tesznek már hologramos matricát
(ún. HÍF-matricát) a telefonokba.
Tehát ha 2 évnél újabb a telód, akkor ne keresd.
Előttem itt van a 4 Nokia telóm, egyikben sincsen hologramos
matrica.
Szóval nyugodj meg! :c))
|
szer. máj. 14, 2003 1:01 |
|
|
Bagyu
gyémánt tag
|
Na, erre senki nem tud válaszolni???
|
kedd máj. 13, 2003 20:36 |
|
|
Bagyu
gyémánt tag
|
Lenne egy kérdésem. Lehetséges, hogy "elhagytam" a holo matricámat? Most nézem, hogy nincs benne az akksi alatt. Egy ideig ott tároltam a másik sim kártyáim, és nem igazán néztem rá. Most itt olvasom a vásárlásos dolgokat, és gyanút fogtam... ez garancia problémát jelenthet? (Amikor szoft frissíteni voltam, nem emlékszem, hogy meg volt-e kb. 2 hónapja...)
|
kedd máj. 13, 2003 11:00 |
|
|
+1
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 73 Tartózkodási hely: Magamon kívül
|
El kell keserítselek: VAN 6310i-hez jó, működőképes, teljes
mértékben DLR-3P kompatibilis kábel, igaz hogy én br.6e.-
ért láttam utoljára.
|
kedd máj. 13, 2003 10:47 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Hello!
igen,nem sportból kéne,hanem h belemenjen a vodás sim is (westelnél naggyon drág a wap;(((
de az előbb találtam 1 függetlent,szal lehet,h megoldódik a probléma:)
thx
|
hétf. máj. 12, 2003 20:04 |
|
|
.Macika.
|
{i}ami miatt nem lenne érdemes kiüttetni egy zsírúj telcsit{/i}
Nézd, csak sportból nem érdemes kiüttetni. Már értem
ezalatt, hogy ha Te pl. egy Westeles telót Westeles
kártyával akarsz csak használni, akkor értelmetlen
kiüttetni, kockáztatva a garanciát.
Ami miatt nem árt a gyári garancia, az a szoftfrissítések
ingyenessége. Bő 1 éve van már forgalomban a készülék, a
kisebb hibák már ki lettek javítva.
{i}...vhol olvastam,h a telcsi elküld 1 csomó infót magáról
hálóra jelentkezéskor,ami kiütve változik.{/i}
Ez nem így van, a hálózatban semmit nem lehet abból érezni,
hogy ki lett ütve egy teló, illetve nem pontosan így van,
ugyanis ha elkezdik figyelni a telót, akkor tudhatják, hogy
az adott IMEI-s teló milyen lock-kal került forgalomba. Ha
nem olyan kártyával van a hálón, akkor logikus, hogy ki lett
ütve. De maga a teló nem kezd el "vészjeleket" sugározni. :c))
De mondom, simán "bemérhető, megtudható, kikövetkeztethető"
hogy nincs már rajta a hálózati lock a készüléken.
|
hétf. máj. 12, 2003 18:53 |
|
|
Kenwood
vas-tag
|
Sziasztok!
ha ilyen telot keresek 6-8 honap gariwal mennyi pénzbe kerül?
junius közepe felé sztetek hogy alakulnak az ilyen 6310 i árai?
magánszemélytől vagy gsm boltban vegyek?utobbi rak rá %ot nem?
ha magánszemélytől veszek,miket ellenőrizzek?
holo,matrica IMEI meg még?
köszi
|
hétf. máj. 12, 2003 17:38 |
|
|
Kenwood
vas-tag
|
Sziasztok!
ha ilyen telot keresek 6-8 honap gariwal mennyi pénzbe kerül?
junius közepe felé sztetek hogy alakulnak az ilyen 6310 i árai?
magánszemélytől vagy gsm boltban vegyek?utobbi rak rá %ot nem?
ha magánszemélytől veszek,miket ellenőrizzek?
holo,matrica IMEI meg még?
köszi
|
hétf. máj. 12, 2003 17:36 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
köszi!
sajna erre számítottam;(akkor úgy kérdezem,h Ti,mint aktív felhasználók szerint szokott-e komolyabb gond lenni vele,ami miatt nem lenne érdemes kiüttetni egy zsírúj telcsit? (mer a fórumot végigolvasva úgy tűnik,h nem nagyon szokott benne hibás lenni:)
és vhol olvastam,h a telcsi elküld 1 csomó infót magáról hálóra jelentkezéskor,ami kiütve változik->rá jöhet a westel.aki esetéeg westelnél dolgozik:mennyire szokott ilyen infókat nézni a westel?(átlagos mennyiségű használatra lenne,nem ezen élném életem)
(bocsi,ha nagyon hülyeséget kérdezek,csak kéne a yó telcsi is és az olcsó wap is:)
thx
pampika
|
vas. máj. 11, 2003 20:46 |
|
|
tbcgsm
|
Sracok, a Sirius emaillel kapcsolatban nem tud senki semmit?
Az lenne a kerdesem, hogy van-e krekkelt verzio, vagy hogy lehet nem trialkent hasznalni? Mert rohadt jo!!!
|
vas. máj. 11, 2003 19:56 |
|
|
barthi
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 141 Tartózkodási hely: Mindenképpen itt, a poharam közelében...
|
Adok Neked egy gyari Nokia DLR-3P kabelt 3500-ert,ez
nagysagrendileg a bolti ar fele.
Kb.3x hasznaltam osszesen.
mailto:barthi@westel900.net
Ha telefonszamot is irsz,szivesen felhivlak.
Udv.
|
vas. máj. 11, 2003 19:46 |
|
|
.Macika.
|
{i}már soxor említettétek a Fészek boltot:ha ő kiüti,akkor
tényleg +marad a gari?a nokia is elfogadja úgy?{/i}
Jót mosolyogtam (ne haragudj meg) a naívságodon. Amellett,
hogy Fészek jó barátom remélem nem veszi sértésnek, amit
most fogok írni.
Akármennyire is profi Fészek, ugyen nem gondolod, hogy csak
azért, mert egy megbízható profi ember csinálja, attól nem
lesz bűncselekmény/garanciavesztést okozó cselekmény az unlock?
|
vas. máj. 11, 2003 18:46 |
|
|
Slash
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 50 Tartózkodási hely: Budapest
|
Helló!
Én is késülök egy ilyen telót venni, de lenne pár kédésem.
1.) Mi a különbség az infra/bluetooth/kábelkapcsolat között (a sebességen kívül)? Mi az, amihez az aatkábel elengedhetetlen (logó,sms,csengõhang,JAVA!!! letöltés érdekelne leginkább)?
2.) Ha a fentiekhez mindenképp kell adatkábel, hool tudok ilyet venni !OLCSÓN!? A használt is jó természetesen.
3.) Melyik az a firmware verzió, ami jelen pillanatban a legjobbb?
4.) Olvastam, hogy a java programokhoz van valami méretkorlát vagymi a 6310i-n... Ezt ki lehet valahogy kerülni?
Elõre is kösz a válaszokat!
|
vas. máj. 11, 2003 15:08 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Sziasztok!
most készülődöm venni egy 6310i-t,de olyan gondom van vele,h a westeles előfizus kártya mellé kéne bele 1 vodás is wapozni.írtam a westelnek,h mennyiért ütik ki hivatalosan,erre azt mondták,h van nekik független is 85400-ért(nokiánál 80000...
már soxor említettétek a Fészek boltot:ha ő kiüti,akkor tényleg +marad a gari?a nokia is elfogadja úgy?
és még 1 dolog:ha bevállalok 1 multisimes megoldást és vmiért be kell vinni a simet a westelhez,akkor ezért szólhatnak vmit?
köszi
|
pén. máj. 09, 2003 7:52 |
|
|
JrCsG
ezüst tag
|
az előzőekkel nekem sem ment, csak miután a felsorolt
dolgok "végrehajtodtak". Azóta is hiba nélkül megy, akár
hova rakom a telefont (már a konyhába is kiraktam, hátha
nem megy, de megy ) )
|
szer. máj. 07, 2003 10:45 |
|
|
SAV
|
Elõzõ hozzászólásomban észre vettem hogy a 08 beírható billentyûzár alatt, ez nem bug, hanem valamelyik ország segélyhívószáma, mûködik még a 911 is és a 112 is. Gondoltam leírom már magamnak hogy más is lássa ezt a világrengetõ felfedezést )))
|
kedd máj. 06, 2003 10:42 |
|
|
.Macika.
|
Bár most, hogy elolvastam újra a hsz-edet, a {b}Pannon{/b} GPRS-nél elbizonytalanodtam... :c)))
{i}
ÜFSZ - Milyen típusú készüléke van?
ÜF - Westel.
ÜFSZ - Jó, de milyen márkájú a készüléke?
ÜF - Westel.
ÜFSZ - Nem így értettem uram, Alcatel, Motorola, Nokia,
Panasonic........
Valaki súgja: - Mondd neki "Westel a Kapcsolat" hátha
úgy tudni fogja!{/i}
|
hétf. máj. 05, 2003 23:13 |
|
|
barthi
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 141 Tartózkodási hely: Mindenképpen itt, a poharam közelében...
|
Vagy infra,vagy bluetooth...
Amugy az ADOK-VESZEK topicban lattam egyet felaron.
Udv.
|
hétf. máj. 05, 2003 23:01 |
|
|
.Macika.
|
Sőt, csak a GYÁRI DLR-3{b}P{/b} kábel, legjobb áron olyan
7.5-8e-ért láttam.
De tud infrán is, sőt BT-vel is csatlakozni a nethez.
Mostanában igencsak egy árban vannak az ehhez szükséges
eszközök. Kb. 8 rugó egy USB BT Dongle, és hasonló összeg
egy soros infra is.
|
hétf. máj. 05, 2003 22:57 |
|
|
teacher
|
Sziasztok!
Ma vett a hugom 6310i-t. A pannon GPRS-net-hez tényleg csak a gyári kábel jó?
Köszi
|
hétf. máj. 05, 2003 22:51 |
|
|
.Macika.
|
{i}De bocs hogy létezem!{/i}
Most az egyszer elnézem! :c)))
Igen, jól emlékszel, az 5110-es telefon megjelenése óta (kb.
5 éve) van ez a kétvonalas opció a Nokiák szoftjában.
Majdnem ez idő óta létezik az általam eddig kb 5x említett
Orange szolgáltatás, amiben - tudomásom szerint Európában
egyedüliként - nyújtják ezt a lehetőséget. Nevezetesen van
rá lehetőség, hogy pl. délután 4-ig az {b}egyik{/b} számon,
majd 4-től - átkapcsolva a menüben a megfelelő pontot - a
{b}másik{/b} (magán)számon legyél elérhető, illetve ezen
idópontok között mindig a Neked anyagilag megfelelő számról
tudj hívást indítani (pl. munkaidőben a céges számlára,
utána a magánra).
Erről van szó, erre van lehetőség, másra nem.
Mint említettem ez is csak egyetlen országban, egyetlen
szolgáltatónál van. Magyarországon, de még a környező
országokban sem hallottam ilyenről, pedig várható, hogy
minket megelőzve lesz náluk, ha lesz.
Amit leírtál, az technikailag nem megvalósítható. Mindenből
kettő kellene a telóba, akkor az meg már olyan, ha két
telefonnal járkálnál. Az meg már most is adott lehetőség.
{i}...nincs lehetőségem hogy a 345623465 meglévő üzenetet
végigolvassam!{/i}
Érdekes, hogy ha valakire rápirítok, mert meg sem próbálta
használni a keresést, akkor az egyből azzal jön, hogy nincs
ideje különböző okok miatt AZ ÖSSZES hozzászólást elolvasni.
De hát a keresés pont erre lenne kitalálva, hogy ne kelljen
345623465 hozzászólást elolvasni. Csak azokat, amiben
szerepel a kívánt szó, kifejezés, miegyebek.
|
hétf. máj. 05, 2003 13:55 |
|
|
WyattEarp
|
Hali!
Bocsika Macika, de melóhelyről netezem ezért nincs
lehetőségem hogy a 345623465 meglévő üzenetet végigolvassam!
Továbbá egy szolgáltatóhoz tartozik mind a két kártya,
mindkettő vodafone-os, de nem lehet átírányítani mert
mindkettő pre-paid.
Továbbá azért mertem megkérdezni amit kérdeztem, mert a
NOKIA 6210 vagy 6310 használati utasításában olvastam azt,
hogy léteznek olyan sim kártyák, amelyekhez két
telefonszám, és ezért két telefonvonal van rendelve.
De bocs hogy létezem!
|
hétf. máj. 05, 2003 13:06 |
|
|
.Macika.
|
A 4. pontot kifelejtettem.
4. Valamiért a 6310(i) nagyon nehezen, mitöbb bizonytalanul
viseli el a kétkártyás eszközöket, talán (egy másik topicban
megy most erről a téma) a 2in1 megoldással lehet strapabíró
megoldást alkotni.
|
hétf. máj. 05, 2003 12:54 |
|
|
.Macika.
|
Jajjjjjj, az az érzésem, hogy Te nem szoktál olvasni, csak
írni...
1. TÖBB TUCAT TOPIC is szólt már erről, fura, hogy egybe sem
botlottál bele még véletlenül sem.
2. Ha kicsit gondolkozol rájössz, hogy LEHETETLEN, hogy 1
telefon 1 végfokkal egyszerre 2 fülönböző szolgáltató 2
különböző frekijén dolgozzon.
3. Szintén a 2-es pontban vázolt esetben rájösssz, hogy a
két vonalas kártya CSAK ANNYIBAN különbözik a mostani két
SIM-es megoldásoktól (hátlap, akksi vagy a legújabb a 2in1
SIM), hogy menüből, a telefon újraindítása nélkül lehet
választani a két szám között (csak zárójelesen: ez eddig
tudomásom szerint csak Angliában és csak az Orange hálózatán
megy, de ott is csak 1 hálózaton belüli számokkal)
Szóval szerintünk nem oldható meg :c)))
|
hétf. máj. 05, 2003 12:49 |
|
|
WyattEarp
|
Hello!
Meg lehet-e azt oldani 6210 és 6310 esetében, hogy olyan kétkártyás hát- vagy közlapot szereljenek a telóra, amely segítségével mind a két sim él egyszerre, tehát hogy ne kelljen ki-be kapcsolgatni, és mind a két telszámon lehessen fogadni hívást és smst?!?!?! Azért kérdem, mert a telcsi elvileg tud kezelni olyan simkártyát, amelyhez két vonal van rendelve! Szóval szerintetek megoldható? Ha igen hol és mennyiért? talladega@freemail.hu
|
hétf. máj. 05, 2003 11:48 |
|
|
Slapic
|
Sziasztok!
Remélem már többeknek van tapasztalata a HDW-2-ről...
A kérdés az lenne, hogy működik-e korrektül mezei 6310-el?
Ugyanez a kérdés az SE HBH-60-ra. Van a HDW-2 és a HBH-60 között érdemi különbség (Nokia 6310-es telefont használva)?
Üdv,
Slapic
|
vas. máj. 04, 2003 21:45 |
|
|
tbcgsm
|
Kozben megtalaltam a midlets.org/wap cimet, es letoltottem par jo midletet. Ezek kozul talan a legjobb a sirius email. Tokeletesen szedi le a freemail-es ladambol az emileket, kuld is (mivel nem kellett megadni smtp-servert, gondolom az o default smtp-jukon keresztul). Mindez egy voda elofizus kartyan, csak wap van aktivaltatva. Ellenben a trial verzio lejar 29 nap v. 17 emil mulva... Nincs erre valakinek valami megoldasa?
|
vas. máj. 04, 2003 19:59 |
|
|